Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerisku ! Konchana !
a szukalaś na drzewach?

a tak na poważnie czy wyrukować ci zdjęcia norki i podrzucić do porozwieszania dzisiaj wieczorem ?

Posted

Niech ktoś z Warszawy pomoże Neris, cioteczki, prosimy!!!
Neris ma od dzis chorą Dofi na karku (pies ma 40 st, gorączki, leży pod kroplówką), jest sama jak palec...

Posted

Neris chodzi po okolicy i szuka Norki.
Włamuje się ludziom na działki, sprawdza altanki, dziury, krzaki i nic :-(
Nie ma kto jej pomóc, więc szuka sama. Wszystkich wypytuje ale nikt nie widział Norki :shake:

Posted

Kochani wszyscy jesteśmy tak naprawdę odpowiedzialni za Norkę!!!Kto ma samochód?Na benzynę się złożymy ale jedźmy i pomóżmy szukać Neris Norki!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzwoniłam do Neris, jest w trakcie poszukiwań. Wyłączyła na pewien czas telefon, wzięła ze sobą jamniki, które gdyby znalazły Norkę, to oszczekają ją.
Po lekcjach przyjdzie do Neris kilkoro uczniów, którzy maja przyłączyć się do szukania oraz roznieść plakaty i ogłoszenia. Wszyscy okoliczni mieszkańcy i letnicy zostali juz przez Neris powiadomieni i obiecali mieć oczy dookoła głowy.
Trzymajmy mocno kciuki za powrót Norki!

Romenko, Neris martwi się, że Ty zamierzasz przyjechać. To trudny teren - górki i doliny. Masz dbać o siebie i dzidziusia!!!

Posted

akucha napisał(a):
Romenko, Neris martwi się, że Ty zamierzasz przyjechać. To trudny teren - górki i doliny. Masz dbać o siebie i dzidziusia!!!

:placz: :placz: :placz: To co robić?Bezczynnie siedzieć i czekać??:placz:
Kurcze próbuje skołować samochód ale nic nie obiecuje:-( Żal mi Neris,żal mi Norki :placz:
Boże dopomóż im się odnaleźć :placz:

Posted

Neris jestem za daleko żeby pomóc osobiście. Przekazac moge tylko tyle sił emocjonalnych ile we mnie jest.
Nie załamuj się, musi się odnaleźć. Nie jest to centrum wielkiej arterii komunikacyjnej. Grubusia Norka nie mogła jak chart pognac daleko. Ktoś ją w końcu zobaczy.

Norka - czas wyjazdu się zbliża - znajdź się dziewczynko!

Posted

Maja pomóc rozwieszać, rozwozić karteczki z numerem telefonu Neris i jeździć w okolicy rowerami; wypytywać ludzi i wypatrywać Norki. To miejscowa młodzież i zna okolice jak własną kieszeń.

Posted

Póki co :shake: Z Neris kontaktował się kobieta, która opiekowała się Norką. Twierdzi, że ona nie wyjdzie do nikogo. Do niej TAK. Planuje przyjechać do Neris w sobotę.