Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie ma uczulenia żadnego tak ma po prostu ;)
Tak się złożyło że termin kastracji mieliśmy w światowy dzień zwierząt, już po.... operacja przebiegła dobrze, Ares w domu napoczątku ledwo stał chwiał się na nogach, poszedł spać teraz byłoby ok tylko strasznie boi się chodzić w kołnierzu i praktycznie się nie rusza nie wiem co zrobić myślicie że się przyzwyczai? Ściągnąć mu go nie mogę bo od razu do rany dobiera :(

Posted

Już jest ok :) Strasznie uważa żeby tym kołnierzem w nic nie przywalić, na spacerach chce biegać, nie widać po nim żeby jakąkolwiek operacje miał, no ale zabardzo biegać mu jeszcze nie pozwalam czyli dla niego tragedia bo on biegać kocha

Posted

[quote name='Izabellaa']Już jest ok :) Strasznie uważa żeby tym kołnierzem w nic nie przywalić, na spacerach chce biegać, nie widać po nim żeby jakąkolwiek operacje miał, no ale zabardzo biegać mu jeszcze nie pozwalam czyli dla niego tragedia bo on biegać kocha

No to super :)

Posted

boże jaki śmieszny :D :D :D na 1 focie strzela z laserka + te siedzenie półdupkiem :D ale to jest kosmiczne, haha, pies TŻ-ta z kolei siada odwrotnie w miejscu,w którym średnio może siedzieć - tj. przednie łapy i kadłub na łóżku, a nogami twardo stoi na podłodze :D padam!

Posted

[quote name='Franca81']No sorry ale bardzo karygodnie nie dostosowalas wielkosci pufy do psa. Kupuj nastepnym razem rozsadniej. :loveu:[/QUOTE]

Albo mu kanapy ustąp :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

pies na jasnej pościeli? :diabloti:
u nas - jeśli już jakimś cudem zdarzy mi się spać z psem - jest tak, że pościel jest cała w syfie, piasku, kudłach i jedzie na kilometr :diabloti: ale mój piesek to taki czyścioszek, że w sumie niczego innego się nie spodziewam...

zazdroszczę asta :loveu:

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Aresik za miesiąc już rok kończy jak ten czas szybko leci.... dwie fotki mam :P

Edited by Izabellaa
dwie te same fotki wrzuciłam przez przypadek
  • 1 month later...
Posted

Jaki on pięęęęęękny:loveu:
Coraz bardziej mu się mordka boksowata robi - minę ma powalającą na kolana.
Szkoda że tak rzadko jesteście w galerii, mogłabym go oglądać non stop!

Z ciekawości - jak robisz to że są załączniki a nie obrazki w poście??

Posted

Zapomniałam jak dodaje się zdjęcia więc kliknełam dodaj załącznik jest w panelu :P
Aresik skończył już rok nauczył się zostawać w domu nie siejąc spustoszenia coraz lepiej jest :D Cały czas jest pozytywnie do psów nastawiony co mnie ciesz no i dalej takie ADHD z niego hihi ;)

Posted

A jaką codzienną aktywność mu zapewniasz??
ćwiczycie coś np ?? Bo może jak on ma takie adhd to by się odnalazł w jakimś sporcie? ;)

Fajnie że jest pozytywnie nastawiony do psów, oby mu się to nie zmieniło ;)