Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no w to nie uwierzę......że się na nią zmieściłeś :evil_lol:...

zakładając, że Puszek by Cię wpuścił na swoje cudo.....

Oj uwiez, uwiez :evil_lol: Z puszkiem mam dobre kontakty osobiste i wzgledy wiec mi pozwolil posiedziec troszke :evil_lol:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='przemas-ol']To prawda, jak rodzina po niego przyjechala na ranczo do starogardu to odrazu sie w nim zakochala. wiedzialem, ze zostanie u nich na zawsze :):loveu:

Oj uwiez, uwiez :evil_lol: Z puszkiem mam dobre kontakty osobiste i wzgledy wiec mi pozwolil posiedziec troszke :evil_lol:

:evil_lol: super,ze przez internet mozesz miec jakies odczucia, nawet posiedziec na kanapie albo dobry uczen jetes i przerastasz 'mistrza"........w klamstwach, offcors..;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

jotpeg to prawda :) na poczatku były pewne kłopoty bo Pusiu próbował parę razy '"capnąć' syna ( 9 lat) ale był tam parę razy behawiorysta i teraz jest OK :)
i pomysleć, że w ostrowcu chciano go uśpić:angryy:

Posted

albax1 napisał(a):
Arka...nawet nie wiem co mam napisać...onieśmielasz mnie,chyba Jesteś Kobietą:angryy:

Wiec lepiej zamilknij, to bedzie najlepsze co mozesz zrobic.
Czy tez moze jestes wmieszany w ten 'biznes psi', myle sie??:razz:

Posted

Niewiem o co wszystkim chodzi ... no niestety ja u puszka w odwiedzinach bylem i na tej kanapie siedzialem :) (musze zasmucic Ciebie-Arke)
Ja caly czas mysle o co Ci chodzi. Jak pisala iwop nie chcemy klutni na tym watku :)

Posted

Twój pseudonim powinien brzmieć ,,Biznes'',nie chce mi się gadać...i przykro trochę,ciekawi mnie tylko...szkoda nafty-jeśli do tej pory nic do Ciebie nie dotarło...