Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piękne koty!! Neva napisz nam cos o nich wiecej?? i moze orientujesz sie jaka jest ich cena bo nie moglam znalesc hodowli :(
moje ulubione kociaki to main coon norweski lesny i birmanski ale widze ze ten tez jest piekny chce sie dobrze zastanowc zanim sie na jakis zdecyduje

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie rasy ktore wymienilas sa sliczne. Kazdy kot ma swoj urok.
W Nevach urzeklo mnie to,że są tak łagodne, prawdziwe szmaciane lalki.Neva jak żaden inny kot rozmawia z człowiekiem, jest to niesamowity towarzysz i jest ufna do wszystkich ludzi.

Posted

W norwegach leśnych i main coonach tez się kocham. Jednak moje koty to z tych szlajających się. Podejrzewam, że takim rasowcem długo bym się nie nacieszyła...

Posted

wlasnie norweskie to mnie urzekaja wygladem.. moj chlopak takiego posiada aktulanie ale to juz staruszek ma 13 lat choc nadal pieknie.. w main coonach oprocz wygladu oczywiscie urzeka mnie wlasnie charakter.. kociaki takie wielkie a jednak lagodne i bardzo sie przywiazują do wlasciciela a mi na tym najbardziej zalezy

Posted

Mysle , ze kazdy kotek jest uroczy. A nasze dachowce , co nie piekne??.
Neva jest dla mnie idealna , poniewaz jest to pies w kociej skorze.
Lubie zwierzeta z ktorymi mam kontaktr, myśle , ze nie zadowalał by mnie kot spiący caly dzien na kanapie.Kochający tylko swoj kocyk.

Posted

[quote name='Neva']
Neva jest dla mnie idealna , poniewaz jest to pies w kociej skorze.

A yorki ze swoją niezależnością, jak dla mnie z kolei mają w sobie coś z kota ;)

Posted

Nie mówiąc o tym, że wiele razy spotkałam się z czymś takim:
jedzie małe dziecko w wózku i mówi- miau miau
na to mamusia- nie, hau hau
a na to dziecko uparcie miau miau.... :razz:

Posted

oj na mnie czesta krzyczą "tu sie z kote nie chodzi!!" ale zgadzam sie z Toba Neva ze zweirzakiem trzeba miec kontakt.. musze umiec z nim rozmawiac i jakos sie dogadywac.. a Yorki to maja instynkt kotka.. moja malą jak sie bawi to poluje tak jak koty!! i bawi sie bardzo podobnie to nadaje im dodatkowego charakterku

Posted

Apropo kotów, to mój mały mniej więcej dwu letni sąsiad na moją sunie, yorczycę uparcie woła "kota" lub "kotek". Można mówić "nie, to jest piesek", ale on i tak kota i kota xD

Posted

A to moje dwa diabełki Etienna de Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo:evil_lol:
Dwie pierwsze fotki z pierwszych dni Eti u nas a następne robione niedawno .Widać jak Etiennka rośnie:lol:

Pozdrawiam Ania

Posted

Aniu, śliczne zdjęcia :loveu:
A tak w ogóle, to Twoja Eti przypomina mi moją Di z mordki. Zresztą są w podobnym wieku i widzę, że podobnie rosną :)
No i obie mają poważnych wielkich kolegów.

Moja Di żyje z wujkiem Rubidem w "symbiozie" - wygrzebuje mu z fafelków resztki jedzonka itp. Twoja też tak usilnie próbuje się dostać do mordki amstafki?

Posted

Dzieki za miłe slowa;)
Moje sunie żyją chyba na zasadzie mama i córeczka. Fasti jest tak delikatna i wyrozumiała ze pozwala jej na wszystko także na kontrole „co ona dzisiaj jadła” . Bawiła się słodziutko no i oczywiście Fasti małą wylizuje:oops: . Mamy naprawdę wesoło w domu:evil_lol:
Musze tylko uważać na podwórku w sytuacji jak amstaffka zobaczy kota:diabloti: , ponieważ ona ma fioła na ich punkcie i lecąc za kotem staranowałaby nawet mnie a Eti to mogłaby nawet nie zauważyc wiec musze mieć oczy szeroko otwarte

Posted

[quote name='PositiveThought']Aniu, świetne fotki. mam nadzieję, że kiedyś zoabczę tą parkę spacerującą ścieżkami w lesie na obrzeżach naszego pięknego, portowego miasta :p

Bardzo możliwe, ponieważ często jeździmy z naszymi pieskami na Głębokie na spacerki tak jak wczoraj chcieliśmy żeby Amstaffka popływała i się ochłodziła, ale wszyscy zmokliśmy, bo taki deszcz lunął ze nawet pieski pamiętały drogę do auta:lol:

Dziękuje wam wszystkim ze miłe słowa :)
Pozdrawiamy was cała rodzinką;)
Ania, Adam, Eti i Fasti

Posted

Bardzo się cieszę że tak spodobały wam się moje pieski w podziękowaniu za miłe słowa wstawiam 4 moim zdaniem najlepsze fotki moich piesków.