Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niesamowie zdjecia nie moge sie napatrzec!!
wiecie ale tak mysle ze to zalezy od włascicieli tzn ze potrafia wychowywac tak rózne psy!! ja jednak bym sie bała na to zdecydowac Arika to moje oczka w głowie i chyba za bardzo ja niancze :(

Posted

Psy , to nie jakies potwory, sa to stadne zwierzeta i nie robia sobie krzywdy. To normalne , ze duzy piesk nie czuje zagozenia w takim malym i ze toleruje maluszka.

Posted

Neva napisał(a):

To normalne , ze duzy piesk nie czuje zagozenia w takim malym i ze toleruje maluszka.

alez jest całkiem odwrotnie :). mały killer rządzi "ciężką łapą" zarówno rottkiem, jak i kotką 9 letnia, ktora w spokoju wychowała juz 2 rottweilery i była królową w domu, jorkowi jednak musiała ustąpić pola, bo wymógł to bardzo zdecydowanie ;).
co do Tery - pozwala małemu NA WSZYSTKO. To zresztą on zdecydowanie rządzi w tym związku, co i kiedy robimy, czym ja się bawię a tobie zabiorę itp.
ta niteczka wystająca z pyska Tery, to resztka zabawki pluszowej Tery, tylko tyle z niem zostało i jej błagalny wzrok: proszę, chociaz tego mi nie odbieraj...
zdjęć takich mam mnóstwo, ale chyba dopiero film oddałby to, co się dzieje w domu ;)
dziekujemy wszystkim za miłe słowa, postaramy sie od czasu do czasu dać znać, jak nam leci.

acha: Kliller to Noel Dignitas Regia z gdyńskiej hodowli, ma rok, a Tera ImoPectore ma ciut ponad dwa lata. Oba psy szkolone przez Pana Piotra Brochockiego w Gdańsku, chociaz Killer zdecydowanie mniej, ale wykazuje talent ;)

• 3 weeks later...
Posted

ehhh fajnie jak juz bedzie aparat to pokarze wam jedyne znajome mojej Ariki to króle te duze ktorym wgryza sie w uszy i jedzi na ich grzebiecie kiedy one chce ja zrzucic prawdziwe rodeo :P

Posted

Kaladan super zdjęcia ale ten twój drugi piesek to ogrrrromny w porównaniu do mojej amstaffki, bardzo ładny pies taki „duży spaniel”
pysiulka86 Kikusia jest słodziutka
Pozdrawiam Ania

Posted

[quote name='AmiX']Kaladan super zdjęcia ale ten twój drugi piesek to ogrrrromny w porównaniu do mojej amstaffki, bardzo ładny pies taki „duży spaniel”
pysiulka86 Kikusia jest słodziutka
Pozdrawiam Ania

Dzięki :oops:
Rubid jest ogromny właśnie, taki jakiś nam wyszedł. Jeszcze nie spotkaliśmy większego gordona, ale podobno w Niemczech jest jeden z którym możemy się równać hi hi.
Duży spaniel? Ja zawsze się śmieję, że spaniel to taki mały seter ;)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Magda_Miki']Witamy Dario po przerwie:p Dziewczyny na wakacjach:loveu:

pysiulka86
Kika dogaduje się z Ptysiem?:cool3:

Bardzo lubi za nim ganiać i chce się bawić, jednak Ptysio zmyka przed nią od jakiegoś czasu bo coraz mocniej szarpie go za futerko. Ale nie obawiam sie o niego gdyz jest bardzo zwinny i zawsze ją wykiwa na co Kiczka bardzo sie złości :evil_lol: