iwop Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Puszek wraz z innym psem zostaną uspieni w lecznicy - schronisko w Mielcu juz wyczerpało limit psów przyjmowanych z Ostrowca. Pani z DT miała wypadek i nie wiadomo kiedy wróci...Tragedia. Jak zwykle - przed chwilą dostałam telefon :-( Znaleziono przywiązanego do kontenera w smietniku małego rudego pieska , wiek około 8 miesięcy, do ogona miał dodatkowo przyczepione puszki po piwie. Tragedia. Ja mam u siebie Lorisa, do przytuliska pies nie pójdzie bo go zagryzą. Mam dosyć wszystkiego. Poniewaz Jola wyjeżdza dzisiaj w nocy to spróbuje załatwic jakieś płatne miejsce ale tylko w slamsach - tam gdzie mieszkał Tofik i dobka Sara. Dzwoniłam do tej pani u której nocował Loris ale ona odmówiła...jak nie bedzie wyjścia to chyba zamknę go w piwnicy... Zdjęcia będa wieczorem bo pies chwilowo jest u tych ludzi, którzy go znaleźli ale do 22 trzeba go zabrać. Quote
gkatarzynka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 POdnosze!! Jaki to piesek?? Mieszaniec, a moze podobny do jakiejs rasy?? Quote
agusiazet Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Iwop, Ty to masz szczęście!!! Nie wiem jak pomóc, napisz jeśli masz jakiś pomysł!!! Quote
agusiazet Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Może napisz w tytule, że potrzebny płatny tymczas. Może ktoś się odezwie. Wklej zdjęcia koniecznie!!! Czy to już wakacje się zaczynają, czy to tylko my ludzie jesteśmy coraz bardziej beznadziejni!!!??? Quote
iwop Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 rozmawiałam z tymi ludźmi, którzy znaleźli szczeniaka - do jutra może zostac u nich ale jutro po pracy musze cos z nim zrobić... :-( Quote
iwop Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Oiesio nazwałam go Puszek nie ma napewno roku - jest mily przytulasek. Ubłagałam tydzień tymczasu... Dalej nie wiem. Quote
lavinia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 tydzień to juz coś mozna zrobić allegro, nie wiem, kto sie w tym specjalizuje ?? i ogłoszenia...... pidzej jest super, jesli chodzi o ogłoszenia :loveu: Quote
iwop Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Puszek- rudasek szuka chociaz tymczasu...:placz: Quote
iwop Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Szukam domu, chociaż tymczasowego!!!!:placz: Quote
iwop Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wazne. :( To co teraz sie tutaj dzieje to prawdziwa tragedia... dostałm wiadomość, że błaka sie biały bokser . Ale tym razem to ja juz nie wiem co mam robic :( Quote
agusiazet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Iwop, wyłącz telefon, nie wychodź z domu, albo skontaktuj się z Romenką - ona podobnie jak Ty chce zbawić cały psi świat, ale niestety to się nie da!!! Nic na to nie poradzimy - niestety!!! Quote
iwop Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 agusia ja nie chcę zbawiac całego psiego swiata ale w ostrowcu wszyscy wiedzą, że są takie dwie - Jola i ja... i jakoś tak dziwnie sie składa, że psy znajdują sie same :( Jola jeszcze znajduje ciągle koty :oops: mnie jakoś rzadziej się to trafia :roll: Quote
agusiazet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Niesamowite, w takim dużym mieście nie ma więcej żadnej dobrej duszy do pomocy? Ludzie to świnie, nie obrażając tych zwierzaków!!!! Quote
Recommended Posts