Kincia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Hihi mikrusy dwa :evil_lol: Jak Jacky przyjął maluszka? Jeszcze go nie zaakceptował :diabloti: Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja już z moimi nie wytrzymuje!!! Ciągle musze ich pilnować i rozdzielać!!! Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 http://i14.tinypic.com/6q9np6d.jpg Wow! To nowość. Masz yoreczka:loveu: Pędzę do galerii Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):http://i14.tinypic.com/6q9np6d.jpg Wow! To nowość. Masz yoreczka:loveu: Pędzę do galerii A no mam :loveu::loveu::loveu: Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale fajnie!!! Ja też chcę drugiego pieska.... Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No co wy się dziewczyny obijacie /? Dawać mi tu zaraz fotki :mad::mad: Quote
lazi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 moja zaginiona Patusia bawiła sie najlepiej z kotkiem sąsiadki Quote
Kincia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 lazi napisał(a):moja zaginiona Patusia bawiła sie najlepiej z kotkiem sąsiadki :-(:-(:-( Jack i Lucky :) A w oddali Tiger:diabloti: Quote
AmiX Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jak twój yoruś ubrany modnie bluza z kapturkiem w której wygląda super!! i ta elegancka męska kokardka:loveu: Quote
Kincia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='AmiX']Jak twój yoruś ubrany modnie bluza z kapturkiem w której wygląda super!! i ta elegancka męska kokardka:loveu: [quote name='mery']Ale słodziaki! Dziekujemy za komplementy :loveu::loveu: Quote
Jofka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Lucky jest przystojniak no a jak!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jofka napisał(a):Lucky jest przystojniak no a jak!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ladyyork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wspólna opieka nad szczeniakami jest super:multi: Jednak czasami trzeba zwiewać gdy trwa oblężenie na ciebie:evil_lol: Quote
ladyyork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Tak to fretki dwie dziewczyny , ta pastelowa fretka to Sonia ma przejawy macieżyństwa:loveu: do szczeniaków , a ta o maści tcchórzyka to Alfa woli się trzymać od małych zdecydowanie jak najdalej:evil_lol: bo już jej :mad:dały te maluszki Miłość czasami bywa dokuczliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeważnie gdy Alfa była mała Quote
Kincia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ale fretki sa slodkie :loveu: Co one jedza :evil_lol:? Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jak one slodko wyglądają z tymi maluchami :loveu::loveu: Quote
ladyyork Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Kincia napisał(a):Ale fretki sa slodkie :loveu: Co one jedza :evil_lol:? Jedzą wysokobiałkową karme dla kotów lub karme przeznaczoną dla fretek, lubią również mięso surowe i gotowane lubią arbuzy i winogrona przepadają za ogórkami i surowymi ziemniakami, jednak ważywa nie podajemy często bo to są mięsożercy:lol: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Smieszne te fretki, ja nigdy nie miałam...one są takie przyjazne, przywiązują się do właścicieli?? Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='ladyyork']Jedzą wysokobiałkową karme dla kotów lub karme przeznaczoną dla fretek, lubią również mięso surowe i gotowane lubią arbuzy i winogrona przepadają za ogórkami i surowymi ziemniakami, jednak ważywa nie podajemy często bo to są mięsożercy:lol: :lol: Chciałabym taka fretke :diabloti: Kocham to foto:loveu: Quote
Recommended Posts