Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwop i Jola razem deklarują 200 zł, ja wpłaciłam na konto Beamichy 50 zł (mało... ale mój mąż...:oops:) W sumie mamy 250 zł, brakuje 280 zł
Gdyby wszystkie osoby które deklarowały dorzucić się dokonały wpłat to powinno prawie wystarczyć (jeśli wpłynie więcej niż pójdzie na paliwo to będzie na żarełko dla Mili i Puszka)

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiecane - wplacone. :bluepaw:
prosze, kto moze pomoc?? :modla::modla::modla: liczy sie najmniejszy grosz, kazda wplata!
jada dwa psy przez cala Polske!

puchatku, taka sobie prace wybralam, ze pracuje w soboty i w niedziele; na poczatku mi sie to podobalo - teraz tego nienawidze!

Posted

Z tego co widze to psiaczki beda na ranczo w ta sobote :) Czym szybciej tym lepiej. Wylijcie foto, bo bez fotek to ciezko cos zrobic :) Puszek jest super dom - powinien szybko znalezc cieply i kochajacy go domek :)

Posted

Witam są już pierwsze wpłaty od p. Iwona P. ( IWOP:loveu:) 100zł
p. Maria T. 100zł:loveu:, p. Agnieszka Jadwiga J. 100zł:loveu:, Sonata78 50zł:loveu: Dziękuję mamy 350zł
BRAK 180zł

Posted

najpoźniej pojutrze jola wpłaci 100 zł i jutro tez bedziemy wiedziec czy zostaną jakies pieniądze od Moruska. Do piatku napewno beda wszystkie.:lol:

Zaraz wysyłam zdjęcia Puszka.

Posted

aNiOlEcEk napisał(a):
Suchajcie.. widze, że bidki juz kawał czasu czekaja wiec w ostatecznosci za dwa tygodnie mój TŻ ma trase na Rzeszów i będzie do Bydgoszczy wracał przez Kielce ... Przez dwa tyg. moznaby bylo zalatwic cos zeby podwiesc psiaki do tych kielc.. Tyle, ze wtedy z juz nie bedziemy jechac do Trójmiasta ale moglibysmy je jeszcze podwiesc z 50 km jakby ktos życzliwy po nie przyjechał... Kurcze kombinuję troche, ale jednak dzieki tym trasom TŻ psiaki by miały za darmo przejechane te 450 km, a dowiezienie je do kielc i odebranie te 150 km za Gdańskiem.. Mysle, że nawet odpłatnie wyszło by taniej jak caa podróż jaką planujecie :placz:

Nie chcę się wtrącać za bardzo, ale jeśli TŻ Aniolecek jedzie trasą na Rzeszów to jedzie przez Ostrowiec ... Kolejna sprawa to nawet jeśli z Kielc będzie wracał to będzie wracał przez Skarżysko pewnie trasą E7 A wówczas można wiele zgrać .... W Skarżysku jest miejsce przy E7, gdzie na pewno może psiak przeczekać do czasu odbioru, jeśli nie udałoby się zgrać w czasie transportu Trasę Starachowice - Skarżysko zapewnię a jak się uda to i z Ostrowca powinno mi się udać psa/psy do St-c przewieźć, a poza tym to żadna odległość - 30 km! Dzisiaj ze Starachowic pojechaliśmy specjalnie zobaczyć czy psiak, który w Kunowie (tzn. pod samym Ostrowcem) przy rondzie był napewno wyrzucony, a którego wczoraj próbowaliśmy wyłapać jeszcze jest (zrezygnowaliśmy, bo to było zbyt duże zagrożenie dla niego ze względu na ilość samochodów i jego szok :-() Więc tego typu odległości nie są żadnym problemem, a kilkaset złotych mogłoby być przeznaczone na leczenie, sterylki ... tak po prostu głośno myślę ....

Posted

Beamichowy mąż ma już doświadczenie w przewożeniu psów. Wie czego może się spodziewać i co zrobić w różnych sytuacjach. Mąż Anioecka jedzie w sprawach słóżbowych gdzie często liczą się terminy i czas nagli. Dwa psy które nie są przyzwyczjone do jazdy samochodem będą potrzebować kilka postojów podczas jazdy i przez to on może nie zdążyć ze swoimi sprawami. To nie paczka którą można włożyć do bagażnika i spokojnie przejedzie każdą odległość.:roll:
Jeśli już udało się zgromadzić fundusze nie wprowadzałabym dodatkowego zamieszania - choć kasa rzeczywiście przydałaby się na inne sprawy...

Posted

na priva do iwop podalem moj numer tel. mam nadzieje ze uda sie psiaki przewiesc w ta sobote. numer podalem dlatego ze moge po Pana podjechac do starogardu, zeby z psiakami nie potrzebnie sie gubil. :) czekam na tel od Pana w piatek jak sie nwszystko uda, a tu podaje jeszcze raz tel: 798 671 300

Posted

iwop napisał(a):
Puszek i Mila napewno jadą w sobotę!

To super. To super. To super. :) :) :) Mam nadzieje, że ten kto przywozi psiaki zadzwoni do mnie dzis badz jutro i powie tak mniejwiecej o ktorej mniejwiecej bedzie w Starogardzie, ja po Was bym wyjechał, byloby Wam owiele łatwiej dotrzec :smile: Byscie jechali za mna :smile: :smile: :smile: Pozdrawiam wszystkich :smile:

Posted

Własnie odezwała sie do mnie osoba zainteresowana adopcją Puszka :cool3:

tyle ze jeste z Warszawy, (odezwała sie do mnie bo zapomniałam, dac namiary w ogłoszeniu na IWop :oops: ) własnie pisze jej wiadomosc z tymze namiarami, i prosze o trzymanie kciukasów zeby dto było to ;))