Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę nie może nadrobić aż tak trasy.. Ale gdyby ktoś je podwiózł do Piotrkowa to transport już do St. gdańskiego maja zapewniony...
Szkoda, bo za dwa tygodnie jest w Kilekcach, a teraz akurat ma taką trase z Krakowa przez częstochowe i Łódz jedzie do Bydzi.. :shake:

Posted

Chyba teraz nikt Ci nie odpowie bo jak widzę Iwop jest wyłączona. Może być ciężko z podwiezieniem bo dziewczyny z Ostrowca nie są zmotoryzowane. Chyba że pociągiem ale pracują więc nie wiem a jeszcze czasowo trzeba by zgrać.

Posted

Ehh, wiadomo skomplikowane wszystko.. :( Ale taka szansa kurcze, że akurat jest w miare w "pobliżu" a potem jedziemy autkiem aż do Trójmiasta..
TŻ będzie w Piotrkowie w godzinach popołudniowych.. Szkoda takiej szansy na transport, jak widać, że sporo kasy na to trzeba a poszło by na inne psiaki..

Posted

aNiOlEcEk napisał(a):
I szkoda, że nie ma teraz jak omówić tej sprawy :( Psiaki już w weekend były by w dobrych rękach :(

w ogłoszeniach psiaków z Ostrowca (w tym allegro) z tego co wiem jest podany tel fdo Iwop, pewnie sie nie pogniewa o tel :oops:,
nic innego do głowy mi nie przychodzi zeby sie skontaktować :oops:

Posted

ojoj godzina troche późna na telefony :oops:
ja pozatym nie mam nic na koncie wiec trzeba czekac jakby rano weszla na dogo.. Jak coś jest czas do jutra do godzin popołudniowych.
Na wszelki wypadek zostawiam tel ( bo moge nie miec neta jutro..)
511-628-538

Posted

Z rana to pewnie leci do roboty i do neta nie zajrzy a jak wróci to będzie po grzybach bo do Piotrkowa prawie 150 km to nawet samochodem 2 godz. jak obszył a przecież jeszcze decyzję trzeba podjąc, po psy skoczyć a dwa są.
Musi się rano dowiedzieć inaczej nic z tego.

Posted

Pewnie jak mozesz napisz jej sms- moze jeszcze nie spi ;) a jak nie odbierze z rana ;) ja rano jestem do 9 w domku i jak bedzie net to bede na nim, a potem ok 11 wracam - i jak bedzie net- tez bede. A jak nie to na kom dostepna!

Posted

aNiOlEcEk napisał(a):
Pewnie jak mozesz napisz jej sms- moze jeszcze nie spi ;) a jak nie odbierze z rana ;) ja rano jestem do 9 w domku i jak bedzie net to bede na nim, a potem ok 11 wracam - i jak bedzie net- tez bede. A jak nie to na kom dostepna!

ok to smsa wysle , albo zadzwonie rano, sma ok 6tej, a tel ok 8???? (Jejku zebym tylko nie obudziła :shake: )

Posted

z takim transportem byłoby cudownie ale niestety - w jaki sposób dotrą do Piotrkowa? Nie jesteśmy zmotoryzowane...:shake: Więc niestety nie ma takiej mozliwości

Posted

Uff, dobrze ze ti Iwop zajrzała :oops:bo ja oczywiscie zaspałam :oops::oops::oops:.

Szkoda , ze nie uda sie z transportem tym :-(.
No nic Puszek na góre leci, moze kto go wypatrzy.

Posted

Suchajcie.. widze, że bidki juz kawał czasu czekaja wiec w ostatecznosci za dwa tygodnie mój TŻ ma trase na Rzeszów i będzie do Bydgoszczy wracał przez Kielce ... Przez dwa tyg. moznaby bylo zalatwic cos zeby podwiesc psiaki do tych kielc.. Tyle, ze wtedy z juz nie bedziemy jechac do Trójmiasta ale moglibysmy je jeszcze podwiesc z 50 km jakby ktos życzliwy po nie przyjechał... Kurcze kombinuję troche, ale jednak dzieki tym trasom TŻ psiaki by miały za darmo przejechane te 450 km, a dowiezienie je do kielc i odebranie te 150 km za Gdańskiem.. Mysle, że nawet odpłatnie wyszło by taniej jak caa podróż jaką planujecie :placz:

Posted

aniołeczek kochana jestes ale wierz mi MY NIE MAMY ŻADNEGO TRANSPORTU więc nawet do Kielc trzeba by szukac płatnego . A z Bydgoszczy kto je zawiezie/ Tez płatny. Tylko Beamicha wozi psy za zwrotem paliwa. Wiec niestety twoja propozycja nie jest możliwa do zrealizowania...

Posted

Podaje konto do beamichy, która zawiezię Milę i Puszka do pajuni:

Beata Michałowicz ul. Przestrzenna 1/19 50-533 Wrocław

75 1020 5242 0000 2602 0100 9851 Beata Michałowicz