GosiaNatalka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mika z kotką Kasandrą:crazyeye:mam jakiś problem ze wstawieniem zdjęcia, nie mam pojęcia czemu ! GosiaNatalka wstawiasz za długi adres. Chodzi tylko o ten http://images26.fotosik.pl/78/38fc46654652b236.jpg klikasz i wklejasz adres Magda Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Moje diablatka maja swoich ulubiencow stara klacz,do ktorej zawsze ledca sie przywitac:lol:,A ona donich A w domu bardzo sa zainteresowane naszym glizdorkiem ,a on nimi:lol: Quote
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 troche przerazajace....:roll:;):crazyeye: Quote
danani Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Mona4 napisał(a):Moje diablatka maja swoich ulubiencow stara klacz,do ktorej zawsze ledca sie przywitac:lol:,A ona donich A w domu bardzo sa zainteresowane naszym glizdorkiem ,a on nimi:lol: aaaaaaaa Mona - RATUNKU !!!! ja się boję, a co dopiero Twoje maleństwa http://img407.imageshack.us/img407/4510/p9151846ya3.jpg Quote
Guest Agata_B Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Brrr. ... aż mnie ciary przeszły :lol: Fajny glizdor ;D Quote
Mona4 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Moje maluchy sie go nieboja wrecz przeciwnie,bardzo ich intryguje:lol: zreszta one sie niczego i nikogo nieboja ,no moze za wyjatkiem brzeczacej muchy:evil_lol: Quote
Jofka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Heeeeeeh Jessi byla wyraznie zaintrygowana kuzynem....ostatanie zdjecie jest urocze...znaczy kazde,ale te jest super...Widac kto tu rzadzi:cool3::eviltong::p Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Tigrunia ma 2 śliczne kotki w domu:loveu: Quote
tigrunia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Tigrunia ma 2 śliczne kotki w domu:loveu: Oj nie .. tylko jednego :D Ten drugi to mojej siostry i nie mieszka z nami Quote
Ramona Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Moje dwa diabełki :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Widze ze Etienka to coraz cudniejsza sie robi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aaa jaka śliczna Jessi :loveu: BTW, Możesz już powolutku zacząć jej robić kiteczki, bo jej kłaczki w oczka wchodzą ;) Quote
AmiX Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Shahar']Widze ze Etienka to coraz cudniejsza sie robi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Times New Roman]Oooojj rosła i rosła :cool3:no i chyba już przestała :lol:nie no mam nadzieje ze jeszcze ciałka nabierze;), bo jak na razie to tylko 2kg waży a najlepiej by było jak by tak 2.5kg ważyła.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Była taka malutka:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]A teraz jest troszeczkę większa:lol::loveu:[/FONT] Pozdrawiam Ania Quote
tigrunia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Agata_B napisał(a):Aaa jaka śliczna Jessi :loveu: BTW, Możesz już powolutku zacząć jej robić kiteczki, bo jej kłaczki w oczka wchodzą ;) No wchodzą jej te włoski w oczka , ale ja nie umiem jej kiteczki zrobić :( Najpierw się męczę, 30 razy robie od nowa a na koniec ona i tak ją ściągnie :angryy: Diablica mała ...wydaje mi się, ze jeszcze ciut za krótką ma tą grzyweczke. Quote
madziasto4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Może takimi mini 'recepturkami'? Masterowi wiązałam na początku kitki właśnie takimi gumeczkami- piesek takiej gumki raczej nie zdejmie: Quote
tigrunia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No właśnie takie mam i oare frotek.. i jedne i drugie ściąga. Jutro może się pomęcze i jej zrobie ;) Quote
madziasto4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 O to skubana;) Wiem jedno- musisz ją przyzwyczajać, zrób kiteczkę i odwróć jej uwagę, daj zabawkę :thumbs: Quote
AmiX Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='GosiaNatalka']Ale czarnulka:grins: [quote name='Magda_Miki']Prawda! Lubię czarnulki:loveu: [quote name='PositiveThought']piękna jest :loveu: niech rośnie, rośnie jeszcze. [FONT=Times New Roman]Witam[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziewczyny dzięki za tak miłe słowa.;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pannica wyrosła ale ja chciałabym żeby nabrała jeszcze ciała ;)ogólnie wole większe Yorki…;) Mam nadzieje na końcową wagę przynajmniej 2.5kg ale nie wiem ponieważ mój skarbik ma prawie 9 miesięcy i waży tylko 2kg. I jeszcze do tego strasznie wybredna się zrobiła Royalik już nie smakuje….:shake:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Poczekamy….zobaczymy…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Quote
Kincia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 http://img265.imageshack.us/img265/9651/sg1l0304rd7.jpg O jeju jaka ona sliczna chciałabym zeby moj yorek byl taki :loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 MOJE DIABEŁKI :evil_lol: CZYLI ETIENNA DE VILLAR & FASTI-FASTRYGA GOLD BONZO:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dziewczynki zapatrzone w jedną stronę :loveu: Quote
AmiX Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 NA PAŃCIE KTÓRA Z BOKU KRZYCZY UŚMIECH HIHIHIHI:lol: Quote
Recommended Posts