Sonata78 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Iwop i Jola razem deklarują 200 zł, ja wpłaciłam na konto Beamichy 50 zł (mało... ale mój mąż...:oops:) W sumie mamy 250 zł, brakuje 280 zł Gdyby wszystkie osoby które deklarowały dorzucić się dokonały wpłat to powinno prawie wystarczyć (jeśli wpłynie więcej niż pójdzie na paliwo to będzie na żarełko dla Mili i Puszka) Quote
mtf zalesie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 pisalam na innym watku ze wplacilam juz 100 na puszka i milo Quote
jotpeg Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jutro wplace, dzis siedze do pozna w pracy. zeby tylko mu sie nic nie stalo do niedz. Quote
Puchatek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jotpeg napisał(a):jutro wplace, dzis siedze do pozna w pracy. zeby tylko mu sie nic nie stalo do niedz. Tobie też bo jak się przepracujesz to zawał gotowy ;-) Quote
jotpeg Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 obiecane - wplacone. :bluepaw: prosze, kto moze pomoc?? :modla::modla::modla: liczy sie najmniejszy grosz, kazda wplata! jada dwa psy przez cala Polske! puchatku, taka sobie prace wybralam, ze pracuje w soboty i w niedziele; na poczatku mi sie to podobalo - teraz tego nienawidze! Quote
pajunia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czy mozecie mi wyslac mailem wszystkie zdjecia Puszka, jakie macie? Na watku nie wszystkie mi sie otwieraja, a chcialabym juz go zaczac oglaszac, prosze. Dzieki.:lol: mail jamniczka@aol.com lub pieseczki@aol.com Quote
DarkAngels Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hej. Mam takie pytanko: Kiedy Puszek zostanie przywieziony na ranczo? :) Quote
Sonata78 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dziękuję mtf zalesie :loveu: Dziękuję jotpeg :loveu: Quote
Sonata78 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 W tej chwili po wpłacie Joli będziemy mieć 450 zł na transport Mili i Puszka :lol: Ale żeście się Ciotki sprawnie uwinęły :crazyeye::loveu: Quote
jotpeg Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 lubie szybkie akcje :lol: byle tylko szybko znalazly domy... wyslijcie Pajuni te zdjecia (do ogloszen) :p Quote
DarkAngels Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Z tego co widze to psiaczki beda na ranczo w ta sobote :) Czym szybciej tym lepiej. Wylijcie foto, bo bez fotek to ciezko cos zrobic :) Puszek jest super dom - powinien szybko znalezc cieply i kochajacy go domek :) Quote
agamika Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wysłałam tez djecia któte wyzbierałam z watku, chyba wszystkie:oops: Quote
beamicha Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam są już pierwsze wpłaty od p. Iwona P. ( IWOP:loveu:) 100zł p. Maria T. 100zł:loveu:, p. Agnieszka Jadwiga J. 100zł:loveu:, Sonata78 50zł:loveu: Dziękuję mamy 350zł BRAK 180zł Quote
iwop Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 najpoźniej pojutrze jola wpłaci 100 zł i jutro tez bedziemy wiedziec czy zostaną jakies pieniądze od Moruska. Do piatku napewno beda wszystkie.:lol: Zaraz wysyłam zdjęcia Puszka. Quote
jotpeg Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 beamicha napisał(a):Agnieszka Jadwiga tak mi na chrzcie dali :razz::lol: Quote
pajunia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Zdjecia dostalam, dziekuje bardzo. Od jutra zabieramy sie wiec za oglaszanie Puszka i Mili na naszych stronach. I marze o tym, aby szybciutko domki znalazly. Zasluzyly na to. Quote
Majaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 aNiOlEcEk napisał(a):Suchajcie.. widze, że bidki juz kawał czasu czekaja wiec w ostatecznosci za dwa tygodnie mój TŻ ma trase na Rzeszów i będzie do Bydgoszczy wracał przez Kielce ... Przez dwa tyg. moznaby bylo zalatwic cos zeby podwiesc psiaki do tych kielc.. Tyle, ze wtedy z juz nie bedziemy jechac do Trójmiasta ale moglibysmy je jeszcze podwiesc z 50 km jakby ktos życzliwy po nie przyjechał... Kurcze kombinuję troche, ale jednak dzieki tym trasom TŻ psiaki by miały za darmo przejechane te 450 km, a dowiezienie je do kielc i odebranie te 150 km za Gdańskiem.. Mysle, że nawet odpłatnie wyszło by taniej jak caa podróż jaką planujecie :placz: Nie chcę się wtrącać za bardzo, ale jeśli TŻ Aniolecek jedzie trasą na Rzeszów to jedzie przez Ostrowiec ... Kolejna sprawa to nawet jeśli z Kielc będzie wracał to będzie wracał przez Skarżysko pewnie trasą E7 A wówczas można wiele zgrać .... W Skarżysku jest miejsce przy E7, gdzie na pewno może psiak przeczekać do czasu odbioru, jeśli nie udałoby się zgrać w czasie transportu Trasę Starachowice - Skarżysko zapewnię a jak się uda to i z Ostrowca powinno mi się udać psa/psy do St-c przewieźć, a poza tym to żadna odległość - 30 km! Dzisiaj ze Starachowic pojechaliśmy specjalnie zobaczyć czy psiak, który w Kunowie (tzn. pod samym Ostrowcem) przy rondzie był napewno wyrzucony, a którego wczoraj próbowaliśmy wyłapać jeszcze jest (zrezygnowaliśmy, bo to było zbyt duże zagrożenie dla niego ze względu na ilość samochodów i jego szok :-() Więc tego typu odległości nie są żadnym problemem, a kilkaset złotych mogłoby być przeznaczone na leczenie, sterylki ... tak po prostu głośno myślę .... Quote
iwop Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 maja a kto je odbierze w Bydgoszczy i przewiezie dalej 150 km? Pieniadze są juz zebrane i najprawdopodobniej psy jadą w ten weekend. Quote
Sonata78 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Beamichowy mąż ma już doświadczenie w przewożeniu psów. Wie czego może się spodziewać i co zrobić w różnych sytuacjach. Mąż Anioecka jedzie w sprawach słóżbowych gdzie często liczą się terminy i czas nagli. Dwa psy które nie są przyzwyczjone do jazdy samochodem będą potrzebować kilka postojów podczas jazdy i przez to on może nie zdążyć ze swoimi sprawami. To nie paczka którą można włożyć do bagażnika i spokojnie przejedzie każdą odległość.:roll: Jeśli już udało się zgromadzić fundusze nie wprowadzałabym dodatkowego zamieszania - choć kasa rzeczywiście przydałaby się na inne sprawy... Quote
DarkAngels Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 na priva do iwop podalem moj numer tel. mam nadzieje ze uda sie psiaki przewiesc w ta sobote. numer podalem dlatego ze moge po Pana podjechac do starogardu, zeby z psiakami nie potrzebnie sie gubil. :) czekam na tel od Pana w piatek jak sie nwszystko uda, a tu podaje jeszcze raz tel: 798 671 300 Quote
iwop Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Puszek i Mila napewno jadą w sobotę! Quote
DarkAngels Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 iwop napisał(a):Puszek i Mila napewno jadą w sobotę! To super. To super. To super. :) :) :) Mam nadzieje, że ten kto przywozi psiaki zadzwoni do mnie dzis badz jutro i powie tak mniejwiecej o ktorej mniejwiecej bedzie w Starogardzie, ja po Was bym wyjechał, byloby Wam owiele łatwiej dotrzec :smile: Byscie jechali za mna :smile: :smile: :smile: Pozdrawiam wszystkich :smile: Quote
jotpeg Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a wiec w sobote wielki dzien - pierwszy krok w drodze do nowego zycia...! Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Własnie odezwała sie do mnie osoba zainteresowana adopcją Puszka :cool3: tyle ze jeste z Warszawy, (odezwała sie do mnie bo zapomniałam, dac namiary w ogłoszeniu na IWop :oops: ) własnie pisze jej wiadomosc z tymze namiarami, i prosze o trzymanie kciukasów zeby dto było to ;)) Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 trzymam kciuki ale to trudna sprawa bo jutro Puszek musiałby wyjechać a co jeżeli ta osoba się rozmysli? Czas jest zatem do wieczora:oops: Quote
Recommended Posts