GosiaNatalka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Świetna sprawa że maluszki i mama mają się coraz lepiej (słodkie śliczności) u mnie w domu wczoraj pojawiły się na świecie trzy małe istotki choć innego gatunka ale się pochwalę . Oto dumni rodzice " class="ipsImage" alt="">A to moje maluszki " class="ipsImage" alt=""> I jeszcze jedno zdjęcie mamusi z maluszkami " class="ipsImage" alt=""> Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Chyba persy ... nie widze dokładnie pyszczka. Quote
dexx-x Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 hehe.. fajniutkie.. jakie biale.. zycze rownież wszystkiego naj. mamie i malutkim... Quote
GosiaNatalka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Tata to pers ,natomiast mama jest kotką persko-syberyjską.Puszek jest persem pełną gębą dystyngowany i dumny kręci się przy dziewczynach. Natomiast Kasandra jest zwariowana i wraz z moimi yorczkami Shilą i Miką rozrabia po całym domu. Quote
*Iza* Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Piękne kotki, jak byłam mała bardzo chciałam mieć persa :). Pozdrowienia dla kociaków , mamusi i drugiej mamusi kociaków ;) Quote
Acia_ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja też pozdrawiam kotki :) , a ciekawe co słychac u malych piesków :D Quote
dexx-x Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 a u pieskow dobrze sluchac.. rosna jak na drozdzach :P hehe.. podwoily swoja wage i wielkosc.. czyli dobrze.. juz dzisiaj jeden piesek powoli otwiera oczko.. jak otworza to zrobie zdjecia i wstawie :) Quote
dexx-x Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Tak jak obiecalem.. zdjecia :) narazie 2 :) Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 rozkoszne szczeniaczki:loveu: a jak śpią sobie słodko wtulone w siebie:p Quote
dexx-x Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 a swoja droga, ktos wie co mozna mamie podawac zeby miala wiecej mleka?? tzn. nie wiem czy to jest potrzebne ale widze nieraz ze male tak ja wycyckaja ze pozniej co chwile zmieniaja cycka, tak jkby nieraz mniej lecialo :) Quote
białeyorki Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dexx-x napisał(a):a swoja droga, ktos wie co mozna mamie podawac zeby miala wiecej mleka?? tzn. nie wiem czy to jest potrzebne ale widze nieraz ze male tak ja wycyckaja ze pozniej co chwile zmieniaja cycka, tak jkby nieraz mniej lecialo :) To że tak dobrze opróżniaja cycki to świadczy że sa poprostu silne,nie martw sie suka wytworzy tyle mleka ile im jest potrzebne.A po trzech tygodniach możesz zacząć juz wstawiać jedzenie np.miesko z manna ugotowane i dobrze ugniecione na papke jeśli sie nim zainteresują to bedzie trzeba je już zaczać dokarmiać ,a jeśli nie to taki eksperymen powtarzaj co drugi dzien zapach śierzego mięska ich powinien zainteresowac i jak przyjdzie odpowiednia chwila zaczna to jesc z apetytem.Ale jesli im wystarcza mleka to równie dobrze mogą zacząć jeść około 6 tyg wszystko zależy od jakośći pokarmu jaki suka wytwarza.Musisz poprostu być czujna.:thumbs: Quote
dexx-x Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 "czujny" ;) chociaz czyta to moja dziewczyna tez to ja pisze :) tak w kwestii informacji :P ale dzieki bardzo za odpowiedz.. miesko lepiej dawac kurczaka czy wolowine ?? Quote
Recommended Posts