Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jofka napisał(a):
Smieszne te fretki, ja nigdy nie miałam...one są takie przyjazne, przywiązują się do właścicieli??

Do właściciela przywiązują się bardzo jednak potrzebują konsekwencji w wychowaniu bo wykożystują każdy słaby punkt właściciela, gdy się nimi człowiek nie zajmuje z czasem potrafią zacząć podgryzać. Fretki są bardzo inteligentne do tego stopnia że potrafiom otwożyć klatke swoją i naprzykład gryzoni na które mają ochote;). Zwierzaki te potrafią wywrucić całe mieszkanie do góry nogami np wyjąć filiżanki z szafki:lol:

Posted

Ja miałam mieć fretke przed Mikim. Już trzymałam ją w rękach kiedy mama sie rozmyśliła. Wyobraziła sobie nasze mieszkanie po przybyciu nowego lokatora:lol:

To samo z kotami... Rodzice nie lubią jak coś chodzi wyżej niż po podłodze:evil_lol:

Posted

ladyyork napisał(a):
Do właściciela przywiązują się bardzo jednak potrzebują konsekwencji w wychowaniu bo wykożystują każdy słaby punkt właściciela, gdy się nimi człowiek nie zajmuje z czasem potrafią zacząć podgryzać. Fretki są bardzo inteligentne do tego stopnia że potrafiom otwożyć klatke swoją i naprzykład gryzoni na które mają ochote;). Zwierzaki te potrafią wywrucić całe mieszkanie do góry nogami np wyjąć filiżanki z szafki:lol:

no to cwaniary z tych fretek!!!!....to ja już na takiego zbója bym sie nie zdecydowała:evil_lol:

Posted

Wczoraj jak byłam na spacerku z Tolem to taki kotek siedzial pod autem a pozniej go wolalam to wyszedl i zblizal sie do Misia to on sie bal i uciekal no i szczekal..taki agresor:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Właściwie jest "ich czworo", bo szynszyle też mamy dwa. Jednak Neo(samiec) jest taki dzikus, że nie da się ujarzmić, nie to co kochana Nana(samiczka).
:))

Posted

Tak, mam biewerka. Dołączył do naszej rodziny tuż przed świętami. No i faktycznie zaczęło się w domu istne szaleństwo. Chociaż Sammi i tak jest bardzo spokojnego usposobienia suczką to jednak młody potrafi ją tak rozkręcić, że mamy meksyk :)