karolakola Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dziewczyny, nawet mnie nie wkurzajcie z brakiem fajnych zdjęć , a tutaj to co? Full wypas, jak się bawi, jak pozuje, jak jest miziany - kwintesencja Pedro https://imageshack.com/a/dpHb/1 To ludzie takie głupie, jakby napisać że jest krótkowłosą miniaturką owczarka szwajcarskiego to zaraz by z Kołobrzegu dzwonili Filmik super, pasowałoby go tylko trochę obrobić - skrócić i usunąć kilka niedociągnięć trenerskich :P Jak się nim zajmę to wrzucę na fb Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='karolakola']To ludzie takie głupie, jakby napisać że jest krótkowłosą miniaturką owczarka szwajcarskiego to zaraz by z Kołobrzegu dzwonili [/QUOTE] to jest własnie to, więc zróbmy go od dzisiaj krótkowłosą miniaturką owczarka szwajcarskiego, pośmiejemy co ? :evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Pedro jednak ma awersję do mężczyzn. Była dzisiaj dziewczyna z chłopakiem oglądać Bellę i chciałam im dać na spacer Pedro do kompletu, nie poszedł za Chiny Ludowe!!! Darł do mnie jak głupi, no to zamiast niego poszedł Bruno! Do dziewczyny był spoko, skakał, miział się ale do chłopaka z daleka...on ma jednak uraz :shake: Quote
majuska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 a co wyniknęło z tego oglądania Belli ? Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='majuska']a co wyniknęło z tego oglądania Belli ?[/QUOTE] no własnie, rozmawiałam przed chwilą długo z tą dziewczyną, zaraz napisze na wątku Belli - dajcie 5 minut. Quote
figa33 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 nie wiedziałam o awersji Pedra do mężczyzn .. musiał go jakiś łobuz skrzywdzić ..:shake: Quote
Becia66 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 nie wiem co z tym psiakiem nie tak, urodziwy, kochany wielkość idealna, dlaczego taka posucha ?:shake: Quote
Agula99 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Ja też nie kumam o co tu chodzi, przecież on już dawno powinien leżeć na kanapach...ech :shake: Quote
ariete2503 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Cześć Moja Kochana Biała Myszko! Jutro cię wyściskam i wycałuję w cudny pysiu! Czy ktoś może się nim interesował? Jakies telefony, może nawet głupie? Przypuszczam, że dalej nic. Też tego nie rozumiem; taki super pies! Mam nadzieję, że dziewczyny (Bella z Haidi) zapoczątkowały dobrą passę w adopcjach w tym miesiącu i że Pedrusiowi się poszczęści. Quote
Agula99 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 No niech ta mysz ma ten dom!!! Ja jednak jestem za pyknięciem nowych fot, sorry, ale obecne jakoś nie mają uroku dla mnie. majuska może strzeliłybyście coś jutro rano, może będzie ładna pogoda, może z nowymi fotami coś ruszy??? Quote
ariete2503 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Niektóre są całkiem fajne, ale jakoś nie zaiskrzyło po nich. Nie wiem dlaczego; moim zdaniem brakuje fot z ludziem, żeby było widać jaki to filigranowy piesio i może dokumentacji jekiejś zabawy z człowiekiem. Może [B]karolakola[/B], które chyba "zazębia sę" z [B]majuską [/B]zechciałaby zostać modelką:lol:? Quote
majuska Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 to juz prędzej ja tą nieszczęsną modelka zostanę, a Karola ma dobry sprzęt to będzie focić :) Quote
karolakola Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 wymagania są tak wysokie że nie sądzę żebym dała radę skoro nawet zawodowy fotograf nie podołał, poza tym nie będzie mnie w przytulisku przez najbliższe dwa tygodnie. Moje osobiste zdanie jest takie że o to że Pedro nie ma domu możecie również winić kryzys finansowy na świecie, efekt cieplarniany i to że mało śniegu tej zimy. Szukacie problemów na siłę zamiast zaakceptować fakt że po prostu jeszcze nie trafił na swojego człowieka. Naprawdę wierzycie w to że jak ktoś go zobaczy z prawego profilu na kolanach to zdecyduje że chce go na resztę życia a jak z lewej z piłeczką to przejdzie obojętnie ? Sorry ale dla mnie to jakiś matrix. Tyle w temacie. Quote
ariete2503 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 A Pedrunio tak jak miał obiecane: wygłaskany, wycałowany, wytulony! Tylko przez swoje błotne szaleństwa chwilowo przestał być Białą Myszką:lol:. Teraz mi się taki szalony pomysł nasunął: nie możnaby w którymś ogłoszeniu zareklamować go jako [B]"Mony Lisy z Boguchwały"[/B] i wykorzystać drugie zdjęcie z pierwszego postu?:lol: Quote
Agula99 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Beciu, jutro koło 20 będzie prawdopodobnie dzwoniła do ciebie pani, która jest zainteresowana Pedrem i która właśnie prowadzi ze mną korespondencję z Tablicy. Pani prosiła o zdjęcie Pedra przy nodze, bo nie wiadomo jaki on jest wielki, napisałam jej że niższy niż do kolana, ale pani chciała by zobaczyć na zdjęciu jak to wygląda. Napisałam jej że nie mam możliwości zrobienia takiego zdjęcia, bo nie ma kto go przytrzymać. Quote
Agula99 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Albo już raczej nie zadzwoni!!! Pani jest ze Szczecina, z tego w jaki sposób pisze, bardzo sympatyczna osoba, ale napisałam jej że to bardzo daleko żeby psa tam transportować, no ale dodałam że jak ma ochotę zadzwonić, to niech dzwoni :) A pani dodała, że jak ona się jakimś psem interesuje, to on zaraz znajduje dom, to może i nasz Pedro będzie miała szansę i szczęście po tym zainteresowaniu??? :) No i trzeba koniecznie zrobić mu te zdjęcia przy nodze :) Quote
Agula99 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Wytłumaczę dlaczego miałaby dzwonić do ciebie, bo ja już dawno robiłam to ogłoszenie, jeszcze na wakacjach, a kontakt dałam na ciebie, a aktywację na mnie i dlatego :) a w ogóle to jestem w szoku, bo Pedro ma ponad 800 odsłon a telefonów zero :crazyeye: Quote
figa33 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 rzeczywiście sympatyczna i pozytywna osoba , ale kurcze , już dalej nie mogła mieszkać :cool3: Quote
Becia66 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 nikt nie dzwonił o Pedro od czasu telefonu niby jego wlaścicieli co mysleli że to on. Myślę że wszystko trzeba zmienić w jego ogłoszeniach - tekst, zdjęcia wybrać przedstawiajace jego wielkośc bo on faktycznie wygląda na nich na dużego psa. Quote
Agula99 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Pani dzwoniła do mnie, bo wczoraj mailowałyśmy przez godzinę wiec podałam jej mój numer telefonu, bo to było by bez sensu żeby nagle Becia odbierała, kiedy ja prowadzilam z nią miłą wymianę zdań. Pani ciągle chce zobaczyć zdjęcie Pedra przy nodze, obiecałam że w weekend zrobimy, jak nie majuska, to może ja z Aliną damy radę go koło tej nogi postawić,może faktycznie wtedy będzie widać jaki on jest. Zresztą może pani już zaczarowała Pedra i wkrótce będzie ten dom??? pani przemiła, zwierzolubna, sensowna, znowu długo rozmawiałyśmy. To typ osoby której dałabym psa z zamkniętymi oczami, szkoda, że nie mieszka bliżej, ale mimo to i tak chce zobaczyć Pedro przy nodze. Masę historii mi poopowiadała, jak to ratowała biedną suczkę, potem ją przygarnęli, ratowali, leczyli itp. A potem przez 17 lat mieli kolejnego pieska, mieszkają w bloku w Szczecinie, ale pani mówi, że my mamy całkiem inne psy tutaj, o innym uroku osobistym, no ciekawe :) Quote
ariete2503 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Agula99']pani mówi, że my mamy całkiem inne psy tutaj, o innym uroku osobistym, no ciekawe :)[/QUOTE] Wreszcie ktoś się poznał na naszych podopiecznych! A Pani rozumiem czeka na zdjęcie Pedrunia z człowiekiem? No, nie dziwię się; cały czas o tym właśnie piszę - Pedro jest smukły, ale ma dłuższe łapki i na zdjęciach solowych sprawia wrażenie większego, niż jest w rzeczywistości. Quote
ariete2503 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 A Pedrunio jak zwykle wyściskany, wygłaskany, wycałowany i jeszcze dużo różnych innych "wy". Dobrze, że choć on nie interesuje się mną w "gwałtowny" sposób, bo chyba bym się załamała. A! No i jeszcze Elvis, ale tu to byłaby totalna katastrofa. Quote
ariete2503 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Agula, jak tam wieści od pani ze Szczecina? Przesłałaś jej zdjęcia Pedrunia z człowiekiem? Odezwała się może? Quote
Agula99 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Tak, napisała że nie jest faktycznie duży, no ale wiadomo, przecież ze Szczecina go nikt nie weźmie. Quote
Recommended Posts