Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm..
moze tak:roll:
jutro sie rozejrze i postaram sie znalezc suni hotelik domowy za 450zl
... zrobimy zbiorke
w sensie - zadeklarujemy miesieczne wplaty
zeby nie bylo stresu ze na miesiac sie nazbiera , a pozniej klops!

chrupkowy TZ daje miesiecznie (czyli do czasu znalezienia domu) - 50zł

co wy na to ?

Posted

Słuchajcie, całości nie czytam, ale Tundra ma dom w Niemczech dla suni wysterylizowanej niedużej. Będzie w tym tygodniu chyba zabierać psiaka. Może poikażcie sunię, może znajdzie dom. Nasza stara sunia pojechała w sobotę, już jest w domu. Umowa podpisana, sunia bezpieczna.

Jeśli to by było wyjście - napiszcie do Pidzej pixie io Tundry. A ja na PM mogę zainteresowanej osobie dać telefon do Pixie - ona ma ograniczony dostęp do netu.

Posted

wiec tak....

rozmawialam z Neris , zgodzila sie przyjac Norkę do siebie za 350zl miesiecznie
Dziekujemy Ci Neris!

wiec szukajmy sponsorow ... no i transportu
ile mamy ?

Jeśli to by było wyjście - napiszcie do Pidzej pixie io Tundry. A ja na PM mogę zainteresowanej osobie dać telefon do Pixie - ona ma ograniczony dostęp do netu.

Pidzej chyba zna temat , przynajmniej na to wskazywal jej przypis na gg ;)

Posted

[quote name='supergoga']Słuchajcie, całości nie czytam, ale Tundra ma dom w Niemczech dla suni wysterylizowanej niedużej. Będzie w tym tygodniu chyba zabierać psiaka. Może poikażcie sunię, może znajdzie dom. Nasza stara sunia pojechała w sobotę, już jest w domu. Umowa podpisana, sunia bezpieczna.

Kochani ja bym oddała sunie właśnie Tundrze.
Supergoga dziękuje z całego serca :loveu:

Posted

Oczywiście Neris bardzo ufam a nawet bardziej niz bardzo :loveu: ale myślę że sunia ma większe szanse na adopcje właśnie w Niemczecfh.Prosze zastanówcie się:roll:

Posted

oj widze że to dopiero trzeba nagrywać :oops: Kurcze ja to jestem skołowana:oops:

W takim razie ja napisze do Tundry może z prośba o zabranie suni a w tym czasie skoro Neris się zgodziła wziąć Suńkę to nie zwlekajmy z tym...
Co Wy na to?

Posted

PROSIMY O KAŻDĄ ZŁOTÓWKE DLA SUNI BY URATOWAĆ JA OD KATA :placz:

KOCHANI,CI KTÓRZY OFEROWALI WPŁATY BARDZO PROSZĘ BY PIENIĄZKI ZOSTAŁY WPŁACONE JEŚLI TYLKO WYJAŚNI SIĘ CO DALEJ ROBIMY Z SUNIĄ,PROSZĘ...

Posted

supergoga napisał(a):
To znaczy że ona nie ma szansy na ten wyjazd do Niemiec? Szkoda, miałam nadzieję, że ona się załapie. Jest w wielkiej potrzebie. Ale może jednak!!!

Ale dlaczego nie ma szansy :-( ??