Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Buahahaha.... nie mogę z tej pary:roflt: http://images4.fotosik.pl/95/4df25997feb2d4c0med.jpg Tutaj wyglądają identycznie:loveu: Quote
danani Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 to jest kompletnie odjazdowe http://images21.fotosik.pl/27/234b4c06ba2e6216med.jpg :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
agoosia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 no niesamowie zdjecia nie moge sie napatrzec!! wiecie ale tak mysle ze to zalezy od włascicieli tzn ze potrafia wychowywac tak rózne psy!! ja jednak bym sie bała na to zdecydowac Arika to moje oczka w głowie i chyba za bardzo ja niancze :( Quote
Neva Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Psy , to nie jakies potwory, sa to stadne zwierzeta i nie robia sobie krzywdy. To normalne , ze duzy piesk nie czuje zagozenia w takim malym i ze toleruje maluszka. Quote
Kaladan Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Faktycznie zdjęcia cudowne! I cieszę się, że zdjęciami naszych yorków z amstaffami, rotkami i kaukazami zmieniamy spojrzenie niektórych na te rasy :) Quote
akacha Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Neva napisał(a): To normalne , ze duzy piesk nie czuje zagozenia w takim malym i ze toleruje maluszka. alez jest całkiem odwrotnie :). mały killer rządzi "ciężką łapą" zarówno rottkiem, jak i kotką 9 letnia, ktora w spokoju wychowała juz 2 rottweilery i była królową w domu, jorkowi jednak musiała ustąpić pola, bo wymógł to bardzo zdecydowanie ;). co do Tery - pozwala małemu NA WSZYSTKO. To zresztą on zdecydowanie rządzi w tym związku, co i kiedy robimy, czym ja się bawię a tobie zabiorę itp. ta niteczka wystająca z pyska Tery, to resztka zabawki pluszowej Tery, tylko tyle z niem zostało i jej błagalny wzrok: proszę, chociaz tego mi nie odbieraj... zdjęć takich mam mnóstwo, ale chyba dopiero film oddałby to, co się dzieje w domu ;) dziekujemy wszystkim za miłe słowa, postaramy sie od czasu do czasu dać znać, jak nam leci. acha: Kliller to Noel Dignitas Regia z gdyńskiej hodowli, ma rok, a Tera ImoPectore ma ciut ponad dwa lata. Oba psy szkolone przez Pana Piotra Brochockiego w Gdańsku, chociaz Killer zdecydowanie mniej, ale wykazuje talent ;) Quote
Erato Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zdjecia super:loveu: Brawa dla super rotka:) Cierpliwość musi mieć anielska dla małego diabełka;) Quote
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dwie figurki - mała i duża, czyli Didi i wujek Rubid) Quote
pysiulka86 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Uwielbiam fotki małych psiaków z duzymi :loveu: Rewelacja :lol: A ja dodaje fotki mojej Kiki razem z jej kumpelą - pudelką Roxa :evil_lol: Quote
agoosia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ehhh fajnie jak juz bedzie aparat to pokarze wam jedyne znajome mojej Ariki to króle te duze ktorym wgryza sie w uszy i jedzi na ich grzebiecie kiedy one chce ja zrzucic prawdziwe rodeo :P Quote
AmiX Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Kaladan super zdjęcia ale ten twój drugi piesek to ogrrrromny w porównaniu do mojej amstaffki, bardzo ładny pies taki „duży spaniel” pysiulka86 Kikusia jest słodziutka Pozdrawiam Ania Quote
Kaladan Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='AmiX']Kaladan super zdjęcia ale ten twój drugi piesek to ogrrrromny w porównaniu do mojej amstaffki, bardzo ładny pies taki „duży spaniel” pysiulka86 Kikusia jest słodziutka Pozdrawiam Ania Dzięki :oops: Rubid jest ogromny właśnie, taki jakiś nam wyszedł. Jeszcze nie spotkaliśmy większego gordona, ale podobno w Niemczech jest jeden z którym możemy się równać hi hi. Duży spaniel? Ja zawsze się śmieję, że spaniel to taki mały seter ;) Quote
Pegaza Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dawno nas tu już nie było:p Soma- Pipi:loveu: Soma po chorobie powoli dochodzi do siebie wakacje prawo-lewo:p i znów razem:p Quote
Aga76 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziewczynki nareszcie się pokazały po dłuuugiej przerwie Quote
pysiulka86 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Kika ze swoją miłością Ptysiem :loveu: Buzi ? :cool3: Quote
Magda Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witamy Dario po przerwie:p Dziewczyny na wakacjach:loveu: pysiulka86 Kika dogaduje się z Ptysiem?:cool3: Quote
pysiulka86 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']Witamy Dario po przerwie:p Dziewczyny na wakacjach:loveu: pysiulka86 Kika dogaduje się z Ptysiem?:cool3: Bardzo lubi za nim ganiać i chce się bawić, jednak Ptysio zmyka przed nią od jakiegoś czasu bo coraz mocniej szarpie go za futerko. Ale nie obawiam sie o niego gdyz jest bardzo zwinny i zawsze ją wykiwa na co Kiczka bardzo sie złości :evil_lol: Quote
nane Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Oto bliski kontakt pierwszego stopnia :diabloti: z naszą nową lokatorką :razz: Quote
Kasia&Max Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ta para łabędzi chciała zjeść mojego Maxa...Max szczekał na nie, a one syczały i wystawiały tak daleko te swoje szyje, że mało co go nie ugryzły! wredne ptaszyska!:angryy: Quote
Kasia&Max Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 PositiveThought napisał(a):mnie kiedyś chciały łabędzie pogryźć, od tamtego czasu za nimi nie przepadam :p głupie ptaszyska...Bozia zamiast rozumu dała im tylko urodę! Quote
madziasto4 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Oj, łabędzie są chyba takie bojowe, na mnie i psy w kajaku też zazwyczaj skubane syczą:eviltong: Quote
AmiX Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Times New Roman]Moje dwa diabełki :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Quote
Recommended Posts