Kamila Proc Posted January 13 Posted January 13 Dnia 12.01.2026 o 22:20, Radek napisał: Nie ma szans i jak nie kochac? Quote
Radek Posted January 13 Posted January 13 Dnia 13.01.2026 o 13:32, Kamila Proc napisał: i jak nie kochac? To najkochańsza psinka na świecie. 1 Quote
Kamila Proc Posted January 14 Posted January 14 Dnia 13.01.2026 o 21:52, Radek napisał: To najkochańsza psinka na świecie. i na taka wyglada 1 Quote
Kamila Proc Posted January 17 Posted January 17 Dnia 16.01.2026 o 12:19, Aska7 napisał: Kciuki są caly czas 1 Quote
Radek Posted January 17 Posted January 17 Jak zwykle dziękujemy za kciuki. Badanie w kierunku Cushinga przesunie się nam na po 26. W tygodniu, w którym mamy też kardiologa. Mam nadzieję, że terminy będą. Kolano mi się zepsuło i nie dałbym rady pójść z Gajulką. W związku z brakiem sprawnego kolana nie mamy ciekawych spacerków, dopiero przyszły tydzień przyniesie zmianę (pod warunkiem, że kolano będzie się lepiej sprawowało). Za to teraz z małą mordką chodzimy w ortezach Gajulka i Iguś pozdrawiają 5 Quote
Radek Posted January 26 Posted January 26 Noga mi jeszcze dokucza, a wizyta u ortopedy dopiero 6 lutego. Jednak nie przeszkodziło to nam wybrać się na troszkę nad morze Nie byłem zbytnio mobilny, ale w lesie z Gajulką potuptaliśmy I nawet nad morzem byliśmy Na kwaterze humor również dopisywał Iguś oczywiście też był z nami 28 stycznia idziemy z Gajulcem na kontrolę do kardiologa i pewnie wtedy będziemy umawiać małą mordkę na badania w kierunku cushinga. Bardzo prosimy o kciuki. 4 Quote
Kamila Proc Posted January 27 Posted January 27 takie sa te terminy u dobrych specjalistow.... a psiaki jak zwykle w formie 1 Quote
Radek Posted January 28 Posted January 28 Byliśmy dziś na kontroli u kardiologa. Sprawy się z lekka skomplikowały Stan serduszka się pogorszył i musimy dodać nowe leki. Problem w tym, że nie są obojętne dla organizmu. Jutro rozpoczynamy podawanie, a po dwóch tygodniach będziemy musieli iść na badanie krwi, żeby sprawdzić czy wszystko OK. Przesunie to nam badanie w kierunku cushinga, a mi przysporzy kolejnych dni w nerwach. Trzymajcie proszę kciuki za Gajulca. Na szczęście mała mordka nic sobie nie robi ze stanu zdrowia i pychol cały czas zadowolony 3 Quote
Ellig Posted January 31 Posted January 31 Dnia 28.01.2026 o 22:55, Radek napisał: Byliśmy dziś na kontroli u kardiologa. Sprawy się z lekka skomplikowały Stan serduszka się pogorszył i musimy dodać nowe leki. Problem w tym, że nie są obojętne dla organizmu. Jutro rozpoczynamy podawanie, a po dwóch tygodniach będziemy musieli iść na badanie krwi, żeby sprawdzić czy wszystko OK. Przesunie to nam badanie w kierunku cushinga, a mi przysporzy kolejnych dni w nerwach. Trzymajcie proszę kciuki za Gajulca. Na szczęście mała mordka nic sobie nie robi ze stanu zdrowia i pychol cały czas zadowolony kciuki mocno trzymam. Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 31.01.2026 o 23:49, Radek napisał: Bardzo dziękujemy za kciuki. spoker Quote
Radek Posted February 8 Posted February 8 Weekend upłynął nam spokojnie i leniwie Gajulka dostaje nowe leki i czekamy na kolejne badania. Apetyt dopisuje, mordka rozdarta co napawa nas optymizmem. A dobry humor możecie zobaczyć na zdjęciach. 2 Quote
Kamila Proc Posted February 9 Posted February 9 faktycznie, pozazdroscic dobrego samopoczucia 1 Quote
Recommended Posts