kontaktogloszenia Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='Mattilu']Qrcze, szkoda :([/QUOTE] Szukamy dalej domku dla Frejki...szkoda ,że nie wyszło :( tak mi przykro patrzyć na ta sunie jak z każdym dniem wycofuje się i siedzi coraz głębiej w budzie,tak jakby chciała powiedzieć ja już nie chce walczyć...już straciłam nadzieję... Nie odpuszczę!!! Ja się nie poddam i nie pozwolę aby odeszła nie doczejając się na miłość w nowym domku. Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Serce krawawi :( Frejka Kochana :loveu: Quote
kontaktogloszenia Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Gusiaczek']Serce krawawi :( Frejka Kochana :loveu:[/QUOTE] Kochani Frejka jedzie do DOMKU!!!! Teraz mam ją u siebie w domu, ale o 19 zabiera ją nowa Pani, jest już w drodze po małą :) UDAŁO SIĘ:multi: Oszaleje dzisiaj z radości!!!! To sukces Marzenki!!! Dziękuje :) A Freja jest aniołkiem w psiej skórze :loveu: Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 A byla wizyta przedadopcyjna? Napisz cos wiecej o domku prosimy:) Quote
kontaktogloszenia Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Mattilu']A byla wizyta przedadopcyjna? Napisz cos wiecej o domku prosimy:)[/QUOTE] Domek znaleziony przez Marzenke,Państwo mieli już owczarka niemieckiego ale po 13 latach odszedł (przegrał walkę z nowotworem)Sunia idzie do domku, nie do budy, ma do dyspozycji duży ogród i kotka do towarzystwa.Nowa właścicielka i jej córka zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie rozkleiły się na widok suni, już są w domku bo miałam tel że podróż minęła spokojnie. Freja lubi jeździć samochodem :) Niedługo będą zdjęcia z nowego domku i wizyta po adopcyjna... Pozdrawiam Wiola Quote
kontaktogloszenia Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Marzenka, czyli DONnka znalazła ten domek :) Quote
Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ale blyskawiczna akcja :) Powodzenia Freja w nowym zyciu :) Quote
DONnka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Mattilu']A byla wizyta przedadopcyjna? Napisz cos wiecej o domku prosimy:)[/QUOTE] Jest tak jak opisała Wiola :) Z wizytą przedadopcyjną Wiola nie zdążyła, ale dopilnuję poadopcyjnej :) Domek zdecydował się na Frejkę, gdy już trochę zwątpiłam, że się uda :roll: Dlatego tak się ucieszyłam, gdy wczoraj Wiola zadzwoniła do mnie, że Pani przyjeżdża jednak po sunię Będę z domkiem w kontakcie Quote
kontaktogloszenia Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='DONnka']Jest tak jak opisała Wiola :) Z wizytą przedadopcyjną Wiola nie zdążyła, ale dopilnuję poadopcyjnej :) Domek zdecydował się na Frejkę, gdy już trochę zwątpiłam, że się uda :roll: Dlatego tak się ucieszyłam, gdy wczoraj Wiola zadzwoniła do mnie, że Pani przyjeżdża jednak po sunię Będę z domkiem w kontakcie[/QUOTE] Witam, dzisiaj już miałam tel.od domku Frejki. Wszyscy bez wyjątku zakochali się w suni,nawet Pan który miał jeszcze wątpliwości,ale kiedy Frejusia położyła mu łebek na kolanach i on się rozpłyną....wiedziałam ,że tak będzie,bo jak już pisałam wcześniej ta sunia to ANIOŁ :) Psinka ładnie zniosła podróż i noc, a teraz bawi się ze swoim Panem w ogrodzie...cóż chcieć więcej... Pozdrawiam Wiola Quote
DONnka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Witam, dzisiaj już miałam tel.od domku Frejki. Wszyscy bez wyjątku zakochali się w suni,nawet Pan który miał jeszcze wątpliwości,ale kiedy Frejusia położyła mu łebek na kolanach i on się rozpłyną....wiedziałam ,że tak będzie,bo jak już pisałam wcześniej ta sunia to ANIOŁ :) Psinka ładnie zniosła podróż i noc, a teraz bawi się ze swoim Panem w ogrodzie...cóż chcieć więcej... Pozdrawiam Wiola[/QUOTE] No teraz to i mnie się łezka w oku zakręciła :oops: Czułam, że to dobry domek i będzie idealny dla Frejki :happy1: Ale poadopcyjnej i tak nie odpuszczę ;) Quote
kontaktogloszenia Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='DONnka']No teraz to i mnie się łezka w oku zakręciła :oops: Czułam, że to dobry domek i będzie idealny dla Frejki :happy1: Ale poadopcyjnej i tak nie odpuszczę ;)[/QUOTE] Marzenko wizyta po adopcyjna musi być na bank :) Jeszcze raz Ci dziękuje z całego serca, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczyło ... Pozdrawiam i ściskam:loveu: Quote
Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 No to czas na zmiane tytulu watku :) Quote
Marycha35 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 BRAWO DZIEWCZYNKI:):):):):):) Mówiłam, że jak się szefowa pojawi to sukces murowany...;) Quote
Marycha35 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Dziewczynki poszukujemy najmniej dwóch osób, które wpłacą po 5 zł :cool3:na psiaka na tym wątku, a dokładnie na zmniejszenie długu, który został po Baltim, niestety psiak umarł...: http://www.dogomania.pl/forum/thread..._-10-10/page31 Quote
DONnka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Gusiaczek']Wszystkiego najpsiejszego Frejko :) Już nie Frejka tylko FIGA pozdrawia z nowego domku :) Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Wiola miała rację - Figa to pies idealny :happy1: Z kotem przyjaźń kwitnie :) Na swoim "własnym" trawniku ... Quote
Marycha35 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Marzku dziękówa za pycha foty, Figa do schrupania:):):) MA SWOJE STADKO, HURAAAAAA:) Quote
kontaktogloszenia Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Ja też dostałam zdjęcia i tak bardzo się cieszę ,że Figa jest szczęśliwa i kochana w nowym domku :) Serce rośnie patrząc na sunie !!! Quote
kontaktogloszenia Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 DONnka napisał(a):No teraz to i mnie się łezka w oku zakręciła :oops: Czułam, że to dobry domek i będzie idealny dla Frejki :happy1: Ale poadopcyjnej i tak nie odpuszczę ;) Witaj Marzenko :) Czy wiadomo już kiedy wizyta po adopcyjna u Frejki(Figi) i czy w ogóle jest potrzebna? Pozdrawiam :)))))):loveu: Quote
Recommended Posts