Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba się skontaktować z dziewczynami które będą ją zabierały do Niemiec i ustalić na kiedy trzeba przywieżć sunię ( na razie termin określono na 2-3)

Posted

beamicha jaki dokładnie jest koszt transportu... Musze wszystko pozałatwiac bo w niedziele wieczorem wyjeżdzam i potem moge miec problemy z dostępem do netu...:oops:

Posted

iwop napisał(a):
ale beamicha ma przeciez jechac z Norka na trasie Warszawa-Oleśnica... to chyba pewne?

Tak ale nie wiemy dokładnie czy Oleśnica czy Ligota a przez to nie wiemy ile będzie to kosztowalo?

Posted

słuchajcie dziewczyny,należy złozyć wielkie podziękowanie dla beamichy ponieważ tak naprawdę gdyby nie ona chyba nie dowiozłybyśmy Norki do Wroclawia.
Dziękuje Beamicha a za wielką pomoc w dowozie Norki i wiem że nie robisz tego bo chcesz się przejechać,Ty czy Twój mąż jednak wykazałaś wielkie serca i tak naprawdę jesteś raczej jedyną osobą która zgodziłaby się pojechac w tak daleka podróż :Rose: a przez to jesteś jedną z osób które stoja na czele ratowania tej małej bezbronnej suni,dziękuje Ci za to :Rose: :smilecol: :buzi:

Posted

Dziewczyny spokojnie nie trzeba dziękować koszt jak napisałam ok.360 bo z Pomniechówka to dalej Norka ma szanse na dom to jest cudowne więc pojedzie wiem że obojętnie czy to 2 czy 3 więc nie ma problemu.

Posted

Dziewczyny, ja tak naprawdę nie rozumiem dlaczego Norka nie może pojechać do Ligoty bezpośrednio z Ostrowca. NIe można temu facetowi dać kasy którą chcecie dać mnie? Wtedy wizja pieniędzy które ma dostać powstrzyma go przed oddaniem suni. Boję się że tak wielkie zamieszanie zrobi jej wodę z mózgu, przenoszenie na PIĘĆ DNI 300 km dalej jest według mnie BEZ SENSU!

Beamicha mogłaby przecież przyjechać po małą do Ostrowca.

NIe cofam swojej oferty, miejsce dla niej mam, ale ta cała akcja jest według mnie bezsensowna.

Posted

Neris ja wyjeżdżam - u nas w Ostrowcu nie ma możliwości zrobienia norce ani paszportu ani czipa - trzeba gdzies z nia dalej jechac - ja nie mam samochodu... Załamał mnie twój post... myślałam, że wszystko było uzgodnione...

Posted

Neris a jakie jest inne wyjście? Ja wyjeżdżam, tak jak pisałam w Ostrowciu nie mozna zrobic czipa i paszportu. Wracam po 1 czerwca wiec juz po wszystkim...

Posted

Rozmawiała że trzeba wyrobić, ja jej mówiłam że robią weci w Nowym Dworze Mazowieckim, ale słyszałam że trzeba tam spisywać dane właściciela.
Dowiem się dzisiaj ok. 16 jak to wygląda bo jadę na sterylkę. Paszport i chip to jest sprawa 20 minut, byle tylko było wiadomo jakie dane wpisać.