:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Świetna wiadomość :multi: Jess ależ Ci sie udało :loveu: Quote
Pianka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jess jest przekochana:loveu: Pani mówi, ze jest bardzo grzeczna. Nie wykazuje agresji ani do dorsołych ani do dzieci. Na spacerze jak tylko ktoś ją zawoła to ona odrazu już skacze, zeby się przywitać i wesoło merda ogonem:loveu: Jest też przyjazna to wszystkich psów. No chyba, że jakiś pies nie jest dla niej miły to ona tez mila nie jest:eviltong: Jess była we wtorek u weta, bo w poniedziałek zaczeła kaszleć i miała mocny katar. Jest na antybiotyku. W środe idzie na kontrole. Wogóle to ona jest szczęściarzem. Śpi w łóżeczku swojej pani:loveu: Jak zbliża się wieczór to ona grzecznie kładzie się spać:eviltong: Jess ciągle zachowuje się jak szczeniak, wszystko ją interesuje: ludzie, ptaki, koty dosłownie wszystko. Boi się troche jak ktos podnosi jakis kijek czy coś, ale jak zobaczy, że jej nic nie grozi to jest wszystko w porządku. Potrafi nawet potem bawic się tym kijem. Jedyną jej wadą jest to, że mocno ciągnie na smyczy. Pani powiedziała, że jak sama nie da rady jej nauczyć to pójdzie z nią na szkolenie. Oczywiście znów zostałam zaproszona:evil_lol: Qurcze chyba się tam musze przejechac i zrobić zdjęcia jak tak zapraszają:multi: No to na tyle:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jess wspaniały domek Ci się trafił kochana :loveu: Quote
Pianka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Zdjęcia z nowego domku Jakiś kot tam jest? huraa znalazłam ciasteczka Mały odpoczynek Portret I na koniec Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 O ja cieeeeeeeeeee :mdleje: To cudo to nasza Fjona? To napewno ten sam pies? :loveu: A raczej Jess :loveu: Quote
Pianka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Teraz to ja będe rozpieszczana fotkami:evil_lol: Jess ma aktualnie cieczke:eviltong: Następnym razem już powinny być zdjęcia ze spaceru:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wooow :multi: Kropa trafiła na wspaniałych ludzi :loveu: Quote
Pianka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Chce ktos następną porcje?:eviltong: Nie? a i tak wkleje, bo mi sie nudzi:evil_lol: 5 lipca- "podobno ta zabawka jest niezniszczalna" 6 lipca- "w moim łózku jest fajnie, ale w tym to dopiero" 20 lipca- "Mój usmiech" 20 lipca- "aparat nie poradzi sobie z moim galopem" 20 lipca- "słonce zaszło, więc włączyły się jazzowe światła" Quote
:: FiGa :: Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Jasne że cudna :multi: :loveu: Wspaniale się usmiecha :loveu: Quote
MichalMi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nie wiem co jest grane, ale ostatnio coś dużo czekoladowych się pokazywać zaczęło... zdjęcia oczywiście super :) Quote
Recommended Posts