*Iza* Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Asia&Misia napisał(a):LEŃ :p ........................ Nie, tylko jak na nie patrze to mi się wymiotować chce :eviltong: Quote
Acia_ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ej no to co to są za emoty?????????? Nienormalne?! Daj chociaż jeden przykład! :evil: Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='PositiveThought']kochajmy się :cool1: Śliczne całusy :loveu: . A możesz zdradzić kto jest wybrańcem serca Aidiego? Quote
Kaladan Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 W sumie to nie wiem czy to miłość, ale przyjaźń na pewno: Quote
koregra Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Kaladan']W sumie to nie wiem czy to miłość, ale przyjaźń na pewno: A co z pazurkami tego koteczka nie wbija? Ale bosko razem wyglądają marzy mi się coś takiego, tylko siostra się nie może zdecydować :cool1: Quote
Kaladan Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pazurki schowane, chociaż pewnie jak Di za mocno ugryzie, to on wystawi pazura... Quote
Kaladan Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ale bosko razem wyglądają marzy mi się coś takiego, tylko siostra się nie może zdecydować Ja jak najbardziej polecam kota na towarzysza dla psa. U mnie zawsze mieszka jakiś kot i wspaniale dogaduje się z psami. Co prawda to nie "yorkowe" zdjęcia, ale ślicznie obrazują kocio-psią przyjaźń: Quote
koregra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Nawet kot taki jak chce moja siostra ;) Niesamowite zdjęcia i te buziaki:loveu: Quote
Kaladan Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Najlepiej poszukać kociaka z domu, w którym są psy. Takie maleństwo nie będzie się jeżyło i prychało na naszego psa. Początkowo wiadomo - u psów wieeelka ciekawość i trzeba te ich kontakty kontrolować, ale szybko kot staje się pełnoprawnym członkiem stada (to tak jak z nowym szczeniaczkiem). A, tylko z naszym kotem trzymają sztamę. Obce koty są niemiłosiernie tępione... Quote
Guest Agata_B Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja mam zamówionego kociaka i odbieram go 1 lipca :loveu: Zwykły dachowiec, przyzwyczajony do psów. Kocham koty :loveu: Quote
Kaladan Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 takie małe kociaki już prychają na psiaki? Zdarza się, ale jeśli Twój wita radośnie koty, to się i prychaniem nie przejmie :) Quote
Guest Agata_B Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 PositiveThought napisał(a):nie byłabym taka pewna, kiedyś przed kotem uciekał :evil_lol: ale Aiduś nie przejmuje się porażkami, wędruje dalej, do następnego kolegi, może ten okaze się sympatyczny? Może.. :razz: Quote
Neva Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 PositiveThought napisał(a):u mnie jest lepsza sytuacja - każdy kot jest przez Aidusia radośnie witany. on w ogóle uwielbia wszystko, co się rusza. :cool3: mamusi się marzy syberyjski... takie małe kociaki już prychają na psiaki? Kot syberyjski, taki jak moja Biania jest idealnym towarzyszem dla malego pieska. W kotach syberyjskich nie ma wogole agresji, nie udrapie nie ugryzie , można spac spokojnie. Syberyjczyki , to kotki niespotykanie spokojne i tolerancyjne. Quote
Kaladan Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Neva śliczne zdjęcia! widzę, że ten dział niedługo opanują koty! :loveu: to może założymy nowy wątek? :eviltong: Quote
Neva Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kaladan napisał(a):Neva śliczne zdjęcia! to może założymy nowy wątek? :eviltong: Koniecznie , wsrod nas jest sporo ludzi co maja inne zwierzeta i z pewnoscia chetnie pokazą nam swoich milusinskich:loveu: Quote
AmiX Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Neva ale masz ślicznego pieska może wstawiłabyś więcej fotek?? :loveu: Quote
Neva Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='AmiX']Neva ale masz ślicznego pieska może wstawiłabyś więcej fotek?? :loveu: A kotek nie podoba sie Tobie???:-( Nie mam dobrych zdjec , ale postaram se i zrobie , to wstawie. Kilimanjaro ma juz 4 miesiace, wazy 1 kg Quote
AmiX Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Nie no kotek też jest śliczny, właśnie jeśli chodzi o koty podobają mi się Syjamy i Persy a to właśnie kot syjamski chyba jest tak??;) Ale ten maluszek to porostu jak z obrazka :loveu: Pozdrawiam Ania Quote
Neva Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kupujecie , kupujecie , jakby co dam namiary na bardzo dobra hodowle w przestepnych cenach. kociaki wypieszczone i zdrowe, co w hodowlach nie jest czeste. Z kotkami to inaczej niz z pieskami. Jak kupicie kocurka , to dajcie znac , ozenimy je:loveu:.. Na razie moje kotki sa na zastrzykach i nie mają kociąt. Neva Masquarada, w skrocie NEVA , tak jak moj Nik. Jestem zakochana w tych kotach , wszyscy moi znajomi rownież. Kotki te witają gości jak pieski, tulą sie , potrafią rozmawiać w swoim kocim języku. Zawsze odpowiadają jak sie do nich mowi, reaguja na swoje imie, spią w łóżku i jako jedne z niewielu kotow nie uczulają i nie linieja nagminnie, wlos jest jedwabisty , bardzo gęsty.W tych kotach nie ma wogóle agresji, sa jak przytulanki, nie wiedza po co im pazury. Czysciochy z nich takie , ze po spacerze na dworze pędzą w domu do kuwety, krzycza glosno jak łazienka zamknięta. Ja mieszkam kolo Szczecina i nie znam nikogo kto by miał Nevy, podobno w Swinouściu jest jedna Neva. Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Neva']http://img511.imageshack.us/img511/2797/p1000817iz8.jpg Ehh... pierwsza miłość mojej mamy:loveu: Przed Mikim miał być taki kotek, ale wyszło inaczej Quote
Neva Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj lepiej , zebym nie spadała z nieba na Ciebie:loveu:. Tak mieszkam nie daleko Szczecina. Parę lat temu mieszkałam w Szczecinie na Gumiencach . Ja nie wiem jak to jest z uczuleniem na koty, ale faktycznie Neva prawie nie gubi włosa. Moja druga kotka jest mieszanką Nevy i Persa i wlos sypie sie z niej okrutnie. Nevy nie wymagają czesania , włos wcale sie nie kołtuni. iania malutka Pusia i Bianka na komodzie spia razem, mlode jak mialy okolo6 miesiecy Taki samiec mi sie marzy ........... [quote name='PositiveThought']my właśnie także ze wzgędu na tą alergię... to tak na pewno? bo cośtam czytałam, ale wypowiedzi niektórych mnie zniechęcaja - podobno tak wcale nie jest... Neva, Ty mieszkasz koło Szczecina? czy Ty mi z nieba przypadkiem nie spadłaś? :lol: Quote
Recommended Posts