Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris ale z ta trawą to wygodnie..:evil_lol: Moze spróbuję przestawic moje koty na trawę... bo one kiedys z torbami mnie puszczą :roll:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje koty to jedzą wyłącznie ACANĘ, trawą gardzą. Norka natomiast chętnie by pojadła Chappi, wczoraj dostaliśmy w prezencie ogromny worek - ale ja to się boję, to chyba ma kupę chemii w środku.

Posted

Moje jakoś też trawy nie chcą :evil_lol: Co do Chappi to rzeczywiście nie najlepsza karma ale troszkę jej pewnie nie zaszkodzi...:roll:

Posted

No ja wiem że klasy to Chappi wątpliwej, ale dostaliśmy... normalnie moje zwierzyńce jedzą wyłącznie jedzenie gotowane i do tego multiwitaminkę.

Posted

Dziewczyny mówiły, że wiadomość o wyjeździe będzie 4 dni przed. Ja jeszzce nic nie wiem, więc Norka będzie u mnie co najmniej 4 następne dni. Tyle mogę powiedzieć.

Posted

Własnie dostałam takiego maila od pani izy:

pani iwono,

bede w piatek, 8.06 w nowej ligocie w schronisku. tam trzeba dostarczyc
norke najlepiej do godz.17.00.

potrzebuje rowniez od pani nr. tel kom. na w razie czego. prosze dac mi
znac czy pani wszystko zalatwi oraz czy norka ma szczepienia ( kiedy?),
czip
i paszport eu.
czekam na panin odpowiedz, pozdrawiam

izabela beisert

Ja nie mam telefonu do beamichy.

Posted

Neris - jutro musze zrobic wpłate dla beamichy na transport bo na wodzie nie pojedzie... Czy cos zostało z pieniędzy ?... bo raczej watpie... :(

Posted

jestem już otóż tak Norka zostanie dowieziona w piątek do Ligoty proszę o dokładne adresy Neris i miejsca docelowego (mam telefon) ale jakby ktoś wiedział proszę dać znać:cool3:

Posted

Baamicha, dojazd do mnie objaśnię Ci na gg, ok?

Osoby które deklarowały wpłaty na Norkę proszone są do szeregu, brakuje ponad 200 zł na transport...

Posted

Neris napisał(a):
Baamicha, dojazd do mnie objaśnię Ci na gg, ok?

Osoby które deklarowały wpłaty na Norkę proszone są do szeregu, brakuje ponad 200 zł na transport...

ok czyli jeden adres już bym miała:loveu:

Posted

Bardzo prosze o nawet drobne wpłaty na konto Neris! Brakuje nam 300 zł!

Ja wszystkie pieniądze wydałam na operacje Białej suczki z mojego wątku a to nie koniec jej leczenia :(