asiuniab Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Mattilu']zaglądam i czekam na rozwój wypadków. Gdyby Roger znalazł miejsce u Murki, to może do Karilki mogłaby pojechać Roksi z Radysów (http://www.dogomania.pl/forum/threads/247102-Czy-uda-się-wyciągnąć-Babunię-z-Radys/page3 )? dziękuję za czujność, bo właśnie zaczynam akcję szukam miejsca dla suni; kochane cioteczki, jak szukałyście miejsca dla Rogera, i macie jakieś polecone gdzie zwolni się miejsce na dniach to podzielcie się info:) Quote
margo001 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Agnieszka103']Widzę, że są już zbierane pieniążki dla Rogera. Obiecałam 10 zł stałej deklaracji, więc poproszę dane do przelewu :) Myślę, że dobrze byłoby w pierwszym poście spisać wszystkie stałe deklaracje[/QUOTE] dziękuję pięknie za deklarację :loveu: w pierwszym poście zamieszczam na bieżąco wszystkie informacje jak i rozliczenia ;) [quote name='wiewoira']Ciotka wiewoira ciutke właśnie przelała,powinno być w poniedziałek :p[/QUOTE] dzięki cioteczko :loveu: Quote
Kasiaw201 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Rogerku, co tam u Ciebie, trzymaj się już nie długo Quote
margo001 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 (edited) [quote name='elik']Roger trzymaj się, to już niedługo :)[/QUOTE] [quote name='Kasiaw201']Rogerku, co tam u Ciebie, trzymaj się już nie długo[/QUOTE] Rogero się trzyma jak może , coraz bardziej smutny, bierzemy go na spacerki na zmiany, by nie kwitł na ulicy :roll: i bliżej tym bardziej się martwię by wszystko wypaliło :roll: Edited September 28, 2013 by margo001 Quote
Nadziejka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Zagladam z kciukami za serdunko :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla: Quote
margo001 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam z kciukami za serdunko :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla:[/QUOTE] też trzymam mocno :kciuki::kciuki: Quote
wiewoira Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Co tu u fajnego chlopaka slychac? Jak widze wszyscy niecierpliwi... A ja serduchem jestem z Wami bo kciuki musze miec do klikania :) Bedzie dobrze bo musi byc ;) Quote
ewu Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) [quote name='margo001']Rogero się trzyma jak może , coraz bardziej smutny, bierzemy go na spacerki na zmiany, by nie kwitł na ulicy :roll: i bliżej tym bardziej się martwię by wszystko wypaliło :roll:[/QUOTE] Musi wypalić. Biedny , zmęczony już jest tym koczowaniem... Edited September 29, 2013 by ewu Quote
margo001 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Zmęczony jak cholera, dzisiaj zachęcany do zabawy nawet nie miał ochoty, tak pragnie swego człowieka.... :-( Quote
TZmestudio Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Słyszałem plotki że u Murki zwolniło się miejsce. Spytajcie czy to prawda..... TZmestudio Quote
margo001 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 (edited) [quote name='TZmestudio']Słyszałem plotki że u Murki zwolniło się miejsce. Spytajcie czy to prawda..... TZmestudio[/QUOTE] Już lecę pytać ;) Mam kolejną wpłatę, dziękuję :multi: :loveu: Edited September 30, 2013 by margo001 Quote
margo001 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='TZmestudio']Słyszałem plotki że u Murki zwolniło się miejsce. Spytajcie czy to prawda..... TZmestudio[/QUOTE] [quote name='wiewoira']I co ?????[/QUOTE] Zwolniło sie faktycznie miejsce ale nie dla Rogerka ;) Musimy być cierpliwi i czekać do jutra aż pojedzie astka do DS ;) Quote
asiuniab Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 okropnie zimna noc dziś była, ciekawe jak Roger?? Quote
margo001 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 byłam rano u niego ma sie dobrze ;) i teraz lecę do niego, straszny pieszczoch z niego, cały czas domaga się głasków, całusków itd ;) Quote
wiewoira Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ranysci boroczek kochany...wyglasiaj go ode mnie Quote
Felka z Bagien Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Jej taki fajny piesio! Nie ma go gdzie umieścić choć na kilka dni,żeby nie tkwił tak na ulicy? Quote
margo001 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 (edited) [quote name='wiewoira']Ranysci boroczek kochany...wyglasiaj go ode mnie wygłasiany cioteczko ;) [quote name='Felka z Bagien']Jej taki fajny piesio! Nie ma go gdzie umieścić choć na kilka dni,żeby nie tkwił tak na ulicy? udostępniłam mu balkon u mnie w pracy, ma tam kołderkę i przynajmniej sucho, nie mam innej opcji... Przed chwilą wróciłam ze straszliwej i przykrej interwencji..nie jestem w stanie normalnie myśleć w tej chwili....kolega znalazł psa praktycznie w stanie agonalnym, strasznie pobitego, jeden wielki guz ropy na głowie, jedno oko zasuszone, ropa z krwią z nosa i z oka, wychudzony do granic możliwości...odszedł na moich rękach...... Edited September 30, 2013 by margo001 Quote
Karilka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 margo kochanie... bardzo mi przykro [*]... nie zdążyliśmy mu pomóc... Niech to szlag! W takich chwilach nie wiadoo czy warto walczyć dalej z ...wiatrakami/ idiotami...:placz: Trzymaj sie jakoś... Przynajmniej został u kogoś w sercu...:-( Quote
Malgoska Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='margo001']wygłasiany cioteczko ;) udostępniłam mu balkon u mnie w pracy, ma tam kołderkę i przynajmniej sucho, nie mam innej opcji... Przed chwilą wróciłam ze straszliwej i przykrej interwencji..nie jestem w stanie normalnie myśleć w tej chwili....kolega znalazł psa praktycznie w stanie agonalnym, strasznie pobitego, jeden wielki guz ropy na głowie, jedno oko zasuszone, ropa z krwią z nosa i z oka, wychudzony do granic możliwości...odszedł na moich rękach......:placz::placz::placz: [quote name='Karilka']margo kochanie... bardzo mi przykro ... nie zdążyliśmy mu pomóc... Niech to szlag! W takich chwilach nie wiadoo czy warto walczyć dalej z ...wiatrakami/ idiotami...:placz: Trzymaj sie jakoś... Przynajmniej został u kogoś w sercu...:-( Tak mi przykro :( Trzymaj się :( a chociaż ten skur co go tak urządził odpowie za to ??? Quote
asiuniab Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 psiaczku Ty nic nie zawiniłeś, to my jesteśmy winni, że pobłażamy takim su...lom:( odpoczywaj i czekaj na nas... Quote
margo001 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 nie daje mi to spokoju, film dla ludzi o mocnych nerwach.... https://www.youtube.com/watch?v=QNnggZuqeDI Quote
Karilka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Boże...widzisz i pozwalasz na to... :placz: On wygląda jak taki starszy >>Morisek<<, znaleziony z ogrooomną blizną, która ładnie zarosła... Biedak musiał dostać jakąś łopatą czy grabiami. Do tego odgryzł sobie kawałek języka... Ludzie to mają z tego zabawe, że katują? :-( Quote
margo001 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 (edited) [quote name='Karilka']Boże...widzisz i pozwalasz na to... :placz: On wygląda jak taki starszy >>Morisek<<, znaleziony z ogrooomną blizną, która ładnie zarosła... Biedak musiał dostać jakąś łopatą czy grabiami. Do tego odgryzł sobie kawałek języka... Ludzie to mają z tego zabawe, że katują? :-( Dla mnie dokładnie tak to wyglądało... Edited October 1, 2013 by margo001 Quote
Recommended Posts