VitisVini Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 melduję, ze swoje 50 zł wysłałam, powinno być na wieczór.Na to konto [FONT=Arial]75-10600076-0000401030082024, chyba dobrze.[/FONT] [FONT=Arial]Gratuluję wam dziewczyny świetnej akcji i oby Norka znalazła w Niemczech dobry dom.[/FONT] Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Bardzo dziękujemy za każdą wpłatę. Ciekawe jak moja hipopotamka się dzisiaj czuje... czy już się nie boi i czy postanowiła wreszcie zacząć chodzić. Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jeszcze będzie chodzić tak, że trudno będzie za nią nadążyć... Oby tylko zdrowa była! Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Miałyśmy 270 zł. Doszło jeszcze: Aleksandra R. - 10 zł Mimiś - 20 zł Czyli jest 300 zł Dałam mężowi Beamichy 360 zł, czyli brakuje już niewiele. Wpłynie jeszcze 50 zł od VitisVini i będzie prawie na 0. Quote
iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Neris - juz kilka razy pisasłam do AFN o przelanie skarpety... ja nie mam do nich nerwów. Może wyslij do Green fakture za czipa...? A ja znowu napisze :angryy: to akurat nastepne 50 zł Ciekawa jestem gdzie jest Norka... Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Fakturę za chipa muszę odebrać dopiero, ale pisała mi xxx52 (o ile pamiętam), że jej też taka faktura będzie potzebna. AFN nie wypłaca pieniędzy jeśli nie ma faktury. NIe denerwuj się, wszystko się da wyjaśnić i załatwić. Dzisiaj mam słaby dzień, bo jutro ślub mojego taty i jakoś jestem zdenerwowana - ani się w co ubrać ani nic... Quote
iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Neris to ty mysl lepiej o tym aby pieknie wyglądać... :) No to najwyżej ta skarpeta pójdzie na co innego :p I tak niewiele brakuje. Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Doszły wpłaty: AFN - 50 zł Ewa G. - 50 zł Natalia K. - 20 zł Teraz to ja muszę to wszystko jeszcze raz zliczyć, bo coś mamy za dużo... Quote
iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 No to jednak AFn wpłacił :loveu: Neris nie wydaje mi się zeby bylo za duzo ale nawet jakby to weź na ko\szty nerwów...:cool3: albo dla Synusia... Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ciekawe co tam Norcia porabia... słonko małe śmieszne. Żal że nie można mieć 40 psów... ale wtedy byłoby żal że nie można mieć 100... Quote
iwop Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 neris ja mam to samo...:oops: ostatnio jeszcze koty doszły i nawet boje sie wchodzić na miau bo jest tam taka jedna kocia ciotka - amms , która ma wielka siłę perswazji...:cool3: Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja mam 2 koty i chyba tyle jest mi przeznaczone... Quote
iwop Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Poniewaz dostaje privy od pewnej dogo bardzo przejętej nieaktualnościa tematu i mojego banerka z Norka (nigdy nie miałam Norki w podpisie)- Ona wie, że Norka jest bezpieczna, że mamy wszystkie pieniądze to może powie - irysek skąd wiesz, że Norka jest juz bezpieczna w Niemczech? Bo mnie nic nie wiadomo...Jeżeli jestes lepiej poiformowana to bedę ci wdzięczna za wiadomości:angryy: Quote
Neris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Iwop, masz "maleńka suczka samotna w lesie" - to prawie jak Norka w krzakach kiedy zwiała!!!!!!! Siedziała w takim zagajniczku... :evil_lol: Quote
iwop Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ach ta Norcia - boje sie wyobrazać sobie co czułaś jak zwiała w te krzaki!:oops: Quote
Tundra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Norka jest juz na tymcz. Zyczy sobie byc glaskana i chodzi juz jak cien za swoja opiekunka, ale przy glaskaniu odszczekuje konkurencje. Najpierw wypila heeeektolitry wody, potem szukala zacienionego miejsca na lace, ale przy okazji skorzystala z kapieli w baseniku dla psow :) Quote
iwop Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 tundra:loveu: Norka to przebojowa dziewczynka!:p Quote
iwop Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAZOWANYM W URATOWANIE NORKI! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
xxxx52 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ciesze sie ,ze udalo sie Noreczce dotrzec do dt ,ze wszystkie trudnosci zostaly pokonane!! Dziekuje wszystkim zaangazowanym:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Neris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jak to odszczekuje? Co za diablica z niej wychodzi! Co to przeprowadzka za granicę potrafi zrobić z psa... Quote
Tundra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ja bym powiedziala, ze te polskie psy to zarozumialce :) To juz 3 , ktory zadziera nosa na obczyznie. Albo po prostu znaja swoja wartosc! Ale jej opiekunka mowi, ze u niej inne tez maja takie maniery, ..... jakos sie tego germanskiego jezyka musi przeciez nauczyc. Quote
supergoga Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Alez ja się cieszę, że Norka zamiast na slalcu skończyć, niemieckiego się teraz uczy. Dziewczyny, wielkie jesteście. Dzięki Wam Noreczka bezpieczna. Pozdrawiam wszystkich. Quote
Celina12 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Norka Dzielna Polka....:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts