DarkAngels Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no w to nie uwierzę......że się na nią zmieściłeś :evil_lol:... zakładając, że Puszek by Cię wpuścił na swoje cudo..... Oj uwiez, uwiez :evil_lol: Z puszkiem mam dobre kontakty osobiste i wzgledy wiec mi pozwolil posiedziec troszke :evil_lol: Quote
DarkAngels Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zajrzyjcie na ten bazarek, dzieki Waszej pomocy bedziemy mogli dalej pomagac psiakom. Kazda zlotowka sie liczy :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98936 Quote
ARKA Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='przemas-ol']To prawda, jak rodzina po niego przyjechala na ranczo do starogardu to odrazu sie w nim zakochala. wiedzialem, ze zostanie u nich na zawsze :):loveu: Oj uwiez, uwiez :evil_lol: Z puszkiem mam dobre kontakty osobiste i wzgledy wiec mi pozwolil posiedziec troszke :evil_lol: :evil_lol: super,ze przez internet mozesz miec jakies odczucia, nawet posiedziec na kanapie albo dobry uczen jetes i przerastasz 'mistrza"........w klamstwach, offcors..;) Quote
iwop Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 O co ci chodzi Arka w sprawie Puszka? Bo przyznam, że nie rozumiem...? Quote
iwop Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 pajunia:loveu: Jak przesle joli te zdjęcia to jola sie popłacze...:oops: Quote
albax1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Arka...nawet nie wiem co mam napisać...onieśmielasz mnie,chyba Jesteś Kobietą:angryy: Quote
jotpeg Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cieszę sie, Pusiu, twoim szczęściem :loveu: :klacz::klacz::cunao::sweetCyb::sweetCyb: Quote
iwop Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 jotpeg to prawda :) na poczatku były pewne kłopoty bo Pusiu próbował parę razy '"capnąć' syna ( 9 lat) ale był tam parę razy behawiorysta i teraz jest OK :) i pomysleć, że w ostrowcu chciano go uśpić:angryy: Quote
ARKA Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 albax1 napisał(a):Arka...nawet nie wiem co mam napisać...onieśmielasz mnie,chyba Jesteś Kobietą:angryy: Wiec lepiej zamilknij, to bedzie najlepsze co mozesz zrobic. Czy tez moze jestes wmieszany w ten 'biznes psi', myle sie??:razz: Quote
iwop Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 :angryy:bardzo proszę albax nie zycze sobie awantur na moim wątku! Quote
DarkAngels Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Niewiem o co wszystkim chodzi ... no niestety ja u puszka w odwiedzinach bylem i na tej kanapie siedzialem :) (musze zasmucic Ciebie-Arke) Ja caly czas mysle o co Ci chodzi. Jak pisala iwop nie chcemy klutni na tym watku :) Quote
albax1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Twój pseudonim powinien brzmieć ,,Biznes'',nie chce mi się gadać...i przykro trochę,ciekawi mnie tylko...szkoda nafty-jeśli do tej pory nic do Ciebie nie dotarło... Quote
Recommended Posts