Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś odebrana została karma, Wet powiedział że on bezpośrednio wysyła faktury do fundacji.Bardzo proszę jeżeli to by nie był z byt wielki problem dać jadną maleńką foteczkę faktury...muszę mieć na fb

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Następna wpłata dla suni. Od Pani Teresy B. z Żor wpłynęło dzisiaj dla Bajki 10,00 zł.
Jest to kolejna wpłata Pani Teresy na konto Fundacji.

Dziękujemy
:loveu:

Posted

Wpłaty dla Bajeczki z dnia 8.10.

....30,00 zł - Monika M. (brak nazwy miasta) - 8.10.
....50,00 zł - Krystyna D-Sz. - Gorzyce - 8.10.

Dziękujemy

:iloveyou: :Rose:

Posted (edited)

[quote name='Ada-jeje']w poscie rozliczen doszla wplata z dzisiejsza data 20 zł.

Które przekazała Bajeczce Pani Anna D. z Warszawy.

Dziękujemy

Edited by elik
  • 3 weeks later...
Posted

Oglądałam na FB najświeższe fotki - dziewczyna tak wypiękniała, że trudno ja poznac. Nic nie zostało z tego smutnego, zabiedzonego stworzenia jakie trafiło do schronu. Jest śliczna, radosna i uśmiechnięta. Teraz juz tylko domuś i będzie pełnia szczęścia

Posted (edited)

O retki, ale piękna :loveu: Dzięki :iloveyou: I za fotki i za dziewczynkę :smile:
Brzocholek pokrojony, ale już zagojony.

Edited by elik
Posted

A ja na FB poczytałam jak pięknie się ta historia toczy, jaki cudny happy end tu mamy :) Takie historie kochamy, oby wszystkie wątki miały takie zakończenia. Czekamy na sobotę ;)

Posted

Wrzuciłabym link do eventu ale jestem w pracy i FB zablokowane. Dostaje tylko na maila wiadomości. Wkleję to co Iza na FB napisała, może mnie nie pogoni
Zakończenie bajki o Bajce, Bajeczka podbiła wiele serc,wspaniała Pani z Wrocławia ,wspaniały ciepły dom czekał na Bajkę od początku...tylko że owa Pani nie była wstanie przekroczyć schroniskowych bram maja tak niektórzy.Ale czekała na dziewczynę dzwoniła, pytała :))) W między czasie do Bajki zaczeła przyjeżdżać młoda osóbka, i widzieliśmy jak one obie coraz bardziej do siebie lgną, i mimo że ta osóbka wiedziała że Bajeczki nie dostanie cały czas jezdziła, bawiła się z sunią .I tak to trwało...Moja wspaniała Edytka dziś zadzwoniła do owej Pani z Wrocławia,opowiedziała całą historię o miłości która nie mogła dobrze się skończyć...dla owej młodej osóbki.Pani z Wrocławia poprosiła o nr owej młodej dziewczyny, zadzwoniła do niej porozmawiały długu ...Były łzy, ale szczęścia Miłość wygrała,Bajka idzie do Ani w sobotę, toć to prawdziwa BAJKA

Posted (edited)

No i nie obyło się bez łez.... szczęścia oczywiście.

Faktycznie bajkowa historia Bajeczki. To w sobotę będzie wielki dzień dla Bajuni. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Bajko :)

Jeszcze wpłata z dnia dzisiejszego dla Bajeczki 30 zł wpłaciła Beata G. z Warszawy.

Dziękujemy bardzo

W tytule przelewu jest sympatyczny dopisek. Cytuję: Dziękujemy Wam, że jesteście przy niej !!

Te wykrzykniki to tak jest w przelewie. Miłe, prawda :loveu:

Edited by elik