Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dzień dobry .....

niestety mamy nieproszonego gościa na kompie :(
nie edytuje już żadnych zdjęć, instaluje jakieś programy, zmienia ustawienia
pokonał naszego antywirusa i doopa :shake:

Posted

[quote name='Gusiaczek']i dzień dobry .....

niestety mamy nieproszonego gościa na kompie :(
nie edytuje już żadnych zdjęć, instaluje jakieś programy, zmienia ustawienia
pokonał naszego antywirusa i doopa :shake:[/QUOTE]

no to wylecz go: [URL="http://www.freedrweb.com/download+cureit+free/"]szczepionka[/URL]

Posted

[quote name='TZmestudio']no to wylecz go: [URL="http://www.freedrweb.com/download+cureit+free/"]szczepionka[/URL][/QUOTE]

niestety to "coś" blokuje pobieranie programu
nie mam m.in. dostępu do fb
zatem tylko z pracy mogę bywać na salonach wirtualnych
jutro kompek jedzie do lekarza
jeśli dziecka użyczą mi laptopa odezwę się

zatem nara Ara - jutro urlop zajrzę do ciebie w czwartek

Posted

[quote name='Gusiaczek']czy nie przeszkadza zainstalowany Avast, który niczego nie wykrył :([/QUOTE]
Avast zazwyczaj nic nie wykrywa. Pobierz ten program gdziekolwiek na pendrive (takie coś przenośne) i potem uruchom ten program w domu z tego pendrive. Powinno pomóc.

Posted

Oryginalny Avast Premier wszystko wykrywa i jak jest cos zawirusowane, to jeszcze blokuje otwarcie np. strony, najgorzej jest wtedy, kiedy masz zinstalowane 2 programy i wchodza sobie w paradę.

Posted

[quote name='Ellig']Oryginalny Avast Premier wszystko wykrywa i jak jest cos zawirusowane, to jeszcze blokuje otwarcie np. strony, najgorzej jest wtedy, kiedy masz zinstalowane 2 programy i wchodza sobie w paradę.[/QUOTE]

O! patrz Ara, jak komputerowi fachmeni się tu uwagami przerzucają. A Tobie piłeczkę ktoś rzuca?

Posted

Jak chcę odwiedzić Białasa to zawsze mestudio coś innego wymyśli. Może w końcu w ten weekend się uda. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Gusiaczek, jakby ten Twój fachmen sobie nie poradził z komputerem to daj znać. Przeinstalować system każdy studencina potrafi, ale wyleczyć to już nieliczni. Osobiście lubię takie wyzwania....

Posted

[quote name='TZmestudio']Jak chcę odwiedzić Białasa to zawsze mestudio coś innego wymyśli. Może w końcu w ten weekend się uda. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Gusiaczek, jakby ten Twój fachmen sobie nie poradził z komputerem to daj znać. Przeinstalować system każdy studencina potrafi, ale wyleczyć to już nieliczni. Osobiście lubię takie wyzwania....[/QUOTE]

Wielkie dzięki,masz przerąbane, bo Twoja deklaracja zapadła mi głęboko w pamięć (długotrwałą) :)
na razie kompek działa
co mu uczynili- nie wiem, ale nawet gdybym wiedziała, to i tak nadal nic nie wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Wielkie dzięki,masz przerąbane, bo Twoja deklaracja zapadła mi głęboko w pamięć (długotrwałą) :)
na razie kompek działa
co mu uczynili- nie wiem, ale nawet gdybym wiedziała, to i tak nadal nic nie wiem :evil_lol:[/QUOTE]
Twoja pomoc "naszym" psom mi też zapadła głęboko w pamięci. :ylsuper:
A najważniejsze, że komp nadal działa:user: tylko teraz jeszcze lepiej. :evil_lol:

Posted

[quote name='cisowianka']Boziuniuniu jak ja tu dawno nie zaglądalam :oops:[/QUOTE]

nie wstydzaj się, bo wstyd wtedy, jak mawia koleżanka, powiedzieć do qrwy "proszę Pani" :diabloti:

fajnie, że pamiętasz o Aruni, dziękuję :)