themypack Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jak narazie nie mam aparatu naprawionego,ale postaram się coś wymyślić bo mam 5 psów i 4 koty! Tak,nie przywidziało się Wam. Dzisiaj moja suczka mnie tak strasznie fajnie przywitała,aż miło mi się zrobiło. Mam nadzieję,że mnie polubicie,to tyle ode mnie! Quote
Joann Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Witaj. Niezła gromada. Czekam na fotki. Napisz cos wiecej o zwierzakach Quote
themypack Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 (edited) Mam tak: Megi,Lampo, Vanessę,Emily oraz Leilę.-to są psy. Najstarszy jest Lampo bo prawie 2 lata. Koty:Sally,Perła, Charles, Miluś-najstarszy Miluś bo aż 8 lat a w tym roku 9!!!. Postaram się skombinować zdjęcia,chociaż nic nie obiecuję, bo nie wiem kiedy się dowiem czy da się wogóle aparat naprawić-bo coś się popsuło i nie mogę nic zrobić próbowałam ale nie umiem tego rozgryźć w żaden sposób. Wkrótce fotki, jak tylko się wyrobię bo jestem nieco zabiegana;).Ale imiona dla maluchów to tylko narazie wstępnie są wymyślone:D.znaczy dla moich 3 szczeniąt^^. Edited September 21, 2013 by themypack Quote
vege* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nie no spoko, że rozmnożyłaś pseudocavalierkę -.- gratuluję -.- Quote
themypack Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Skoro jesteś taka mądra, to co według Ciebie mam teraz zrobić hm? Quote
vege* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Trzeba było mieć odrobinę mózgu pod kopułą i myśleć przed -.- Quote
themypack Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Brawo, masz rację! Świetnie, brawo! Mam 17 lat, możesz śmiało do mnie walnąć do mojego domu. Nie boję się nikogo,jestem gotowa. Proszę bardzo. Nie boję się! Proszę bardzo,śmiało przyjeżdżajcie jestem blisko, rzucam Wam wyzwanie,kto się podejmie mnie poznać?Nie będę udawać! Możecie nawet na mnie krzyczeć,brawo! Ale ja udowodnię,że jestem inna! Quote
vege* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='themypack']Brawo, masz rację! Świetnie, brawo! Mam 17 lat, możesz śmiało do mnie walnąć do mojego domu. Nie boję się nikogo,jestem gotowa. Proszę bardzo. Nie boję się! Proszę bardzo,śmiało przyjeżdżajcie jestem blisko, rzucam Wam wyzwanie,kto się podejmie mnie poznać?Nie będę udawać! Możecie nawet na mnie krzyczeć,brawo! Ale ja udowodnię,że jestem inna![/QUOTE] W tym roku masz maturę i piszesz w taki sposób? :razz: Quote
Izabela124. Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 A co Ty masz dom publiczny, że tak wszystkich zapraszasz? :diabloti: Quote
themypack Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Nie,po prostu sądzę,że to najlepsze wyjście. Quote
Recommended Posts