Kaladan Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Aniu cudne zdjęcie. Fajnie dziewczyny razem wyglądają :) Pannica wyrosła ale ja chciałabym żeby nabrała jeszcze ciała ;-)ogólnie wole większe Yorki…;-) Mam nadzieje na końcową wagę przynajmniej 2.5kg ale nie wiem ponieważ mój skarbik ma prawie 9 miesięcy i waży tylko 2kg. Didi nam właśnie dobiła do 3 kg i jestem z tego powodu baaardzo szczęśliwa :) Quote
AmiX Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Oj też bym była szczęśliwa ale o wadze 3kg. mogę jedynie pomarzyć mam nadzieje ze będzie chociaż 2.5kg;) Eti ma 10mies i właśnie ma pierwszą cieczke wiec jej waga chyba już za bardzo sie nie zmieni... Quote
Pegaza Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Amix waga psa sie zmieni o ile ma dobry apetyt, moja też wazyła mniej a od pewnego czasu przybrała sporo no ale ona lubi sobie dobrze pojeść:p Quote
Kaladan Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No patrz, Didi też ma właśnie pierwszą cieczkę :) 10 miesięcy będzie miała za pare dni. Quote
AmiX Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Kaladan']No patrz, Didi też ma właśnie pierwszą cieczkę :) 10 miesięcy będzie miała za pare dni. No żeby jeszcze waga się zgadała;)…A co do cieczki to nawet bym nie zauważyła gdyby nie dziwne zachowanie naszej Amstaffki:oops:. Tak na marginesie to cieczki Amstaffki nie można przeoczyć…..;) Quote
Kaladan Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A co do cieczki to nawet bym nie zauważyła gdyby nie dziwne zachowanie naszej Amstaffki:oops:. Tak na marginesie to cieczki Amstaffki nie można przeoczyć…..;-) Fakt, cieczki moich dużych też nie da się nie zauważyć. A po Didi nie zostaje nawet jedna plamka na pościeli. Pierwszym symptomem było jej kopulowanie z...poduszkami :oops:, a następnym zainteresowanie wujka Rubida - chodził za nią i podnosił ją na pysku :) Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witam z samego rana :) A ile waży Twoja Eti ? Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hej Dziewczyny!! Trochę się martwie o Tolka, nie chce gnida jeść!!! W goóle nie patrzy na RC!!!:angryy::angryy::angryy:...ale chyba z wagą nie jest tak źle 2kg,a ma prawie 4 miesiące:eviltong::lol: Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Boję się ,że chodzi głodny!!:-(...ale miseczka pełna i nic!!!! Czasami daję mu coś domowego to wtedy się zajada,ale wiem,że suche jest lepsze!!! Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka wejdź na temat "Czym karmicie swoje Yorki" Tam jest dużo napisane Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Jofka wejdź na temat "Czym karmicie swoje Yorki" Tam jest dużo napisane Wiem już czytalam...ale myślę,że jak miska jest napełniona i stoi to znaczy ,że nie jest taki głodny!!! Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka tam jest wszystko napisane.. musisz zabierac miskę i dawać tylko w określonych godzinach.. nie zje to zabierasz aż się nauczy , że musi to zjeść bo inaczej będzie głodny do następnego podania miseczki ! Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kincia napisał(a):A moze "przestaw" go an Eukanube? Napisałam do nich żeby mi przysłali próbkę. Kiedyś od weta dostałąm Hill'sa nie chciał jeść w miseczce,ale chciał jako nagrody i wtedy mu smakowało,dziwny jest.:roll: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka napisał(a):Napisałam do nich żeby mi przysłali próbkę. Kiedyś od weta dostałąm Hill'sa nie chciał jeść w miseczce,ale chciał jako nagrody i wtedy mu smakowało,dziwny jest.:roll: No to jak przysla to zobaczysz czy Tolinkowi zasmakuje :) Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka napisał(a):Napisałam do nich żeby mi przysłali próbkę. Kiedyś od weta dostałąm Hill'sa nie chciał jeść w miseczce,ale chciał jako nagrody i wtedy mu smakowało,dziwny jest.:roll: Jessi to potrafi sie cieszyć nawet z RC , który dostaje codziennie i oprócz tego odkryłam, ze jest idealny na nagrody dla niej!! Wcina jak nie wiem a z miski niechętnie .. Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Jessi to potrafi sie cieszyć nawet z RC , który dostaje codziennie i oprócz tego odkryłam, ze jest idealny na nagrody dla niej!! Wcina jak nie wiem a z miski niechętnie .. Tolek jak już to z ręki je!!!:shake: Quote
Frezja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ogladam galerie Waszych Yorkow i nie moge sie nadziwic ,jakie te male szkraby sa przyjacielskie i kochane. Naprawde macie cudowne zwierzeta! W Yorkusiach to sie chyba zakochalam:loveu: Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Frezja napisał(a):Ogladam galerie Waszych Yorkow i nie moge sie nadziwic ,jakie te male szkraby sa przyjacielskie i kochane. Naprawde macie cudowne zwierzeta! W Yorkusiach to sie chyba zakochalam:loveu: W niech nie da się nie zakochać!!!! Każdy jest cudny!!!....Piękne...:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No to troche mojej Jessi z kuzynem Łaciem : Quote
Guest Agata_B Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie no ja przepraszam bardzo, ale bojeć się kotów :evil_lol: Nie mogłam się powstrzymać :lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wczoraj ten wstrętny kot gonił moją Jessi, skakał na nią i ją drapał :angryy: Już go nie lubie :angryy: Ona biedna piszczała i uciekała .. :( A tak chciała sie z nim bawić ... :( Quote
Jofka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ziłotigrunia napisał(a):Wczoraj ten wstrętny kot gonił moją Jessi, skakał na nią i ją drapał :angryy: Już go nie lubie :angryy: Ona biedna piszczała i uciekała .. :( A tak chciała sie z nim bawić ... :( No właśnie o to mi chodziło,gdy pisałam,że się ich boję....kotów po prostu nie lubię, wydają mi się takie fałszywe....ładne są tylko do popatrzenia:cool3: Quote
Guest Agata_B Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pies kocha wszystkich. Na kocią miłość trzeba sobie zasłużyć. Quote
Recommended Posts