Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolciasz28']Co mam odpisać tej pani? :)
Karolciu odpisz że to średniej wielkości piesek ale smuklej postury i wklej jej re 2 zdjęcia to będzie widziala jego proporcje do człowieka

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pedro na tych zdjęciach strasznie wielki się wydaje, w szczególności na kolanach u majuski, a przecież on jest drobny, tylko na wyższych łapkach. Trochę może to zdjęcie panią zmylić, no chyba że chce całkiem małego, no to Pedro będzie dla niej za wielki.

Posted

[quote name='majuska']tez mi się wydaje że duży wyszedł, no ale jak Pani zależy, to te drobne złudzenia optyczne nie powinny grać roli ;)[/QUOTE]

ale wiesz majuska jak to jest , często tak jest ,że ma być właśnie ten piesek a nie inny ..

Posted

[quote name='ariete2503']A Don Pedro jak zawsze całuśny i przytulaśny. No i ma nowego kumpla - parówka:lol:[/QUOTE]

cieszy mnie bardzo taka komitywa jednego psa z drugim, Bella też z nimi super się zgadza i żeby jeszcze Ogiś tę kombinację zaakceptował, to już byłoby całkiem zaprzyjaźnione stadko. Ale Ogi bardzo zazdrosny o Bellę i niewiadomo czy Kajtka w swe łaski dopuści ...

• 2 weeks later...
Posted

figa33 napisał(a):
Pedrusiu , może i dla ciebie domek gdzieś jest ...

Figuniu, a jak wygladają ogłoszenia Pedro ? może by coś zmienić, albo przynajmniej zdjęcia z nowej sesji wstawić.

Posted

ariete2503 napisał(a):
Coś do kochanej białej myszki Pedrunia nikt nie zagląda. Rozumiem, że nikt o niego nie pyta...

kompletnie nikt, trzeba sprawdzić co z jego ogłoszeniami.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Moje cały czas odświeżane. Zrobię nowe, z profesjonalnymi fotami :).

dzięki Karolciu, zrób proszę, on już powinien zniknąć w domowych pieleszach...

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Moje cały czas odświeżane. Zrobię nowe, z profesjonalnymi fotami :).

ja się też zobowiązałam i się nie wywiązuję :oops:
mam trochę w plecy ze zdrowiem

Posted

figa33 napisał(a):
ja się też zobowiązałam i się nie wywiązuję :oops:
mam trochę w plecy ze zdrowiem

mam nadzieję Figuniu że ze zdrowiem nic poważnego, zdrowiej szybciutko i dbaj o siebie bo leków to ci na pewno nie brakuje :diabloti:.

Posted

figa33 napisał(a):
fajnie Agula ,ze zrobiłaś :lol:

niech się poszczęści Pedrusiowi

E tam, ja i tak nie potrafię tak trzaskać te ogłoszenia jak wy z Karolcią, no ale zrobiłam co mogłam, bo on chyba taki bez ogłoszeń.

Posted

figa33 napisał(a):
fajnie Agula ,ze zrobiłaś :lol:

niech się poszczęści Pedrusiowi

Figuniu dorób proszę coś więcej, tarnowiak, Krosno, Przemyślak, niech idzie w eter jaką piękną Bellisimę mamy.