Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puszek jest robocze, i w sumie dobrze ze kojarzy sie własnie z puszystym kudłaczem , bo moze ludzi lubiących takie psiaki własnie to imie zwabi? - od razu cos mówi
Tak mi sie wydaje ;) ...
(PS. moje psy tez mająpo kilka imion , [przezwisk], wiec moze dlatego tam a dwa wołają? )

bardziej przykre jest to ze o niego nie dbają jak nalezy...

Posted

Ech Pajunia, czemu Ty nie mieszkasz w Ostrowcu Św. ?
Tak byś się tam przydała... Ale pewnie tam gdzie mieszkasz też jesteś niezastąpiona (nie ważne czy w Stargardzie, Starogardzie, Szczecińskim czy Gdańskim...:evil_lol:)

Posted

Puchatek napisał(a):
Nie sądziłem, że odpowiedź na pytanie jotpeg będzie pozytywna. Dwa psy naraz, a jednak.
To teraz trzeba się sprężać i znaleźć transport.

zawsze mozna zapytac :cool3:
ogromne dzieki i uklony niskie dla Pajuni :loveu:
strasznie mnie ujal, kocham takie rudasy :p

a teraz do rzeczy - poniewaz nie mam jak inaczej pomoc, bo mnie nie ma na miejscu, deklaruje - jesli bedzie potrzebna - pomoc w finansowaniu transportu do Pajuni, jakas doplate do benzyny, biletu itp.
w razie jakichs decyzji prosze wiadomosc na PW.

Posted

Puszek jest naprawde w tragicznej sytuacji... jak Jola nie pojedzie do niego do tego DT to nawet nie wiadomo czy dostał jeść... Nikt mu krzywdy fizycznie nie robi ale nikt się tez nie zajmuje i biega sobie samopas po slamsach...:oops: Bo ta ulica to dzielnica slamsów tzn mieszkają tam osoby wyeksmitowane z powodów awantur, alkoholu itp...

Posted

iwop napisał(a):
Puszek jest naprawde w tragicznej sytuacji... jak Jola nie pojedzie do niego do tego DT to nawet nie wiadomo czy dostał jeść... Nikt mu krzywdy fizycznie nie robi ale nikt się tez nie zajmuje i biega sobie samopas po slamsach...:oops: Bo ta ulica to dzielnica slamsów tzn mieszkają tam osoby wyeksmitowane z powodów awantur, alkoholu itp...

no wlasnie - nieszczescie gotowe :shake:
chce sie dorzucic do kosztow transportu.