Kincia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):Lucky jaka przylepa!!!!!:loveu::loveu: Nooo:loveu::loveu::loveu: Quote
ladyyork Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):Smieszne te fretki, ja nigdy nie miałam...one są takie przyjazne, przywiązują się do właścicieli?? Do właściciela przywiązują się bardzo jednak potrzebują konsekwencji w wychowaniu bo wykożystują każdy słaby punkt właściciela, gdy się nimi człowiek nie zajmuje z czasem potrafią zacząć podgryzać. Fretki są bardzo inteligentne do tego stopnia że potrafiom otwożyć klatke swoją i naprzykład gryzoni na które mają ochote;). Zwierzaki te potrafią wywrucić całe mieszkanie do góry nogami np wyjąć filiżanki z szafki:lol: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ostatnio właśnie się dowiedziałam od właścicielki fretki, że te zwierzaczki są bardzo kontaktowe i przyjazne :loveu: Lucky z króliczkiem świetny :lol: Quote
Magda Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja miałam mieć fretke przed Mikim. Już trzymałam ją w rękach kiedy mama sie rozmyśliła. Wyobraziła sobie nasze mieszkanie po przybyciu nowego lokatora:lol: To samo z kotami... Rodzice nie lubią jak coś chodzi wyżej niż po podłodze:evil_lol: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ladyyork napisał(a):Do właściciela przywiązują się bardzo jednak potrzebują konsekwencji w wychowaniu bo wykożystują każdy słaby punkt właściciela, gdy się nimi człowiek nie zajmuje z czasem potrafią zacząć podgryzać. Fretki są bardzo inteligentne do tego stopnia że potrafiom otwożyć klatke swoją i naprzykład gryzoni na które mają ochote;). Zwierzaki te potrafią wywrucić całe mieszkanie do góry nogami np wyjąć filiżanki z szafki:lol: no to cwaniary z tych fretek!!!!....to ja już na takiego zbója bym sie nie zdecydowała:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Fretki z maluchami są przeurocze nie sądziłam że taka mieszanka jest możliwa słodkie:lol: Quote
Kasia&Max Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja myłam akwarium a Max w tym czasie "pilnował rybek":) Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Uczynny ten Maxio!!! Chyba raczej chcial je zjesc!!! Quote
Kasia&Max Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Powiedzmy, że zapobiegał wyskakiwaniu rybek z miski:) Quote
iberia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jak pies z kotem! Takie 2 diabełki gwarantują zdemolowanie domu!!!!:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ale słodko razem wyglądają :loveu: Super fotki :multi: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Widzę, że piesek i kotek w podobnym wieku :lol: To dobrze, to takie same głupoty im w głowie i chyba nie ma spięć? :lol: Quote
iberia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ten kotek jest akurat młodszy a drugi jej kumpel o miesiąc starszy od niej i też się dogadują.Z dorosłymi też się bawi bez spięć. Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Moja Jessi bardzo lubi koty tylko one jej nie bardzo :shake: Dzis znow bylam z nią u kotki , ktorej jeszcze nie znała to nie za bardzo chciała się z nią bawić :shake: Quote
Jofka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wczoraj jak byłam na spacerku z Tolem to taki kotek siedzial pod autem a pozniej go wolalam to wyszedl i zblizal sie do Misia to on sie bal i uciekal no i szczekal..taki agresor:diabloti: Quote
Patikujek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 jeee szynszylki:loveu: Fajnie razem wyglądają ale szynszylka na troszkę przerażoną Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hehe,ale boskie trio!!!! no no inne gatunki:shiny: Quote
Moonek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Właściwie jest "ich czworo", bo szynszyle też mamy dwa. Jednak Neo(samiec) jest taki dzikus, że nie da się ujarzmić, nie to co kochana Nana(samiczka). :)) Quote
Pegaza Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hej widze biewiera czy mam zwidy?:p nawet nie wiem że masz nowego psa musiałam jakis temat ominąć:roll: to teraz masz istne szaleństwo w domu -ich zabawy:p Quote
Moonek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Tak, mam biewerka. Dołączył do naszej rodziny tuż przed świętami. No i faktycznie zaczęło się w domu istne szaleństwo. Chociaż Sammi i tak jest bardzo spokojnego usposobienia suczką to jednak młody potrafi ją tak rozkręcić, że mamy meksyk :) Quote
mery Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja też chcę mieć taki meksyk! A co!!! Pozdrawiam, Mery Quote
Recommended Posts