Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pedro już nie jest smutny, a wręcz wyraźnie poweselał i zrobił się z niego mały gospodarz:evil_lol:, łobuziak i szczekaczka; może zmienić tytuł? A tak w ogóle, to można Pedra umieścić na stronie głównej zamiast np. Gucia, czy Gucio jeszcze z jakiegoś powodu ma zostać?

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariete2503'] A tak w ogóle, to można Pedra umieścić na stronie głównej zamiast np. Gucia, czy Gucio jeszcze z jakiegoś powodu ma zostać?[/QUOTE]

to zadanie dla majuski, jak sie ogarnie to pewnie zmieni :diabloti:.

Posted

Pedro poszedł dzisiaj z kolega Szpilki na spacer, do końca był nieufny, boi sie mężczyzn, chociaż śmialiśmy się, że nie dał sie oszukac bo kolega miał spięty kucyk. :diabloti:

Posted

No, no, no! Jeszcze kumple gotowi pobić się o dziewczynę:evil_lol:
Ale swoją drogą, to Pedro i Gacek bardzo zmężnieli, wydorośleli jakby. I fajnie razem wyglądają takie dwa białaski:lol:

Posted

[quote name='ariete2503']Coś cicho u Pederasty...

żeby u Pederasty :evil_lol: cicho nie było to wkleję chociaż zdjęcie...bo cóż więcej powiedzieć, tylko sie dziwić że on jeszcze w schronisku.

Posted

Agula99 napisał(a):
Pedro ty to już dawno powinieneś doopcię grzać w chałupce, echhh :shake:

tym bardziej że ta jego sierśc na zimę wątpliwa, Ogi to ma kożuch na sobie, a ten taką króciutką sierśc....:shake:

Posted

Becia66 napisał(a):
tym bardziej że ta jego sierśc na zimę wątpliwa, Ogi to ma kożuch na sobie, a ten taką króciutką sierśc....:shake:

Ja nie wiem co z tymi ludźmi jest nie tak...

Posted

Becia66 napisał(a):
tym bardziej że ta jego sierśc na zimę wątpliwa:shake:

Ja niedawno przywiozłam bardzo ciepłą kurtkę zimową, mięciutką, ocieplaną, na polarze. Miała być na ubranko dla mojego kochanego Hektorka, ale teraz najlepsza byłaby dla Pedra. Jak macie kogoś, kto mu uszyje porządne ubranko, to mogę to zasponsorować. Wiem, że niektórzy wolą szyć z płachty materiału, a nie przerabiać, ale ta kurtka jest baaardzo ciepła. Przydałaby się Pedrusiowi.