Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Sylwia to wymarzona właścicielka dla Kajana. Ale.... ale jest jeden szkopuł, a mianowicie 1,5 roczny energiczny psiak w domu.... Myślimy. Więcej napisze później, bo muszę zawieźć innego psa do dt.

Posted

GoniaP napisał(a):
Tak, Sylwia to wymarzona właścicielka dla Kajana. Ale.... ale jest jeden szkopuł, a mianowicie 1,5 roczny energiczny psiak w domu.... Myślimy. Więcej napisze później, bo muszę zawieźć innego psa do dt.

Dziękuję Ci za te miłe słowa. Bardzo chciałabym stworzyć Kajanowi taki dom, jaki posiadaja moje zwierzaki. Jednak wiemy obie, ze naprawdę trzeba sprawę przemyśleć i zastanowic się w jaki sposób to zrobić. Myślmy więc obie bardzo intensywnie, bo w końcu co dwie głowy to nie jedna, a ja, a własciwie my ( mam na myśli cała rodzinę ) traktujemy sprawę adopcji Kajana bardzo poważnie.

Posted

Peter Beny napisał(a):
No i już coś wiadomo ??
Co nagle to po diable... Więc nie, jeszcze nic nie wiadomo i z całą pewnością ten proces musi potrwać. Chodzi przecież o dobro Kajana..

Posted

Nie ma na razie jednej konkretnej strony adoptującej, więc jeszcze nie zacierajcie rąk...
A wiecie ile osób chciało Kajana na łańcuch??? Normalnie szok :crazyeye:

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie ma na razie jednej konkretnej strony adoptującej, więc jeszcze nie zacierajcie rąk...
A wiecie ile osób chciało Kajana na łańcuch??? Normalnie szok :crazyeye:

na łańcuch ??? :angryy:
takich to najchętniej na łańcuch w goracym słońcu bez wody :diabloti:
ciekawe czy by się podobało...???

Posted

[quote name='halbina']Kajanek tylko na taki łańcuszek: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dokładnie tak Halbinko :evil_lol:
w zadnym innym tak ładnie nie bedzie wyglądał ;)

Posted

Gonitwa napisał(a):
Zainteresowanie nim ogromne, ale bez rezultatu....

Dobry rezultat wymaga........ czasu. Wszystkim nam zależy na Kajanie i odpowiednim dla niego domku.

Posted

wszyscy wierzymy w dobry, ba najlepszy domek dla Kajana i tylko do takiego może trafić ten cudny psiak :loveu:
więc Kajnku na pierwszą spacerek :Dog_run:

Posted

Od: Ewa <ave63@interia.pl>

Treść: Na Waszej stronie znalazłam informacje o 9-miesięcznym owczarkiem niemieckim, który aktualnie jest pod opieką p.Agaty. Proszę o udostąpnienie kontaktu z ta Pania
Ewa

Skontaktujecie sie z tą Panią?;)

Posted

:oops: :oops: :oops: dawno tu nie zaglądałam przepraszam Kajanku :oops: :oops: :oops: widzę że sprawa nabiera tempa ale rzeczywiście wszystko trzeba spokojnie przeanalizować mizianko dla naszego ulubieńca:)

Posted

czy adopcja chłopaka jest nadal aktualna?
Zgłosiłs ie do mnie domek , ludzie poszukuja owczarka młodego , do dyspozycji dom wewnatrz i na zewnatrz:razz: