Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie! Proponuję założyć nowy temat, do którego proszę wklejać zdjęcia Waszych pupili z wybrankami ich serca:loveu:
Kto skradł serce Waszego yoraska?
W przypadku mojej Amelii tym szczęśliwcem jest czarny kocur o imieniu Totek vel Brysiu. Mimo jego sędziwego wieku (17 lat) Amelia kocha go całym sercem. Niestety jest to miłość nieodwzajemniona, ale Amelka robi naprawdę wszystko żeby go poderwać :) Kto wie...może kiedyś jej się to uda :evil_lol:

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm........ nie wiem, może Berek nadałby się na Paradę Równości, bo jego "wybranką" zdecydowanie został 6-letni psiur Babci, Bingo. Szaleje za nim:) tutaj bingowy fragment, obydwa ananasy nie wlazły w kadr;) I takie jakieś "paradorównościowe" to zdjęcie wyszło...

Posted

Wybranka Lokiego - moja 7-letnia królica Fufka. Niestety, raczej średnio odwzajemnia uczucia , mimo że Loki głaska ją łapkami, usiłuje lizać ( z przodu i z tyłu...), włazi na nią, a jak ona ucieknie do klatki to leży przed i piszczy :)

Posted

Visenna napisał(a):
Wybranka Lokiego - moja 7-letnia królica Fufka. Niestety, raczej średnio odwzajemnia uczucia , mimo że Loki głaska ją łapkami, usiłuje lizać ( z przodu i z tyłu...), włazi na nią, a jak ona ucieknie do klatki to leży przed i piszczy :)

Absolutnie urocze zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:
Też kiedyś miałam królisię i kiedy widziałam kogoś z yorkiem mówiłam, że są podobnych gabarytów. Na tym zdjęciu to wspaniale widać.

Posted

Też kiedyś miałam królisię i kiedy widziałam kogoś z yorkiem mówiłam, że są podobnych gabarytów. Na tym zdjęciu to wspaniale widać.

Normalnie York jest jednak odrobinę większy od królika (taki zdrowy, zgodny z wzorcem rasy, bo nie mowię o tych maleństwach kilo dwadziescia). A tutaj...cóż...Fufi kocha zjeść, a niestety miała przez całe życie dość mało ruchu, bo jest chora i miała paskudne biegunki, więc nie mozna yło jej wypuszczać. od pewnego czasu jest lepiej bo stosujemy specjalną karmę więc gania z Lokim po domu - może troche schudnie :D Zreszta Fufa to taka "miniaturka" jak z koziej d..trąbka ;) Tzn ona jest miniaturka, ale nie taka jak te kilku-tygodniowe króliczki wciskane ludziom w zoologach, ze niby dorosłe i większe nie urosną.. :/
A jak Loki wstanie to jest jednak od niej dość duzo wyższy :)

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Coz... Panna Alicja kocha Kota Borysa.
Kot Borys kocha Panne Alicje.
Jednym slowem, kochaja sie /w sensie doslownym i w przenosni, co widac na ponizszej fotce, raczej dla doroslych :oops: /

O matko ale numer :D A gdzie ten kotek ma głowę ?:D

Posted

E tam! Takie miłości to nic w porównaniu z miłością Mikiego:evil_lol:
Patrzcie na jego wybrankę!
pierwsze spotkanie:cool3:

tu już trochę starszy

pilnujemy panienki

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Magda_Miki']

czyżby... :mad:
:evil_lol: :evil_lol:

Guest Agata_B
Posted

PositiveThought napisał(a):
ma ambicje chłopak... :cool3:

a ja mam jakieś dziwne podejrzenia, co do Aidkowej płci O_o
wszystkie psy go liżą, niektóre "obejmują", co jest? :o

:lol: :evil_lol: Może zmienił oritacje? :evil_lol:

Guest Agata_B
Posted

Magda_Miki napisał(a):
NO jak narazie nic się nie urodziło:evil_lol::evil_lol:

Hy, hy :eviltong:
Już sobie wyobrażam te szczeniaczki :mdleje:

Posted

PositiveThought napisał(a):
ma ambicje chłopak... :cool3:

a ja mam jakieś dziwne podejrzenia, co do Aidkowej płci O_o
wszystkie psy go liżą, niektóre "obejmują", co jest? :o

Bo on taaaki słodziaśny jest :loveu:
Tylko przytulać :calus:

Posted

Agata_B napisał(a):
Hy, hy :eviltong:
Już sobie wyobrażam te szczeniaczki :mdleje:

WOW! Sprzedałabym jako yorki za 2500zł na allegro:diabloti::diabloti: Znalazłoby się paru chętnych

Agata_B napisał(a):
:lol: :evil_lol: Może zmienił oritacje? :evil_lol:

NO właśnie?:lol: