Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PositiveThought napisał(a):
ma ambicje chłopak... :cool3:

a ja mam jakieś dziwne podejrzenia, co do Aidkowej płci O_o
wszystkie psy go liżą, niektóre "obejmują", co jest? :o

Mój też był parę razy "molestowany" :eviltong:
właściciele tych psów ( nie wiem czemu zawsze faceci) kwitują to w ten sposób : " O, ale sobie ładną pannę znalazłeś! "
Może te psy myślą (???) tak jak większość ludzi, którzy jak widzą yorka to domyślnie uważają go za dziewczynkę :roll:
Po prostu nasze psiaczki są takie ładne,że kojarzą się z płcią piękną :laugh2_2:

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

oj.. ale mnie nie uspokoiłyście :p

chociaż z tą orientacją... Aidi zawsze był jakiś inny... :hmmmm:

hihi :evil_lol: :lol:

Posted

oj.. ale mnie nie uspokoiłyście :p

chociaż z tą orientacją... Aidi zawsze był jakiś inny... :hmmmm:

Najwyżej wybierzesz się z nim na Paradę Równości :cool3:

Posted

Beata, Arisa też 'molestują' inni mężczyźni (oczywiście ci psi). Ja tam zawsze myślałam, że może oni go biorą za dziewczynkę. Zmieniłam zdanie po tym, co on wyprawiał z pewnym jamnikiem płci męskiej :-o

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Yorkie']Beata, Arisa też 'molestują' inni mężczyźni (oczywiście ci psi). Ja tam zawsze myślałam, że może oni go biorą za dziewczynkę. Zmieniłam zdanie po tym, co on wyprawiał z pewnym jamnikiem płci męskiej :-o
Biedny jamnik :lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Yoreczki to naprawdę całuśne pieski:loveu: Cały czas tylko jęzor na wierzchu

I jakie niemoralne! :diabloti:Jęzor na wierzchu - i do roboty!:evil_lol:

Posted

*Iza* napisał(a):
Niedługo to trzeba będzie opis zmienić- Wasze yorki i ich Amorki- dozwolone od lat 18 :)

:diabloti::megagrin::evilbat::hand::siara::grab::PROXY5::iloveyou::laugh2_2::B-fly::Cool!::stupid::knajpa::cunao:

Posted

nie ma to jak miłość do emotek :grins:

No! Żebyś wiedziała jaka mam radochę, jak tak sobie troszkę w nich pogrzebię i wybiorę co nieco. Normalnie jak przedszkolak!:megagrin::sweetCyb::stupid::klacz::laugh2_2:0X:huh:

Guest Agata_B
Posted

:lol!: :evilbat: :scream7: :laugh2_2: :scared: :nonono2: :sad: :eggface: :icon_roc: :cool1: :mdrmed: :scream_3: :terazpol: :cunao: :drinka: :morning:

Posted

[FONT=Verdana]:n00b: [FONT=Verdana]:sweetCyb: [FONT=Verdana]:laugh2_2: [FONT=Verdana]:krolik: [FONT=Verdana]:bigcool: [COLOR=black][FONT=Verdana]:evilgrin: [COLOR=black][FONT=Verdana]:wolfie: [COLOR=black][FONT=Verdana]:Cool!: [COLOR=black][FONT=Verdana]:roflt: [COLOR=black][FONT=Verdana]:BIG: :knajpa: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

To ja też się bawię :bigcool: :krolik: :chaos: :angel: :Cool!: :ylsuper: :klacz: :dog: :peace: :saint1: :happy1: :Dog_run: :hand: :smokin: :Rose: :cool2: :smilecol: :helo: :thinkerg: