Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Cioteczki od wczoraj pod moim blokiem błąka się suczka w typie maltańczyka, najbardziej mi pasuje do tej rasy, strasznie śmierdzi, ma niemały kamień nazębny, mam podejrzenie że nie słyszy, bo nie reaguje na żadne cmokanie, gwizdanie itd moze to być spowodowane okropnym stanem zapalnym uszu :placz: ma też w lewym uchu bardzo wyraźny tatuaż, dwucyfrowy, nie wiem czy to schroniskowy czy jakiejś pseudo organizacji, znacie kogoś od maltańczyków ?
zdjęcia w linku :
https://www.facebook.com/agnieszka.sendyk/media_set?set=a.519308788153502.1073741827.100002231551302&type=1

Edited by margo001
Posted

[quote name='asiuniab']Roger mam nadzieję, że fotogeniczny z Ciebie gość, ogłoszenia się zrobi i jak ciepłe bułeczki "zejdziesz":)[/QUOTE]

No baaa,inaczej być nie może,nie z tak przystojnym facetem ;)

Posted

[quote name='ewu']Boże to nie ma końca....:([/QUOTE]
No nie ma...ostatnie dni mam cały czas w stresie...niby odezwała się przed chwilą że to pies jej dziadków ale czemu nie szukają k.... objeździłam rowerem wszystkie tablice ogłoszeń i nic... :shake:

Posted

[quote name='wiewoira']No baaa,inaczej być nie może,nie z tak przystojnym facetem ;)[/QUOTE]
Aj tam Rogero i przystojny i fotogeniczny 2 w jednym ;)
jak smutno bez niego tutaj ale wiem ze bezpieczny ;)

Posted

[quote name='margo001']Aj tam Rogero i przystojny i fotogeniczny 2 w jednym ;)
jak smutno bez niego tutaj ale wiem
ze bezpieczny ;)[/QUOTE]

Oj wierze ze sie teskni ;)

U nas na osiedlu chodzi piekna kotka,rasowa z obrôżką i też nikt jej nie szuka.Dobrze ze u nas Spółdzielnia prokocia jest to kociakom u nas dobrze.Jednak jak można tak postepowac czy z kotem czy z psem nigdy nie pojmę...

Posted

Przytulam slicznosci i jednoczesnie przepraszam za zwloke w wysylce. Marny mi sie wydawal ten paltocik, wiec w miniona sobote dokupilam ocieplacz. Doszyje, podszyje i bedzie cacunio z ciepelkiem :lol:

Posted

[quote name='dusje']Przytulam slicznosci i jednoczesnie przepraszam za zwloke w wysylce. Marny mi sie wydawal ten paltocik, wiec w miniona sobote dokupilam ocieplacz. Doszyje, podszyje i bedzie cacunio z ciepelkiem :lol:[/QUOTE]
Ajajaj dziękuję Cioteczko w imieniu Rogerka :loveu:

[quote name='wiewoira']Spokojnej nocki przystojniaczku :loveu:[/QUOTE]
Spokojnej też życzę kochaniutki :buzi:

Posted

Dziś odpięłam linkę, Rogerek szalał jak szczeniaczek, piruety, rezolutne zapraszanie do zabawy z doopką w górze itd. Wyganiał się, pobawił się też z Plamkiem bardzo fajnie. Ma niestety tendencję do zabawy "spróbuj mnie złapać". Normalnie przychodził do mnie łasić się i bawić itd. A jak przyszło wrócić do boksu (nie wiem jak to wyczuł), to przebiegał koło mnie w tę i z powrotem wyraźnie się przy tym świetnie bawiąc ;) No, ale odczekałam chwilę, nie reagując na jego głupawkę, odeszłam od boksów i nie miałam już problemu, żeby go zapiąć na smycz.
Z psami nie szuka zaczepki, ale też nie da sobie w kaszę pluć. Ale umie też ustąpić i wie co to zabawa w przepychanki z psami (niektóre psy nie potrafią się tak bawić, automatycznie reagują agresją lub próbują "ustawić" przeciwnika po swojemu).
Trochę martwi mnie, że on obmierza płoty.. no, ale na razie nic nie kombinuje, więc miejmy nadzieję, że nie będzie przełazikiem ;)