Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nigdy nie miałam kota w domu...ładne są te włochate kulki Quote
Ramona Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ja miałam koteczka Klemensa którego wychowałam od malusiej kluseczki bo ta jego wstretna matka nie chciala go karmic.Ale wyrósl kocur jak sie patrzy ;] nawet myszki dla panci łowił niestety któregos dnia wyszedł z domciu i wiecej nie wrócił obawiam sie ze mu ktos krzywde zrobił :placz: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ja miałam kilka miotow kotkow xD W piwnicy mi ie urodzily ;) Wychowałam i oddałam w tobre rece :loveu: Ostatnio miałam malego slepego ale niestety nie przezyl :placz: Miałam z nim jechac do weta jak mama przyjedzie z pracy ale nie doczekał :placz::placz: Quote
Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Każde zwirze jest kochane po prostu nigdy nie miałam swojego kota,a te które poznałam nie były jakoś wyjatkowo przyjazne:lol::lol: Quote
Frezja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A ja lubie koty i bardzo bym chciala kiedys miec w domu kociaka. W sumie podoba mi sie wszystkie koty ,ale najbardziej Egzotyczne, Perskie, Birmanskie, Ragdolle ,Selkirk Rexy dlugowlose i krotkowlose. Quote
Guest Agata_B Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A mi Syberyjskie :loveu: Nava :loveu: i dachowce pospolite :P Mam dachowca w domu i po dachach jak na razie nie chodzi :lol: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Kincia ten Twój króli jest zabójczy :mdleje::mdleje::mdleje: Lucky widzę już sie zadomowił :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 tigrunia napisał(a):Kincia ten Twój króli jest zabójczy :mdleje::mdleje::mdleje: Lucky widzę już sie zadomowił :loveu::loveu: Thx :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ramona Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Obydwie przecudowne :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
iberia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='AmiX']Moje damy Bosko razem wyglądają :) Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Amix fajnie razem wygladają!!! Teraz ja mam w domu 3 psy!!!:crazyeye::crazyeye: i nie wyrabiam!!! Gruby gryzie Tolka,a on ucieka normalnie szał!!!! Quote
Kincia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jofka napisał(a):Amix fajnie razem wygladają!!! Teraz ja mam w domu 3 psy!!!:crazyeye::crazyeye: i nie wyrabiam!!! Gruby gryzie Tolka,a on ucieka normalnie szał!!!! 3?? Myslalam ze 2 :cool3: Quote
anushka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Amix jestem zauroczona tą twoją Etienką :crazyeye: miałam do wyobru właśnie cieniejszą suczkę i Boogi ale tamta była o połowę mniejsza..normalnie się balam tej malizny..Etiennka :loveu: Quote
AmiX Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dziewczyny dziękujemy bardzo za mile słowa;) [quote name='Jofka']Amix fajnie razem wygladają!!! Teraz ja mam w domu 3 psy!!!:crazyeye::crazyeye: i nie wyrabiam!!! Gruby gryzie Tolka,a on ucieka normalnie szał!!!! U mnie w domu raczej spokój nieraz tylko im odbija przy zabawie i wariują ale wiadomo że musza poszaleć i poszczekać. Amsraffka ma chyba ADHD :evil_lol:wiec ma naprawdę duży zapas energii….a teraz zimno wiec za bardzo niema chętnych na długie spacery a na ogrodzie samej jej nie zostawiamy. [quote name='anushka']Amix jestem zauroczona tą twoją Etienką :crazyeye: miałam do wyobru właśnie cieniejszą suczkę i Boogi ale tamta była o połowę mniejsza..normalnie się balam tej malizny..Etiennka :loveu: Dziękujemy bardzo:) Moja Eti (11mies) jest też mała jak na razie waży około 2,2kg i myślę że max będzie 2,5kg Ja niby też nie chciałam maleństwa bo myślałam o suni koło 3-3,5kg ale nie żałuje a nawet jeśli zdecyduje się na następną sunie pewnie też będzie podobnej wielkości. Jeżeli chodzi o zdrowie to Eti ani razu nie chorowała (twu,twu) i żadnych problemów nie było w porównaniu do mojej Amstaffki która miała pechowe dzieciństwo… A GDZIE FOTKI TWOJEGO MALEŃSTWA?? Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kincia napisał(a):3?? Myslalam ze 2 :cool3: 2 moje,ale dlatego ze tymczasowo mieszkamy u babci to 3 bo babcia ma swojego kundelka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dom wariatów!!! Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 u MNIE TO Tolek ma ADHD na pewno lata jak świrus!!!! Quote
Micia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8976717#post8976717 Quote
anushka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 porównanie "nos w nos" albo jak kto woli "nosek do noska" :cool3: a tutaj właścicielki nosków :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Haha ta Boogi jest wielkości głowy tego Bernardyna :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Haha ale to smiesznie wyglada :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Ramona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jak dla mnie to wyglada fantastycznie normalnie zamurowało mnie z wrazenia jak zobaczyłam ta dwójke :crazyeye: Quote
Recommended Posts