Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Elu dopiero dotarłam..
Boże miłosierny jaka chudziutka:(
Okruszek biedny...:([/QUOTE]
ewu kochana - dziękuję, że zajrzałaś do suni - pomożesz porozsyłać ?

Posted

[quote name='Lobaria']ewu kochana - dziękuję, że zajrzałaś do suni - pomożesz porozsyłać ?[/QUOTE]
Elu będę rozsyłała, niestety ostatnie dni miałam ciężkie i praktycznie nie było mnie na dogo.
Roześlę ile dam radę dzisiaj , jutro będę dalej rozsyłać.

Posted

Jestem na zaproszenie ewu....................

DT nistety nie mam.

Mam deklaracje stałe na kilka psów, i na głowie 3 olkuszaki, za które co miesiąc płacę, a nie mam kompletu deklaracji.............ech............

Co potrzebujecie oprócz domu? Gdzie ona teraz jest, i czy rozważacie zbiórkę na hotelik?

Posted

Ewu mnie zaprosiła:)
Śliczny z niej...sznupek?:cool3:
Poszukam jutro coś na bazarek...chociaż miałam teraz ze wględu na pracę zniknąć na jakiś czas z Dogo...ale jak widać nie bardzo się da:roll:
Niestety DT nie mogę jej dać :(

Posted

[quote name='Panna Marple']melduję się u chudziaczka-przelałam 100zł na dziewuszkę

Florcia bardzo dziękuje:loveu:

Miała nieciekawe wyniki krwi / podwyższone parametry wątrobowe /, ale po kroplówkach i lekach picie i siusianie ustabilizowało się. Sunia już nie ma napadów depresji :) Wcześniej miała straszne huśtawki:shake::shake:

Zgłosił się chętny dt za zwrot karmy i weta, ale aż w Kaliszu, domek do sprawdzenia. Drugi blisko, niedaleko Gdańska, ale nie odpowiada na telefony, więc nic nie wiadomo.

Cioteczki, dziękuję, że przybywacie :)
:loveu:

Hotelik... to drogo, poza tym Florcia powinna być, wg mnie tam, gdzie będzie miała indywidualną opiekę bez dużej ilości psiaków. W tym dt w Kaliszu jest jedna uratowana sunia i dwa koty. Do psiaków i kotów Florcia jest ok

Posted

[quote name='Lobaria']Florcia bardzo dziękuje:loveu:

Miała nieciekawe wyniki krwi / podwyższone parametry wątrobowe /, ale po kroplówkach i lekach picie i siusianie ustabilizowało się. Sunia już nie ma napadów depresji :) Wcześniej miała straszne huśtawki:shake::shake:

Zgłosił się chętny dt za zwrot karmy i weta, ale aż w Kaliszu, domek do sprawdzenia. Drugi blisko, niedaleko Gdańska, ale nie odpowiada na telefony, więc nic nie wiadomo.

Cioteczki, dziękuję, że przybywacie :)
:loveu:

Hotelik... to drogo, poza tym Florcia powinna być, wg mnie tam, gdzie będzie miała indywidualną opiekę bez dużej ilości psiaków. W tym dt w Kaliszu jest jedna uratowana sunia i dwa koty. Do psiaków i kotów Florcia jest ok
To jest nadzieja dla kruszynki.

Posted

[quote name='cancer43']Ewu mnie zaprosiła,ale jestem u małej od początku.Gdzie szukać DT ????[/QUOTE]
Najlepiej w Gdańsku lub blisko. Ja nie mogę Jej wziąć, choć planowałam, ale mieszkam w wynajętym pokoju i właściciele nie zgodzili się na drugiego psa...:( Ledwo "przeszedł" Blunio...

Posted

[quote name='Lobaria']Najlepiej w Gdańsku lub blisko. Ja nie mogę Jej wziąć, choć planowałam, ale mieszkam w wynajętym pokoju i właściciele nie zgodzili się na drugiego psa...:( Ledwo "przeszedł" Blunio...[/QUOTE]
Ela nie dziwię Ci się, jak Ona jest niemal identyczna;

Posted

[quote name='asiuniab']Ela nie dziwię Ci się, jak Ona jest niemal identyczna;

Z Bluniem to może nie, ale prawie zupełnie, jak moje dwie poprzednie Niunie :loveu:

A tu Florcia z Bluniem - jedną noc Ją " przewaletowałam "