Sylaaaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witajcie! Proponuję założyć nowy temat, do którego proszę wklejać zdjęcia Waszych pupili z wybrankami ich serca:loveu: Kto skradł serce Waszego yoraska? W przypadku mojej Amelii tym szczęśliwcem jest czarny kocur o imieniu Totek vel Brysiu. Mimo jego sędziwego wieku (17 lat) Amelia kocha go całym sercem. Niestety jest to miłość nieodwzajemniona, ale Amelka robi naprawdę wszystko żeby go poderwać :) Kto wie...może kiedyś jej się to uda :evil_lol: Quote
Hania:) Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hmm........ nie wiem, może Berek nadałby się na Paradę Równości, bo jego "wybranką" zdecydowanie został 6-letni psiur Babci, Bingo. Szaleje za nim:) tutaj bingowy fragment, obydwa ananasy nie wlazły w kadr;) I takie jakieś "paradorównościowe" to zdjęcie wyszło... Quote
daria1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 To Rosa dołączy do Berka w Paradzie Równości bo obiektem jej zainteresowania jest jamniczka z dołu:loveu: Quote
Burchardt Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mój Tupek jest zakochany w suczce moich rodziców - PONI jest wyżłem. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
Visenna Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wybranka Lokiego - moja 7-letnia królica Fufka. Niestety, raczej średnio odwzajemnia uczucia , mimo że Loki głaska ją łapkami, usiłuje lizać ( z przodu i z tyłu...), włazi na nią, a jak ona ucieknie do klatki to leży przed i piszczy :) Quote
danani Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Visenna napisał(a):Wybranka Lokiego - moja 7-letnia królica Fufka. Niestety, raczej średnio odwzajemnia uczucia , mimo że Loki głaska ją łapkami, usiłuje lizać ( z przodu i z tyłu...), włazi na nią, a jak ona ucieknie do klatki to leży przed i piszczy :) Absolutnie urocze zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Też kiedyś miałam królisię i kiedy widziałam kogoś z yorkiem mówiłam, że są podobnych gabarytów. Na tym zdjęciu to wspaniale widać. Quote
Visenna Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Też kiedyś miałam królisię i kiedy widziałam kogoś z yorkiem mówiłam, że są podobnych gabarytów. Na tym zdjęciu to wspaniale widać. Normalnie York jest jednak odrobinę większy od królika (taki zdrowy, zgodny z wzorcem rasy, bo nie mowię o tych maleństwach kilo dwadziescia). A tutaj...cóż...Fufi kocha zjeść, a niestety miała przez całe życie dość mało ruchu, bo jest chora i miała paskudne biegunki, więc nie mozna yło jej wypuszczać. od pewnego czasu jest lepiej bo stosujemy specjalną karmę więc gania z Lokim po domu - może troche schudnie :D Zreszta Fufa to taka "miniaturka" jak z koziej d..trąbka ;) Tzn ona jest miniaturka, ale nie taka jak te kilku-tygodniowe króliczki wciskane ludziom w zoologach, ze niby dorosłe i większe nie urosną.. :/ A jak Loki wstanie to jest jednak od niej dość duzo wyższy :) Quote
Anusia & Alutka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Coz... Panna Alicja kocha Kota Borysa. Kot Borys kocha Panne Alicje. Jednym slowem, kochaja sie /w sensie doslownym i w przenosni, co widac na ponizszej fotce, raczej dla doroslych :oops: / Quote
Sylaaaa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Coz... Panna Alicja kocha Kota Borysa. Kot Borys kocha Panne Alicje. Jednym slowem, kochaja sie /w sensie doslownym i w przenosni, co widac na ponizszej fotce, raczej dla doroslych :oops: / O matko ale numer :D A gdzie ten kotek ma głowę ?:D Quote
Hania:) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Prześliczny jest Aiduś:):):):) taki wesołek! :sweetCyb::B-fly:A jak pięknie ostrzyżony!:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Taaaak :sweetCyb: Czekałam na fotki Gala :megagrin: Tylko jego z Dusiakiem brakowało ;) To była miłość... Quote
Aga76 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Gal i Aidi... to był gorący romans, miłość na jedną noc :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jedna noc ale warta grzechu:evil_lol: teraz Aidkowi pozostała tylko piosenka Kombi "Daj mi tę noc tę jedną noc";P Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 E tam! Takie miłości to nic w porównaniu z miłością Mikiego:evil_lol: Patrzcie na jego wybrankę! pierwsze spotkanie:cool3: tu już trochę starszy pilnujemy panienki Quote
Guest Agata_B Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Magda_Miki'] czyżby... :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Agata_B napisał(a):czyżby... :mad: :evil_lol: :evil_lol: NO jak narazie nic się nie urodziło:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No no, wysoko Miki mierzy. Mierzy, ale nie dosięga. I to jest jego największy ból:diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 PositiveThought napisał(a):ma ambicje chłopak... :cool3: a ja mam jakieś dziwne podejrzenia, co do Aidkowej płci O_o wszystkie psy go liżą, niektóre "obejmują", co jest? :o :lol: :evil_lol: Może zmienił oritacje? :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):NO jak narazie nic się nie urodziło:evil_lol::evil_lol: Hy, hy :eviltong: Już sobie wyobrażam te szczeniaczki :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 PositiveThought napisał(a):ma ambicje chłopak... :cool3: a ja mam jakieś dziwne podejrzenia, co do Aidkowej płci O_o wszystkie psy go liżą, niektóre "obejmują", co jest? :o Bo on taaaki słodziaśny jest :loveu: Tylko przytulać :calus: Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Agata_B napisał(a):Hy, hy :eviltong: Już sobie wyobrażam te szczeniaczki :mdleje: WOW! Sprzedałabym jako yorki za 2500zł na allegro:diabloti::diabloti: Znalazłoby się paru chętnych Agata_B napisał(a)::lol: :evil_lol: Może zmienił oritacje? :evil_lol: NO właśnie?:lol: Quote
Recommended Posts