Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puszek wraz z innym psem zostaną uspieni w lecznicy - schronisko w Mielcu juz wyczerpało limit psów przyjmowanych z Ostrowca. Pani z DT miała wypadek i nie wiadomo kiedy wróci...Tragedia.

Jak zwykle - przed chwilą dostałam telefon :-( Znaleziono przywiązanego do kontenera w smietniku małego rudego pieska , wiek około 8 miesięcy, do ogona miał dodatkowo przyczepione puszki po piwie. Tragedia. Ja mam u siebie Lorisa, do przytuliska pies nie pójdzie bo go zagryzą.
Mam dosyć wszystkiego. Poniewaz Jola wyjeżdza dzisiaj w nocy to spróbuje załatwic jakieś płatne miejsce ale tylko w slamsach - tam gdzie mieszkał Tofik i dobka Sara. Dzwoniłam do tej pani u której nocował Loris ale ona odmówiła...jak nie bedzie wyjścia to chyba zamknę go w piwnicy...
Zdjęcia będa wieczorem bo pies chwilowo jest u tych ludzi, którzy go znaleźli ale do 22 trzeba go zabrać.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może napisz w tytule, że potrzebny płatny tymczas. Może ktoś się odezwie. Wklej zdjęcia koniecznie!!!
Czy to już wakacje się zaczynają, czy to tylko my ludzie jesteśmy coraz bardziej beznadziejni!!!???

Posted

rozmawiałam z tymi ludźmi, którzy znaleźli szczeniaka - do jutra może zostac u nich ale jutro po pracy musze cos z nim zrobić... :-(

Posted

Wazne. :( To co teraz sie tutaj dzieje to prawdziwa tragedia... dostałm wiadomość, że błaka sie biały bokser . Ale tym razem to ja juz nie wiem co mam robic :(

Posted

Iwop, wyłącz telefon, nie wychodź z domu, albo skontaktuj się z Romenką - ona podobnie jak Ty chce zbawić cały psi świat, ale niestety to się nie da!!! Nic na to nie poradzimy - niestety!!!

Posted

agusia ja nie chcę zbawiac całego psiego swiata ale w ostrowcu wszyscy wiedzą, że są takie dwie - Jola i ja... i jakoś tak dziwnie sie składa, że psy znajdują sie same :( Jola jeszcze znajduje ciągle koty :oops: mnie jakoś rzadziej się to trafia :roll: