Kamila Proc Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2026 o 06:52, Aska7 napisał: Nie ma jak rozdarta gęba nie ma Quote
Radek Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2026 o 06:52, Aska7 napisał: Nie ma jak rozdarta gęba Oznaka dobrego samopoczucia 1 Quote
Kamila Proc Posted February 12 Posted February 12 Dnia 12.02.2026 o 06:08, Aska7 napisał: Czego nie można powiedzieć o człowieku nie mozna, zdecydowanie 1 Quote
Radek Posted February 15 Posted February 15 Nasza mała mordka dostała nowy pojemnik na leki Stary służył od 6 lat i już klapki ledwo się trzymały. Nowy sporo ładniejszy. Gajulka pozdrawia zaglądających 5 Quote
Radek Posted February 19 Posted February 19 Ta uśmiechnięta mała mordka ma w środę ważne badania W związku z tym bardzo prosimy o trzymanie kciuków. Badanie nie będzie lekkie dla małej mordki bo będą 3 pobrania krwi. O 10, o 14 i o 18. A wszystko musi być na czczo A potem będzie stres o wyniki. 3 Quote
Kamila Proc Posted February 20 Posted February 20 sunieczka na pewno jest pupilka u weta, wszyscy ja z pewnoscia kochaja Quote
Radek Posted February 20 Posted February 20 Dnia 20.02.2026 o 13:15, Kamila Proc napisał: sunieczka na pewno jest pupilka u weta, wszyscy ja z pewnoscia kochaja Tak Gajulkę wszyscy znają i bardzo lubią 1 Quote
Kamila Proc Posted February 21 Posted February 21 Dnia 21.02.2026 o 00:06, Radek napisał: Tak Gajulkę wszyscy znają i bardzo lubią nie dziwota jak mawiali nas dziadkowie 1 Quote
Radek Posted February 21 Posted February 21 Wczoraj Gajulka napędziła nam stracha. Wróciłem z pracy i okazało się, że była wpadka higieniczna Jako że Gajce się to nie zdarza potuptaliśmy do weta. Mała mordka dostała leki i dziś jest już lepiej. Chociaż minka na dzisiejszym porannym spacerku nie była taka jak zwykle. W nerwach czekam na środę, badania i późniejsze wyniki. Kciuki oczywiście się przydadzą. Quote
Ellig Posted February 23 Posted February 23 Dnia 21.02.2026 o 23:21, Radek napisał: Wczoraj Gajulka napędziła nam stracha. Wróciłem z pracy i okazało się, że była wpadka higieniczna Jako że Gajce się to nie zdarza potuptaliśmy do weta. Mała mordka dostała leki i dziś jest już lepiej. Chociaż minka na dzisiejszym porannym spacerku nie była taka jak zwykle. W nerwach czekam na środę, badania i późniejsze wyniki. Kciuki oczywiście się przydadzą. Kciuki mocno trzymam! 1 Quote
Kamila Proc Posted February 23 Posted February 23 faktycznie niewyraznie wyglada. ale to chyba jedorazowa wpadeczka Quote
Radek Posted February 23 Posted February 23 Na razie kolejnych wpadek nie było. I niech tak zostanie. 2 Quote
Kamila Proc Posted Tuesday at 01:53 PM Posted Tuesday at 01:53 PM Dnia 23.02.2026 o 22:12, Radek napisał: Na razie kolejnych wpadek nie było. I niech tak zostanie. tak bedzie 1 Quote
Radek Posted Tuesday at 09:19 PM Posted Tuesday at 09:19 PM Gajulka dostała dziś nową miseczkę, bo stara zaczęła pękać. Bardzo prosimy o kciuki jutro i aż do wyników (dobrych mam nadzieję). Quote
Recommended Posts