iwop Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 co bedzie z Puszkiem... Czy bedzie musiał przymierac głodem albo psy go zagryzą w zgodzie z prawem...:placz: Quote
Agnie Koty Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 O co chodzi? Chyba u pajuni jest na razie bezpieczny. Quote
constancja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Agnie Koty']O co chodzi? Chyba u pajuni jest na razie bezpieczny. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Quote
pajunia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Niestety, ale juz nie jest bezpieczny. Zerknij tutaj: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze nasze psiaki juz nie beda szczesliwe.:placz: Zalozylam nowy watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86616 Quote
Sonata78 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja nie mogę :placz: Jak ona mogła :placz: Chyba zrobiła to bo zazdrościła Pajuni sukcesów w wyadoptowywaniu psów.:angryy: Co jest złego w wywożeniu psów z aktualnymi szczepieniami i papierami za granicę choćby to były nie Niemcy tylko "koniec świata"? Dzieci można wywozić do adopcji za granicę (Holandia, Szwecja) a psów nie???:crazyeye: A te pieniądze? Kurcze ja od Ani która adoptowała Tofika też przyjęłam 50 zł tyle że wcześniej wydałam na weta i akcesoria prawie 200 zł:splat:To taka Arka myśli że rancza spadają z nieba i nic nie kosztują???? Ale się zdenerwowałam :angryy:aż mnie serce rozbolało:-( CZEMU NIE DONOSI NA MENELI KTÓRZY GŁODZĄ I KATUJĄ SWOJE ZWIERZĘTA??? Quote
jotpeg Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 od wczoraj to czytam ze zgrozą i nie wiem, co napisac. Moze tyle: Pajuniu, powodzenia!! Quote
jotpeg Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 powtorze sie; co u Puszka i Mili???? prosze tylko o kilka slow. martwimy sie :-( Quote
brazowa1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A ktos w ogole oglasza Puszka? Ma allegro?To sliczny,mały,młodziutki piesek.Jezeli chcecie zrobie mu ogloszenia trojmiejskie,one sie swietnie sprawdzaja.Bez ogloszen nie da rady znalezc mu domu,a szkoda kazdego dnia. Quote
iwop Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Robiłam Puszkowi allegro, e-oferty, alegratka itd, gazety lokalne OD MAJA i nikt nawet o niego nie zapytał! Gdy istniało naprawde realne zagrożenie, że może zostac uspiony (młody i zdrowy) to JEDYNIE pajunia zaofiarowała swoja pomoc. Quote
brazowa1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Iwop,sprobujemy jeszcze raz? Tym razem z ogloszeniami trojmiejskimi.Czy moge podac Twoj telefon,jako kontaktowy,zrobisz wstepna selekcje osob? Ty znalas osobiscie pieska? ma jakies wady? Quote
iwop Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 brązowa dziekuję :loveu: ale ogłasza go pajunia :p Quote
brazowa1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 jasne:loveu: po prostu zasmucilam sie,gdy napisałyscie,ze piesek nie jest bezpieczny i chcialam pomoc w ogloszeniach.Wiem,ze im wiecej,tym wieksza szansa na znalezienie dobrego domu. Quote
iwop Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 rozumiem. Ta obawa była gdy było to całe zamieszanie z ranczo. Teraz jest OK. :lol: Quote
iwop Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Puszek jest w stałym domku w Niemczech. Mieszka z panią i jej synkiem. :) Quote
Sonata78 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hura :multi: Tylko i ty nie uciekaj Puszku:nono: Quote
DarkAngels Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To prawda, jak rodzina po niego przyjechala na ranczo do starogardu to odrazu sie w nim zakochala. wiedzialem, ze zostanie u nich na zawsze :):loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ..ale ma super kanapę...:loveu: aż pozazdrościć :loveu: Quote
DarkAngels Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):..ale ma super kanapę...:loveu: aż pozazdrościć :loveu: Prawda? :) Ale jaka wygodna :) :D:D:D:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 przemas-ol napisał(a):Prawda? :) Ale jaka wygodna :) :D:D:D:loveu: no w to nie uwierzę......że się na nią zmieściłeś :evil_lol:... zakładając, że Puszek by Cię wpuścił na swoje cudo..... Quote
Recommended Posts