Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mam pytanko! Czy któraś z Was ma królika i może się wypowiedzieć jak wygląda duet jork-kióik?

Zastanawiam się na kupnem kicaja. Doradźcie proszę.
Pozdrawiam, Mery

Posted

mery napisał(a):
Mam pytanko! Czy któraś z Was ma królika i może się wypowiedzieć jak wygląda duet jork-kióik?

Pozdrawiam, Mery

Kincia ma królika - Yorka i pinczerka . York z królikiem w jednym posłanku śpią hihih :evil_lol: :loveu:

Posted

mery napisał(a):

Pozdrawiam, Mery

Ja też miałam królika wszystko ok tylko ibi to taka wariatka która non stop chce się bawić i ciagle go zaczepiała:) A królik znosił to ze stoickim spokojem to bardziej ona była dla niego zagrożeniem :):diabloti:

Posted

iberia napisał(a):
Ja też miałam królika wszystko ok tylko ibi to taka wariatka która non stop chce się bawić i ciagle go zaczepiała:) A królik znosił to ze stoickim spokojem to bardziej ona była dla niego zagrożeniem :):diabloti:

I co się stało z tym królikiem ? Na zawał padł przy tej "oszołomce" :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Kincia ma królika - Yorka i pinczerka . York z królikiem w jednym posłanku śpią hihih :evil_lol: :loveu:

O tak :evil_lol:
To najlepsi kumple:loveu:
Dowod :diabloti:

Ta fote kocham:loveu::loveu:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Haha rewelacja!!:) Odrazu nasunęło mi się na myśl zdjęcie Uziego, bardzo podobne no..gdyby tylko królik był żywy :evil_lol:

Haha no rzeczywiscie podobne :loveu::loveu:
To trzeba Uziemu sprawic takiego kumpla:loveu:

Posted

Kincia napisał(a):
Haha no rzeczywiscie podobne :loveu::loveu:
To trzeba Uziemu sprawic takiego kumpla:loveu:

No nie wiem..weź mu potem wytłumacz, że teraz króliczek jest żywy, nie można nim tarmosic, rzucac na wszystkie strony, zagryzac i..molestowac :D

Może i dobrze, że ten jest martwy bo by miał straszny uraz psychoczny po takiej przyjaźni z Uzim:D:D

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
No nie wiem..weź mu potem wytłumacz, że teraz króliczek jest żywy, nie można nim tarmosic, rzucac na wszystkie strony, zagryzac i..molestowac :D

Może i dobrze, że ten jest martwy bo by miał straszny uraz psychoczny po takiej przyjaźni z Uzim:D:D

No to moze rzeczywiscie lepiej ze jest martwy :evil_lol::evil_lol:
Moj nie da sobie tak soba pomiatac bo on tu byl pierwszy :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
I co się stało z tym królikiem ? Na zawał padł przy tej "oszołomce" :evil_lol:

hahahha Ibka ma poprostu ADHD!!! Królk wyjechał do siostry TZ tam jest bezppieczny

Posted

Dzięki Wielkie. Wasze zdjęcia są urocze, super. :loveu:

Ja chyba dam sobie jeszcze czas, mój brat ma alergię na królika.... więc jak będzie do mnie przyjeżdżał to mielibyśmy kłopot. Ale fakt, że kióiki są słodkie....

Posted

iberia napisał(a):
hahahha Ibka ma poprostu ADHD!!! Królk wyjechał do siostry TZ tam jest bezppieczny

Uzi tak ma jak ktoś go odwiedza, potrafi skakac dwie godziny bez przerwy wszyscy juz mysla ze zaraz padnie:) Krąży opinia ze ma ADHD:P

A szczurkowi daje po mordce bez przerwy,zeby go zachęcic do zabawy a szczur stoi zdziwiony " za co????"

• 4 weeks later...