iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 sonnata bo on nawet specjalnie własnego imienia nie ma.. Raz wołaja Puszek raz Misiek...:shake: Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 W nowym domku, na pewno jakies fajne mu wymysla, takie młode psiaki szybko sie uczą (starsze zreszta tez ) nowych imion. Najwazniejsze zeby ten domek był:shake: Quote
Sonata78 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 To takie przykre z tym imieniem - jakby nie było ważne, jakby on wogóle nie był ważny :-( Quote
agamika Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Puszek jest robocze, i w sumie dobrze ze kojarzy sie własnie z puszystym kudłaczem , bo moze ludzi lubiących takie psiaki własnie to imie zwabi? - od razu cos mówi Tak mi sie wydaje ;) ... (PS. moje psy tez mająpo kilka imion , [przezwisk], wiec moze dlatego tam a dwa wołają? ) bardziej przykre jest to ze o niego nie dbają jak nalezy... Quote
jotpeg Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 strasznie smutne... los jest dla Pusia niesprawiedliwy :-( :angryy: :-( Quote
jotpeg Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 straszny jest los tego psiaka :shake: :-( Quote
iwop Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dzieki pytaniu jotpeg - kocham cię:iloveyou: jotpeg Pusiu moze pojechac z Mila na ranczo do pajuni :sweetCyb: potrzebny jest transport. Quote
Puchatek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie sądziłem, że odpowiedź na pytanie jotpeg będzie pozytywna. Dwa psy naraz, a jednak. To teraz trzeba się sprężać i znaleźć transport. Quote
Sonata78 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mimo wszystko nadal intensywnie musi być szukany domek stały. Puszek będzie u Pajuni tylko na tymczasie jako jeden z 40 psów... Quote
Sonata78 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ech Pajunia, czemu Ty nie mieszkasz w Ostrowcu Św. ? Tak byś się tam przydała... Ale pewnie tam gdzie mieszkasz też jesteś niezastąpiona (nie ważne czy w Stargardzie, Starogardzie, Szczecińskim czy Gdańskim...:evil_lol:) Quote
jotpeg Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Puchatek napisał(a):Nie sądziłem, że odpowiedź na pytanie jotpeg będzie pozytywna. Dwa psy naraz, a jednak. To teraz trzeba się sprężać i znaleźć transport. zawsze mozna zapytac :cool3: ogromne dzieki i uklony niskie dla Pajuni :loveu: strasznie mnie ujal, kocham takie rudasy :p a teraz do rzeczy - poniewaz nie mam jak inaczej pomoc, bo mnie nie ma na miejscu, deklaruje - jesli bedzie potrzebna - pomoc w finansowaniu transportu do Pajuni, jakas doplate do benzyny, biletu itp. w razie jakichs decyzji prosze wiadomosc na PW. Quote
iwop Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Puszek jest naprawde w tragicznej sytuacji... jak Jola nie pojedzie do niego do tego DT to nawet nie wiadomo czy dostał jeść... Nikt mu krzywdy fizycznie nie robi ale nikt się tez nie zajmuje i biega sobie samopas po slamsach...:oops: Bo ta ulica to dzielnica slamsów tzn mieszkają tam osoby wyeksmitowane z powodów awantur, alkoholu itp... Quote
jotpeg Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 iwop napisał(a):Puszek jest naprawde w tragicznej sytuacji... jak Jola nie pojedzie do niego do tego DT to nawet nie wiadomo czy dostał jeść... Nikt mu krzywdy fizycznie nie robi ale nikt się tez nie zajmuje i biega sobie samopas po slamsach...:oops: Bo ta ulica to dzielnica slamsów tzn mieszkają tam osoby wyeksmitowane z powodów awantur, alkoholu itp... no wlasnie - nieszczescie gotowe :shake: chce sie dorzucic do kosztow transportu. Quote
Sonata78 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jak długo jeszcze Puszek będzie prosił meneli o litość???:-( Quote
jotpeg Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 deklaruje 100 PLN. prosze dane (nr konta itp) na PW. kto jeszcze?? Quote
iwop Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 jotpeg:loveu: Pieniądze trzeba bedzie wpłacac na konto beamichy z dogo - ona w niedziele przyjedzie do mnie po Dzekiego to wszystko ustalimy. Quote
iwop Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Napisałam juz że do Starogardu Gdańskiego do pajuni. Z ostrowca świętokrzyskiego Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hmm słuchajcie mój TŻ w tym momencie jest w Krakowie służbowo, jutro po południu wraca do Bydgoszczy, a w piątek/sobotę jedziemy do Trójmiasta! Quote
Puchatek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To rewelacyjna wiadomość. Iwop, zdążysz przygotowac psiaki? Quote
Recommended Posts