Pitty Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Smalec z psa.....:cry::cry::cry: Norka , na 1 strone. Quote
Rybc!a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Trzeba ratować sunię, a za wstrętną babę się ostro wziąć! Quote
Irkowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hmmm.. moze tak:roll: jutro sie rozejrze i postaram sie znalezc suni hotelik domowy za 450zl ... zrobimy zbiorke w sensie - zadeklarujemy miesieczne wplaty zeby nie bylo stresu ze na miesiac sie nazbiera , a pozniej klops! chrupkowy TZ daje miesiecznie (czyli do czasu znalezienia domu) - 50zł co wy na to ? Quote
romenka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Chrupek jestes kochana :loveu: To ja narazie daje 20 zł może potem będe dawała więcej ale grosz do grosza i...:evil_lol: pieska uratujemy :loveu: Quote
RITA & DIANA Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Za daleko mieszkam i nie mogę nawet tymczasu,ale mogę przesła 50 zł tylko napiszcie komu jutro raniutko posyłam. Quote
haker11 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A ja myślę że można by na allegro sprzeadawać cegiełki, zawsze jakaś kasa by była! Quote
supergoga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Słuchajcie, całości nie czytam, ale Tundra ma dom w Niemczech dla suni wysterylizowanej niedużej. Będzie w tym tygodniu chyba zabierać psiaka. Może poikażcie sunię, może znajdzie dom. Nasza stara sunia pojechała w sobotę, już jest w domu. Umowa podpisana, sunia bezpieczna. Jeśli to by było wyjście - napiszcie do Pidzej pixie io Tundry. A ja na PM mogę zainteresowanej osobie dać telefon do Pixie - ona ma ograniczony dostęp do netu. Quote
Irkowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiec tak.... rozmawialam z Neris , zgodzila sie przyjac Norkę do siebie za 350zl miesiecznie Dziekujemy Ci Neris! wiec szukajmy sponsorow ... no i transportu ile mamy ? Jeśli to by było wyjście - napiszcie do Pidzej pixie io Tundry. A ja na PM mogę zainteresowanej osobie dać telefon do Pixie - ona ma ograniczony dostęp do netu. Pidzej chyba zna temat , przynajmniej na to wskazywal jej przypis na gg ;) Quote
romenka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='supergoga']Słuchajcie, całości nie czytam, ale Tundra ma dom w Niemczech dla suni wysterylizowanej niedużej. Będzie w tym tygodniu chyba zabierać psiaka. Może poikażcie sunię, może znajdzie dom. Nasza stara sunia pojechała w sobotę, już jest w domu. Umowa podpisana, sunia bezpieczna. Jeśli to by było wyjście - napiszcie do Pidzej pixie io Tundry. A ja na PM mogę zainteresowanej osobie dać telefon do Pixie - ona ma ograniczony dostęp do netu. Kochani ja bym oddała sunie właśnie Tundrze. Supergoga dziękuje z całego serca :loveu: Quote
romenka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Oczywiście Neris bardzo ufam a nawet bardziej niz bardzo :loveu: ale myślę że sunia ma większe szanse na adopcje właśnie w Niemczecfh.Prosze zastanówcie się:roll: Quote
romenka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 oj widze że to dopiero trzeba nagrywać :oops: Kurcze ja to jestem skołowana:oops: W takim razie ja napisze do Tundry może z prośba o zabranie suni a w tym czasie skoro Neris się zgodziła wziąć Suńkę to nie zwlekajmy z tym... Co Wy na to? Quote
Irkowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 skoro Neris się zgodziła wziąć Suńkę to nie zwlekajmy z tym... Co Wy na to? Trzeba znalezc reszte sponsorow ... Quote
romenka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kochani prosze o pomoc finansowa dla suni :placz: inaczej ona zginie :placz: Quote
romenka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 PROSIMY O KAŻDĄ ZŁOTÓWKE DLA SUNI BY URATOWAĆ JA OD KATA :placz: KOCHANI,CI KTÓRZY OFEROWALI WPŁATY BARDZO PROSZĘ BY PIENIĄZKI ZOSTAŁY WPŁACONE JEŚLI TYLKO WYJAŚNI SIĘ CO DALEJ ROBIMY Z SUNIĄ,PROSZĘ... Quote
agamika Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BasiaD napisał(a):Norka nie spadaj do góry na 1 hop! :Help_2: bardzo potrzebna pomoc Quote
Vika_Bari Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Podnosze psiaka i wysyłam wszystkim znajomym! Quote
supergoga Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To znaczy że ona nie ma szansy na ten wyjazd do Niemiec? Szkoda, miałam nadzieję, że ona się załapie. Jest w wielkiej potrzebie. Ale może jednak!!! Quote
romenka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 supergoga napisał(a):To znaczy że ona nie ma szansy na ten wyjazd do Niemiec? Szkoda, miałam nadzieję, że ona się załapie. Jest w wielkiej potrzebie. Ale może jednak!!! Ale dlaczego nie ma szansy :-( ?? Quote
Recommended Posts