Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak narazie nie mam aparatu naprawionego,ale postaram się coś wymyślić bo mam 5 psów i 4 koty! Tak,nie przywidziało się Wam. Dzisiaj moja suczka mnie tak strasznie fajnie przywitała,aż miło mi się zrobiło. Mam nadzieję,że mnie polubicie,to tyle ode mnie!

Posted (edited)

Mam tak: Megi,Lampo, Vanessę,Emily oraz Leilę.-to są psy. Najstarszy jest Lampo bo prawie 2 lata. Koty:Sally,Perła, Charles, Miluś-najstarszy Miluś bo aż 8 lat a w tym roku 9!!!. Postaram się skombinować zdjęcia,chociaż nic nie obiecuję, bo nie wiem kiedy się dowiem czy da się wogóle aparat naprawić-bo coś się popsuło i nie mogę nic zrobić próbowałam ale nie umiem tego rozgryźć w żaden sposób. Wkrótce fotki, jak tylko się wyrobię bo jestem nieco zabiegana;).Ale imiona dla maluchów to tylko narazie wstępnie są wymyślone:D.znaczy dla moich 3 szczeniąt^^.

Edited by themypack
Posted

Brawo, masz rację! Świetnie, brawo! Mam 17 lat, możesz śmiało do mnie walnąć do mojego domu. Nie boję się nikogo,jestem gotowa. Proszę bardzo. Nie boję się! Proszę bardzo,śmiało przyjeżdżajcie jestem blisko, rzucam Wam wyzwanie,kto się podejmie mnie poznać?Nie będę udawać! Możecie nawet na mnie krzyczeć,brawo! Ale ja udowodnię,że jestem inna!

Posted

[quote name='themypack']Brawo, masz rację! Świetnie, brawo! Mam 17 lat, możesz śmiało do mnie walnąć do mojego domu. Nie boję się nikogo,jestem gotowa. Proszę bardzo. Nie boję się! Proszę bardzo,śmiało przyjeżdżajcie jestem blisko, rzucam Wam wyzwanie,kto się podejmie mnie poznać?Nie będę udawać! Możecie nawet na mnie krzyczeć,brawo! Ale ja udowodnię,że jestem inna![/QUOTE]
W tym roku masz maturę i piszesz w taki sposób? :razz: