izek77 Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Dziś odebrana została karma, Wet powiedział że on bezpośrednio wysyła faktury do fundacji.Bardzo proszę jeżeli to by nie był z byt wielki problem dać jadną maleńką foteczkę faktury...muszę mieć na fb Quote
elik Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Następna wpłata dla suni. Od Pani Teresy B. z Żor wpłynęło dzisiaj dla Bajki 10,00 zł. Jest to kolejna wpłata Pani Teresy na konto Fundacji. Dziękujemy :loveu: Quote
izek77 Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Bajeczka na dzisiejszym spacerku :))) Quote
elik Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Wpłaty dla Bajeczki z dnia 8.10. ....30,00 zł - Monika M. (brak nazwy miasta) - 8.10. ....50,00 zł - Krystyna D-Sz. - Gorzyce - 8.10. Dziękujemy :iloveyou: :Rose: Quote
Erin32 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Cudna sunia, widać że miłość czyni cuda :loveu: Quote
monika55 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Sunia jest śliczna i zasługuje na dobry dom. Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 w poscie rozliczen doszla wplata z dzisiejsza data 20 zł. Quote
elik Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) [quote name='Ada-jeje']w poscie rozliczen doszla wplata z dzisiejsza data 20 zł. Które przekazała Bajeczce Pani Anna D. z Warszawy. Dziękujemy :iloveyou: :Rose: Edited November 11, 2013 by elik Quote
elik Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 16.10. Pani Bożena Sz. - Wodzisław Śląski - wpłaciła dla Bajeczki 50,00 zł. Dziękujemy :iloveyou: :Rose: Quote
izek77 Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 DZĘKUJEMY DZIĘKUJEMY :)))) laska przytyła prawie 2 kg :)) zobaczcie jaka różnica :))) Quote
izek77 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Nie chcę zapeszać,może coś się kroi ....:))))) Quote
elik Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 izek77 napisał(a):Nie chcę zapeszać,może coś się kroi ....:))))) I co u dziewczynki ? Quote
yolanovi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Oglądałam na FB najświeższe fotki - dziewczyna tak wypiękniała, że trudno ja poznac. Nic nie zostało z tego smutnego, zabiedzonego stworzenia jakie trafiło do schronu. Jest śliczna, radosna i uśmiechnięta. Teraz juz tylko domuś i będzie pełnia szczęścia Quote
izek77 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Już nie długo do domku zobaczcie jakie cudo :)))Elik specjalnie dla Ciebie ,yolamovi <3 Quote
elik Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) O retki, ale piękna :loveu: Dzięki :iloveyou: I za fotki i za dziewczynkę :smile: Brzocholek pokrojony, ale już zagojony. Edited November 7, 2013 by elik Quote
yolanovi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 A ja na FB poczytałam jak pięknie się ta historia toczy, jaki cudny happy end tu mamy :) Takie historie kochamy, oby wszystkie wątki miały takie zakończenia. Czekamy na sobotę ;) Quote
yolanovi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Wrzuciłabym link do eventu ale jestem w pracy i FB zablokowane. Dostaje tylko na maila wiadomości. Wkleję to co Iza na FB napisała, może mnie nie pogoni Zakończenie bajki o Bajce, Bajeczka podbiła wiele serc,wspaniała Pani z Wrocławia ,wspaniały ciepły dom czekał na Bajkę od początku...tylko że owa Pani nie była wstanie przekroczyć schroniskowych bram maja tak niektórzy.Ale czekała na dziewczynę dzwoniła, pytała :))) W między czasie do Bajki zaczeła przyjeżdżać młoda osóbka, i widzieliśmy jak one obie coraz bardziej do siebie lgną, i mimo że ta osóbka wiedziała że Bajeczki nie dostanie cały czas jezdziła, bawiła się z sunią .I tak to trwało...Moja wspaniała Edytka dziś zadzwoniła do owej Pani z Wrocławia,opowiedziała całą historię o miłości która nie mogła dobrze się skończyć...dla owej młodej osóbki.Pani z Wrocławia poprosiła o nr owej młodej dziewczyny, zadzwoniła do niej porozmawiały długu ...Były łzy, ale szczęścia Miłość wygrała,Bajka idzie do Ani w sobotę, toć to prawdziwa BAJKA Quote
izek77 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 słonka moja kochane coś mi dogo zle chodzi bo rano wklejałam wsio yolanovi <3:loveu: Quote
elik Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) No i nie obyło się bez łez.... szczęścia oczywiście. Faktycznie bajkowa historia Bajeczki. To w sobotę będzie wielki dzień dla Bajuni. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Bajko :) Jeszcze wpłata z dnia dzisiejszego dla Bajeczki 30 zł wpłaciła Beata G. z Warszawy. Dziękujemy bardzo :iloveyou: :Rose: W tytule przelewu jest sympatyczny dopisek. Cytuję: Dziękujemy Wam, że jesteście przy niej !! Te wykrzykniki to tak jest w przelewie. Miłe, prawda :loveu: Edited November 7, 2013 by elik Quote
Erin32 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Wspaniałe zakończenie :) Bądź szczęśliwa, Bajuniu! :loveu: Quote
Agata Balu Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 No to było ekspresowe leczenie suni i ekspresowa adopcja !!! Quote
elik Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Agata Balu']No to było ekspresowe leczenie suni i ekspresowa adopcja !!! O ile Bajka jest już w DS :) Quote
Recommended Posts