Gusiaczek Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Ellig']Cześć Ara! Gusiaczku, lepszego dnia!:)[/QUOTE] Dziękuję Kochana, będzie dobrze :) Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Tralalalalala - widzę banerek zatem staruszek domowy płata mi figle :) Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 i dzień dobry ..... niestety mamy nieproszonego gościa na kompie :( nie edytuje już żadnych zdjęć, instaluje jakieś programy, zmienia ustawienia pokonał naszego antywirusa i doopa :shake: Quote
TZmestudio Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Gusiaczek']i dzień dobry ..... niestety mamy nieproszonego gościa na kompie :( nie edytuje już żadnych zdjęć, instaluje jakieś programy, zmienia ustawienia pokonał naszego antywirusa i doopa :shake:[/QUOTE] no to wylecz go: [URL="http://www.freedrweb.com/download+cureit+free/"]szczepionka[/URL] Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='TZmestudio']no to wylecz go: [URL="http://www.freedrweb.com/download+cureit+free/"]szczepionka[/URL][/QUOTE] czy nie przeszkadza zainstalowany Avast, który niczego nie wykrył :( Quote
Mattilu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Ara, słonecznego dnia Ci życzę, a Gusiakowemu kompowi - zdrówka ;-) Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='TZmestudio']no to wylecz go: [URL="http://www.freedrweb.com/download+cureit+free/"]szczepionka[/URL][/QUOTE] niestety to "coś" blokuje pobieranie programu nie mam m.in. dostępu do fb zatem tylko z pracy mogę bywać na salonach wirtualnych jutro kompek jedzie do lekarza jeśli dziecka użyczą mi laptopa odezwę się zatem nara Ara - jutro urlop zajrzę do ciebie w czwartek Quote
TZmestudio Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Gusiaczek']czy nie przeszkadza zainstalowany Avast, który niczego nie wykrył :([/QUOTE] Avast zazwyczaj nic nie wykrywa. Pobierz ten program gdziekolwiek na pendrive (takie coś przenośne) i potem uruchom ten program w domu z tego pendrive. Powinno pomóc. Quote
Ellig Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Oryginalny Avast Premier wszystko wykrywa i jak jest cos zawirusowane, to jeszcze blokuje otwarcie np. strony, najgorzej jest wtedy, kiedy masz zinstalowane 2 programy i wchodza sobie w paradę. Quote
Mattilu Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Ellig']Oryginalny Avast Premier wszystko wykrywa i jak jest cos zawirusowane, to jeszcze blokuje otwarcie np. strony, najgorzej jest wtedy, kiedy masz zinstalowane 2 programy i wchodza sobie w paradę.[/QUOTE] O! patrz Ara, jak komputerowi fachmeni się tu uwagami przerzucają. A Tobie piłeczkę ktoś rzuca? Quote
TZmestudio Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Jak chcę odwiedzić Białasa to zawsze mestudio coś innego wymyśli. Może w końcu w ten weekend się uda. Przynajmniej mam taką nadzieję. Gusiaczek, jakby ten Twój fachmen sobie nie poradził z komputerem to daj znać. Przeinstalować system każdy studencina potrafi, ale wyleczyć to już nieliczni. Osobiście lubię takie wyzwania.... Quote
Gusiaczek Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='TZmestudio']Jak chcę odwiedzić Białasa to zawsze mestudio coś innego wymyśli. Może w końcu w ten weekend się uda. Przynajmniej mam taką nadzieję. Gusiaczek, jakby ten Twój fachmen sobie nie poradził z komputerem to daj znać. Przeinstalować system każdy studencina potrafi, ale wyleczyć to już nieliczni. Osobiście lubię takie wyzwania....[/QUOTE] Wielkie dzięki,masz przerąbane, bo Twoja deklaracja zapadła mi głęboko w pamięć (długotrwałą) :) na razie kompek działa co mu uczynili- nie wiem, ale nawet gdybym wiedziała, to i tak nadal nic nie wiem :evil_lol: Quote
TZmestudio Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Wielkie dzięki,masz przerąbane, bo Twoja deklaracja zapadła mi głęboko w pamięć (długotrwałą) :) na razie kompek działa co mu uczynili- nie wiem, ale nawet gdybym wiedziała, to i tak nadal nic nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] Twoja pomoc "naszym" psom mi też zapadła głęboko w pamięci. :ylsuper: A najważniejsze, że komp nadal działa:user: tylko teraz jeszcze lepiej. :evil_lol: Quote
cisowianka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Boziuniuniu jak ja tu dawno nie zaglądalam :oops: Quote
Gusiaczek Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='cisowianka']Boziuniuniu jak ja tu dawno nie zaglądalam :oops:[/QUOTE] nie wstydzaj się, bo wstyd wtedy, jak mawia koleżanka, powiedzieć do qrwy "proszę Pani" :diabloti: fajnie, że pamiętasz o Aruni, dziękuję :) Quote
Ellig Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Cześc Ara! Arze, konczy sie 21 lutego wyroznione ogloszenie na tablica.pl Quote
Recommended Posts