Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']Qrcze, szkoda :([/QUOTE]

Szukamy dalej domku dla Frejki...szkoda ,że nie wyszło :( tak mi przykro patrzyć na ta sunie jak z każdym dniem wycofuje się i siedzi coraz głębiej w budzie,tak jakby chciała powiedzieć ja już nie chce walczyć...już straciłam nadzieję...
Nie odpuszczę!!! Ja się nie poddam i nie pozwolę aby odeszła nie doczejając się na miłość w nowym domku.

Posted

[quote name='Gusiaczek']Serce krawawi :(
Frejka Kochana :loveu:[/QUOTE]

Kochani Frejka jedzie do DOMKU!!!! Teraz mam ją u siebie w domu, ale o 19 zabiera ją nowa Pani, jest już w drodze po małą :) UDAŁO SIĘ:multi: Oszaleje dzisiaj z radości!!!! To sukces Marzenki!!! Dziękuje :) A Freja jest aniołkiem w psiej skórze :loveu:

Posted

[quote name='Mattilu']A byla wizyta przedadopcyjna? Napisz cos wiecej o domku prosimy:)[/QUOTE]

Domek znaleziony przez Marzenke,Państwo mieli już owczarka niemieckiego ale po 13 latach odszedł (przegrał walkę z nowotworem)Sunia idzie do domku, nie do budy, ma do dyspozycji duży ogród i kotka do towarzystwa.Nowa właścicielka i jej córka zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie rozkleiły się na widok suni, już są w domku bo miałam tel że podróż minęła spokojnie. Freja lubi jeździć samochodem :) Niedługo będą zdjęcia z nowego domku i wizyta po adopcyjna...
Pozdrawiam Wiola

Posted

[quote name='Mattilu']A byla wizyta przedadopcyjna? Napisz cos wiecej o domku prosimy:)[/QUOTE]

Jest tak jak opisała Wiola :)
Z wizytą przedadopcyjną Wiola nie zdążyła, ale dopilnuję poadopcyjnej :)

Domek zdecydował się na Frejkę, gdy już trochę zwątpiłam, że się uda :roll:
Dlatego tak się ucieszyłam, gdy wczoraj Wiola zadzwoniła do mnie, że Pani przyjeżdża jednak po sunię
Będę z domkiem w kontakcie

Posted

[quote name='DONnka']Jest tak jak opisała Wiola :)
Z wizytą przedadopcyjną Wiola nie zdążyła, ale dopilnuję poadopcyjnej :)

Domek zdecydował się na Frejkę, gdy już trochę zwątpiłam, że się uda :roll:
Dlatego tak się ucieszyłam, gdy wczoraj Wiola zadzwoniła do mnie, że Pani przyjeżdża jednak po sunię
Będę z domkiem w kontakcie[/QUOTE]

Witam, dzisiaj już miałam tel.od domku Frejki. Wszyscy bez wyjątku zakochali się w suni,nawet Pan który miał jeszcze wątpliwości,ale kiedy Frejusia położyła mu łebek na kolanach i on się rozpłyną....wiedziałam ,że tak będzie,bo jak już pisałam wcześniej ta sunia to ANIOŁ :) Psinka ładnie zniosła podróż i noc, a teraz bawi się ze swoim Panem w ogrodzie...cóż chcieć więcej...
Pozdrawiam Wiola

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witam, dzisiaj już miałam tel.od domku Frejki. Wszyscy bez wyjątku zakochali się w suni,nawet Pan który miał jeszcze wątpliwości,ale kiedy Frejusia położyła mu łebek na kolanach i on się rozpłyną....wiedziałam ,że tak będzie,bo jak już pisałam wcześniej ta sunia to ANIOŁ :) Psinka ładnie zniosła podróż i noc, a teraz bawi się ze swoim Panem w ogrodzie...cóż chcieć więcej...
Pozdrawiam Wiola[/QUOTE]

No teraz to i mnie się łezka w oku zakręciła :oops:
Czułam, że to dobry domek i będzie idealny dla Frejki :happy1:
Ale poadopcyjnej i tak nie odpuszczę ;)

Posted

[quote name='DONnka']No teraz to i mnie się łezka w oku zakręciła :oops:
Ale poadopcyjnej i tak nie odpuszczę ;)[/QUOTE]

Marzenko wizyta po adopcyjna musi być na bank :) Jeszcze raz Ci dziękuje z całego serca, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczyło ...
Pozdrawiam i ściskam:loveu:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Wszystkiego najpsiejszego Frejko :)

Już nie Frejka tylko FIGA pozdrawia z nowego domku :)
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Wiola miała rację - Figa to pies idealny :happy1:

Z kotem przyjaźń kwitnie :)

Na swoim "własnym" trawniku ...

• 2 weeks later...
Posted

DONnka napisał(a):
No teraz to i mnie się łezka w oku zakręciła :oops:
Ale poadopcyjnej i tak nie odpuszczę ;)

Witaj Marzenko :) Czy wiadomo już kiedy wizyta po adopcyjna u Frejki(Figi) i czy w ogóle jest potrzebna? Pozdrawiam :)))))):loveu: