RITA & DIANA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ryta Szumowska to mój przelew ,inaczej imię zapisali Quote
Neris Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wypisałam WSZYSTKIE przelewy jakie doszły. I tak jak były opisane... Quote
agamika Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 właśnie wróciłam, widze ze moj przelew jest już zaksięgowany,to dobrze, ( kiedyś pomyliłam nr konta i zawsze teraz się martwie ze znowu to zrobie) mam nadzieje że uda sie dozbierac reszte Quote
Sonata78 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Sonata78 napisał(a):Rita & Diana pisała że wysłała przelew (z banku) na 50 zł... czy były doliczane? Ryta Sz jest w spisie, czyli to już wszystko... Quote
VitisVini Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 W piatek z samego rana moge wysłać 50 zł.To znaczy wyślę.Mam nadzieję, ze już niedużo zostanie do dozbierania bo na razie więcej nie moge:shake: Quote
BasiaD Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Noreczko pokazuj się na 1 stronce, niech cioteczki o Tobie nie zapominają! Quote
Sonata78 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jak wpłyną pieniądze od VitisVini to będzie nam brakowało jeszcze 40 zł, to już naprawdę niedużo:multi: Jakby ze dwie osoby wpłaciło po 20 zł to Norka miałaby całą kwotę na paliwo :roll: Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Czy juz wiadomo kiedy beamicha zabiera Norkę?:oops: Quote
Neris Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Beamicha mówiła, że trzeba wyjechać od niej o 5-6 rano, więc u mnie będzie pewnie koło 11-12. Quote
beamicha Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jutro Cioteczko jutro Noreczka jedzie do Wrocławia Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 no to chyba lepiej bo z tego co mi moila pani iwona bedzie spała w biurze a nie w schronie...:oops: Bardzo sie tym wyjazdem stresuję. Bardzo sie boję :oops: Quote
Reno2001 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ciociu Iwop spokojnie, Noreczka to dzelna dziewczynka i świetnie sobie da radę :p ! Quote
Neris Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Byłam pogadać z Norką. Skacze, śmieje się, całusy rozdaje... Miała 4 wielkie napite kleszcze. Poradźcie, czy powinnam jej profilaktycznie dać Imizol czy napisać do Tundry z prośbą o obserwacje? Kleszcze u nas są z babesziozą... Quote
ARKA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :placz: a wczoraj ich nie miala? Sa rozne "szkoły" dawać 'w ciemno' lub badanie krwi.......Ja, osobiscie, jestem panikara i bym podała. Quote
Neris Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Oglądałam ją po ucieczce, ale w tym sadle to naprawdę nic nie znalazłam... dam jej jutro imizol, trudno, nie chcę ryzykować. Quote
beamicha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mąż dojeżdża na miejsce będzie tam za ok 20 minut Quote
Neris Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Norcia pojechała jakieś pół godziny temu, ładnie poszła na smyczy kawałek, obeszła auto i chciała iść sobie dalej... wsadziłam ją na kocyk, nie spodobał jej się pomysł zostania w aucie, ale nie miała wyjścia... Mam nadzieję że będzie ładnie jechać, bez rozrabiania. Jest na czczo, pewnie jak dojedzie będzie już bardzo głodna. Quote
Tundra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nie ma zadnej dokumentacji zdjeciowej tego momentu :) ? Quote
Neris Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zrobiłam tylko jedno zdjęcie, bo w nerwach nie wzięłam aparatu... to jest z telefonu. Ciężko mi na sercu, bardzo się związałam z Norcią. Ale ona jest cudowna i wesoła (jak już się do człowieka przekona), na pewno szybko znajdzie dom. Będzie ciężko ją doprowadzić do boksu, w ogóle będzie cięzko ją zmusić do poruszania się, coś czuję że będziecie ją musieli dzisiaj wieczorem nosić... Quote
Recommended Posts