Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że zdjęcie kiepskie, ale mówię Wam, starałam się z całych sił nie rozryczeć się przy ludziach. A Norcia na mnie patrzyła zdziwiona. Nie wydawała się jednak przerażona sytuacją.

Ona NAPRAWDĘ jest śliczna!

Posted

Tak Norcia to kochana przylepa... Zawsze była z Moruskiem i teraz biedaczeka siedzi sam smutny...:shake:

Siedzę i płacze bo wiem, ze jedzie w dobre miejsce ale wiecie jak to jest... płacze nad tym, że pies musi sie tyle naponiewierać zanim znajdzie swój prawdziwy dom...:oops:

Posted

iwop-powinnas plakac ze szczescia!!!,ze piesek jest uratowany!
Nie mozna nikomu powierzac zywej istoty, jezeli sie nie ma calkowitego zaufania,i rozpaczac i mowic o poniewieraniu.Pomysl lepiej o losie innych psow i przeszlosci Norki ,to pozwalam Tobie plakac do woli.

Posted

xxx52 ja niestety bardzo przywiązuje sie do zwierząt, którymi się zajmuję i toże popłakuje to dlatego, że nie mogę ich zatrzymać dla siebie:roll: Bedę zupełnie szczęsliwa gdy Norka dojedzie do celu i będzie w swoim domku.:oops:

Posted

Bo Norcia jest wyjątkowa... i fakt że tyle musi się napodróżować zanim znajdzie dom jest rzeczywiście trudny.

Ale przecież byłaby już w słoikach!

Posted

Neris napisał(a):
Bo Norcia jest wyjątkowa... i fakt że tyle musi się napodróżować zanim znajdzie dom jest rzeczywiście trudny.

Ale przecież byłaby już w słoikach!

No nie w słoikach nie było Norci, one tylko na nią czekały!!!

Posted

Ja też płakałam jak już pojechała... tyle nerwów przez nią miałam, i tak pokochałam... śmieszny tłuściutki wałeczek, rozdawała całusy, podskakiwała do moich rąk jak nadmuchiwana piłka!

Posted

iwop-zobacz na pyszczki tych Twoich 5 pieskow banerkowych ,to zapomnisz o smutku,i zaczniesz ratowac nastepne.Taki nasz los jest:ratujemy, szukamy domkow,myslimy pozostawieniu kazdego,schodzimy z chmur na ziemie ,gdyz gdybysmy wszystkie zatrzymywly w naszych domach nie znalazloby sie miejsce dla nowych nieszczenikow,placzemy,adoptujemy podczas adopcji ,cieszymy sie kiedy dostajemy informacje ,ze pies i nowy opiekun jest rowniez szczesliwy,po krotkim czasie pragniemy nastepnemu pomoc itd

Posted

Norka jest u pani Iwony. Pozwiedzała juz pomieszczenie... zjadła i strasznie duzo wypiła... Pani iwona martwi sie, żczy nie ma cukrzycy bo przeciez jest bardzo gruba ale u nas Norka pila raczej w normie..:oops:

Posted

Właśnie na to chciałam zwrócić Waszą uwagę ale mi wyleciało z głowy w nerwach - ona STRASZNIE dużo pije!!!! To może być objaw cukrzycy. Może rano da się zrobić badanie krwi? U mnie nie dalo rady, weci którzy przyjechali chipować nie mieli sprzętu.

Posted

A swoja droga to Wy potraficie swietnie wiadomosci na raty rozkladac-
1- gruba naaaaaad miare
2- plochliwa i uciekajaca
3-kleszcze wsciekle i promieniujace chorobami
4- moze jeszcze cukrzyca
5-?
6-?
.
.
.

Posted

Kleszcze opanowalim! Dzisiaj rano dostała Imizol, ten preparat działa 2 miesiące więc babeszia się nie rozwinie nawet jeśłi była zakażona.

A szczerze mówiąc myśl o cukrzycy przewinęła mi się dopiero dziś rano...

Tundra, nr 6 na Twojej liście - to że Norcia jest SŁODKA SŁODKA SŁODKA!!! I TZ Beamichy WIDZIAŁ że szła na smyczy! Ciotka Nerisowa uczyła, uczyła, troszkę nauczyła...

Posted

szczerze mówiąc to Norka normalnie nie była płochliwa i NIGDY wcześniej nie uciekła :(

co do tego, że jest gruba to utyła tak w ciagu ostatnich 2 miesięcy...:oops:

Posted

Ale ja NIGDY wcześniej nie słyszałam aż takiego pioruna!!!! I to w sumie bez ostrzeżenia. Walnęło nagle i to od razu na 102. Każdy by zwiał....