iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Neris ale z ta trawą to wygodnie..:evil_lol: Moze spróbuję przestawic moje koty na trawę... bo one kiedys z torbami mnie puszczą :roll: Quote
Neris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Moje koty to jedzą wyłącznie ACANĘ, trawą gardzą. Norka natomiast chętnie by pojadła Chappi, wczoraj dostaliśmy w prezencie ogromny worek - ale ja to się boję, to chyba ma kupę chemii w środku. Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Moje jakoś też trawy nie chcą :evil_lol: Co do Chappi to rzeczywiście nie najlepsza karma ale troszkę jej pewnie nie zaszkodzi...:roll: Quote
Neris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No ja wiem że klasy to Chappi wątpliwej, ale dostaliśmy... normalnie moje zwierzyńce jedzą wyłącznie jedzenie gotowane i do tego multiwitaminkę. Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ojej, a ty tez musisz fakturę dostarczac...:shake: A może poprosisz przy czipowaniu o fakturę. to bedzie tylko część... Quote
Neris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 RACJA! Wezmę fakturę przy wyrabianiu paszportu i chipa. Pytanie tylko jak ją tam zawlokę... Quote
iwop Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 hmm... trudno cos doradzić moze na kiełbaskę się skusi :oops: Quote
Neris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Tia... najwyżej zawezwę wetów tutaj. I tak za transport muszę zapłacić, więc chyba raczej obojętnie komu... Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 na pewno jakiś do Was podjedzie, przecież to jego praca!!! czy coś wiadomo o wyjeździe Norki? Quote
Neris Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dziewczyny mówiły, że wiadomość o wyjeździe będzie 4 dni przed. Ja jeszzce nic nie wiem, więc Norka będzie u mnie co najmniej 4 następne dni. Tyle mogę powiedzieć. Quote
amelka0 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mam nadzieje,że Norka jak już pójdzie do domku to takiego cudownego-bo tylko na taki zasługuje;):lol: Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ja tez mam taka nadzieję... chociaz na razie to Norcia ma jechac do DT...:oops: Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Własnie dostałam takiego maila od pani izy: pani iwono, bede w piatek, 8.06 w nowej ligocie w schronisku. tam trzeba dostarczyc norke najlepiej do godz.17.00. potrzebuje rowniez od pani nr. tel kom. na w razie czego. prosze dac mi znac czy pani wszystko zalatwi oraz czy norka ma szczepienia ( kiedy?), czip i paszport eu. czekam na panin odpowiedz, pozdrawiam izabela beisert Ja nie mam telefonu do beamichy. Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Neris - jutro musze zrobic wpłate dla beamichy na transport bo na wodzie nie pojedzie... Czy cos zostało z pieniędzy ?... bo raczej watpie... :( Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Nie mam telefonu do Neris i nie wiem jak z paszportem i pieniędzmi :( czy cos zostało...? Quote
beamicha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jestem już otóż tak Norka zostanie dowieziona w piątek do Ligoty proszę o dokładne adresy Neris i miejsca docelowego (mam telefon) ale jakby ktoś wiedział proszę dać znać:cool3: Quote
Neris Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Baamicha, dojazd do mnie objaśnię Ci na gg, ok? Osoby które deklarowały wpłaty na Norkę proszone są do szeregu, brakuje ponad 200 zł na transport... Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 beamicha ja tam zadzwonie i wszystko - adres ci podam. najpoxniej do środy bedziesz miec wplate. konto twoje mam. Quote
beamicha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Neris napisał(a):Baamicha, dojazd do mnie objaśnię Ci na gg, ok? Osoby które deklarowały wpłaty na Norkę proszone są do szeregu, brakuje ponad 200 zł na transport... ok czyli jeden adres już bym miała:loveu: Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dzwonilam pod numer który podała mi pani iza. Pjeden nie odpowiada a pod drugim pani nie wiem nic o całej sprawie...:oops: Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Bedę dzwonic jutro pod ten, ktory się nie zgłasza...:-o Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Bardzo prosze o nawet drobne wpłaty na konto Neris! Brakuje nam 300 zł! Ja wszystkie pieniądze wydałam na operacje Białej suczki z mojego wątku a to nie koniec jej leczenia :( Quote
Recommended Posts