Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam koteczka Klemensa którego wychowałam od malusiej kluseczki bo ta jego wstretna matka nie chciala go karmic.Ale wyrósl kocur jak sie patrzy ;] nawet myszki dla panci łowił niestety któregos dnia wyszedł z domciu i wiecej nie wrócił obawiam sie ze mu ktos krzywde zrobił :placz:

Posted

Ja miałam kilka miotow kotkow xD
W piwnicy mi ie urodzily ;)
Wychowałam i oddałam w tobre rece :loveu:
Ostatnio miałam malego slepego ale niestety nie przezyl :placz:
Miałam z nim jechac do weta jak mama przyjedzie z pracy ale nie doczekał :placz::placz:

Posted

A ja lubie koty i bardzo bym chciala kiedys miec w domu kociaka.
W sumie podoba mi sie wszystkie koty ,ale najbardziej
Egzotyczne, Perskie, Birmanskie, Ragdolle ,Selkirk Rexy dlugowlose i krotkowlose.

Guest Agata_B
Posted

A mi Syberyjskie :loveu:
Nava :loveu:
i dachowce pospolite :P
Mam dachowca w domu i po dachach jak na razie nie chodzi :lol:

• 2 weeks later...
Posted

tigrunia napisał(a):
Kincia ten Twój króli jest zabójczy :mdleje::mdleje::mdleje:
Lucky widzę już sie zadomowił :loveu::loveu:

Thx :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jofka napisał(a):
Amix fajnie razem wygladają!!! Teraz ja mam w domu 3 psy!!!:crazyeye::crazyeye: i nie wyrabiam!!! Gruby gryzie Tolka,a on ucieka normalnie szał!!!!

3??
Myslalam ze 2 :cool3:

Posted

Amix jestem zauroczona tą twoją Etienką :crazyeye: miałam do wyobru właśnie cieniejszą suczkę i Boogi ale tamta była o połowę mniejsza..normalnie się balam tej malizny..Etiennka :loveu:

Posted

Dziewczyny dziękujemy bardzo za mile słowa;)
[quote name='Jofka']Amix fajnie razem wygladają!!! Teraz ja mam w domu 3 psy!!!:crazyeye::crazyeye: i nie wyrabiam!!! Gruby gryzie Tolka,a on ucieka normalnie szał!!!!

U mnie w domu raczej spokój nieraz tylko im odbija przy zabawie i wariują ale wiadomo że musza poszaleć i poszczekać. Amsraffka ma chyba ADHD :evil_lol:wiec ma naprawdę duży zapas energii….a teraz zimno wiec za bardzo niema chętnych na długie spacery a na ogrodzie samej jej nie zostawiamy.

[quote name='anushka']Amix jestem zauroczona tą twoją Etienką :crazyeye: miałam do wyobru właśnie cieniejszą suczkę i Boogi ale tamta była o połowę mniejsza..normalnie się balam tej malizny..Etiennka :loveu:

Dziękujemy bardzo:)
Moja Eti (11mies) jest też mała jak na razie waży około 2,2kg i myślę że max będzie 2,5kg
Ja niby też nie chciałam maleństwa bo myślałam o suni koło 3-3,5kg ale nie żałuje a nawet jeśli zdecyduje się na następną sunie pewnie też będzie podobnej wielkości.
Jeżeli chodzi o zdrowie to Eti ani razu nie chorowała (twu,twu) i żadnych problemów nie było w porównaniu do mojej Amstaffki która miała pechowe dzieciństwo…
A GDZIE FOTKI TWOJEGO MALEŃSTWA??

Posted

Kincia napisał(a):
3??
Myslalam ze 2 :cool3:

2 moje,ale dlatego ze tymczasowo mieszkamy u babci to 3 bo babcia ma swojego kundelka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dom wariatów!!!

Guest Agata_B
Posted

Haha ta Boogi jest wielkości głowy tego Bernardyna :evil_lol: