Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetna sprawa że maluszki i mama mają się coraz lepiej (słodkie śliczności) u mnie w domu wczoraj pojawiły się na świecie trzy małe istotki choć innego gatunka ale się pochwalę . Oto dumni rodzice " class="ipsImage" alt="">A to moje maluszki " class="ipsImage" alt=""> I jeszcze jedno zdjęcie mamusi z maluszkami " class="ipsImage" alt="">

Guest Agata_B
Posted

Chyba persy ... nie widze dokładnie pyszczka.

Posted

Tata to pers ,natomiast mama jest kotką persko-syberyjską.Puszek jest persem pełną gębą dystyngowany i dumny kręci się przy dziewczynach. Natomiast Kasandra jest zwariowana i wraz z moimi yorczkami Shilą i Miką rozrabia po całym domu.

Posted

a u pieskow dobrze sluchac.. rosna jak na drozdzach :P hehe.. podwoily swoja wage i wielkosc.. czyli dobrze.. juz dzisiaj jeden piesek powoli otwiera oczko.. jak otworza to zrobie zdjecia i wstawie :)

Posted

a swoja droga, ktos wie co mozna mamie podawac zeby miala wiecej mleka?? tzn. nie wiem czy to jest potrzebne ale widze nieraz ze male tak ja wycyckaja ze pozniej co chwile zmieniaja cycka, tak jkby nieraz mniej lecialo :)

Posted

dexx-x napisał(a):
a swoja droga, ktos wie co mozna mamie podawac zeby miala wiecej mleka?? tzn. nie wiem czy to jest potrzebne ale widze nieraz ze male tak ja wycyckaja ze pozniej co chwile zmieniaja cycka, tak jkby nieraz mniej lecialo :)

To że tak dobrze opróżniaja cycki to świadczy że sa poprostu silne,nie martw sie suka wytworzy tyle mleka ile im jest potrzebne.A po trzech tygodniach możesz zacząć juz wstawiać jedzenie np.miesko z manna ugotowane i dobrze ugniecione na papke jeśli sie nim zainteresują to bedzie trzeba je już zaczać dokarmiać ,a jeśli nie to taki eksperymen powtarzaj co drugi dzien zapach śierzego mięska ich powinien zainteresowac i jak przyjdzie odpowiednia chwila zaczna to jesc z apetytem.Ale jesli im wystarcza mleka to równie dobrze mogą zacząć jeść około 6 tyg wszystko zależy od jakośći pokarmu jaki suka wytwarza.Musisz poprostu być czujna.:thumbs:

Posted

"czujny" ;) chociaz czyta to moja dziewczyna tez to ja pisze :) tak w kwestii informacji :P ale dzieki bardzo za odpowiedz.. miesko lepiej dawac kurczaka czy wolowine ??