Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie wróciłam, widze ze moj przelew jest już zaksięgowany,to dobrze, ( kiedyś pomyliłam nr konta i zawsze teraz się martwie ze znowu to zrobie)
mam nadzieje że uda sie dozbierac reszte

Posted

Jak wpłyną pieniądze od VitisVini to będzie nam brakowało jeszcze 40 zł, to już naprawdę niedużo:multi:
Jakby ze dwie osoby wpłaciło po 20 zł to Norka miałaby całą kwotę na paliwo :roll:

Posted

no to chyba lepiej bo z tego co mi moila pani iwona bedzie spała w biurze a nie w schronie...:oops:

Bardzo sie tym wyjazdem stresuję. Bardzo sie boję :oops:

Posted

Byłam pogadać z Norką. Skacze, śmieje się, całusy rozdaje...

Miała 4 wielkie napite kleszcze. Poradźcie, czy powinnam jej profilaktycznie dać Imizol czy napisać do Tundry z prośbą o obserwacje? Kleszcze u nas są z babesziozą...

Posted

:placz: a wczoraj ich nie miala? Sa rozne "szkoły" dawać 'w ciemno' lub badanie krwi.......Ja, osobiscie, jestem panikara i bym podała.

Posted

Norcia pojechała jakieś pół godziny temu, ładnie poszła na smyczy kawałek, obeszła auto i chciała iść sobie dalej... wsadziłam ją na kocyk, nie spodobał jej się pomysł zostania w aucie, ale nie miała wyjścia...

Mam nadzieję że będzie ładnie jechać, bez rozrabiania.
Jest na czczo, pewnie jak dojedzie będzie już bardzo głodna.

Posted

Zrobiłam tylko jedno zdjęcie, bo w nerwach nie wzięłam aparatu... to jest z telefonu.

Ciężko mi na sercu, bardzo się związałam z Norcią. Ale ona jest cudowna i wesoła (jak już się do człowieka przekona), na pewno szybko znajdzie dom.

Będzie ciężko ją doprowadzić do boksu, w ogóle będzie cięzko ją zmusić do poruszania się, coś czuję że będziecie ją musieli dzisiaj wieczorem nosić...