Mattilu Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 No to ja od zaraz deklaruje 40 zl:loveu: Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Mattilu']No to ja od zaraz deklaruje 40 zl:loveu:[/QUOTE] Mattilu Kochana :loveu: Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Mattilu']Konto to samo co u Farta? ;)[/QUOTE] Nie wiem, ale na pewno to samo, co u Szu ;) Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Spokojnej nocki Zaraz ... będzie dobrze, bardzo dobrze :loveu: Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Mattilu']Aaaa, to to samo :)[/QUOTE] To samo, to :) Quote
mestudio Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Mattilu']No to ja od zaraz deklaruje 40 zl:loveu:[/QUOTE] Znowu mnie coś ominęło :-), ale to przez nocne spacery po polach. Jest fantastyczna pogoda, mnóstwo śniegu, delikatny mrozek i piękny księżyc prawie w nowiu (bo jutro przypada nów) oświetlający pola. Zero sztucznego oświetlenia, Mały Wóz, Duży Wóz - naprawdę fajnie się łazi z psami nocną porą w takim pustym miejscu. Mattilu bardzo Ci dziękuję. Quote
TZmestudio Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='mestudio']Znowu mnie coś ominęło :-), ale to przez nocne spacery po polach. Jest fantastyczna pogoda, mnóstwo śniegu, delikatny mrozek i piękny księżyc prawie w nowiu (bo jutro przypada nów) oświetlający pola. Zero sztucznego oświetlenia, Mały Wóz, Duży Wóz - naprawdę fajnie się łazi z psami nocną porą w takim pustym miejscu. Mattilu bardzo Ci dziękuję. Ziutka!! Ziutkaaaaaaaaa!!! Jutro czary rzucasz na wszystkie nasze psy aby szybko poszły sobie do nowych domów! :-) PS tylko nie wiem czy Ziutka na tym wątku już jest, czy też dopiero wpadnie... ?:???: Quote
TZmestudio Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Ziutka']Cały czas jestem sznowny TZcie :)[/QUOTE] zauważyłem....:-) [quote name='Ziutka']Ja też jestem ale jak zwykle po cichu siedze...[/QUOTE] To jak się już ujawniłaś to jutro rzucaj czaryyyyy..... :-) Quote
Ziutka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='TZmestudio']zauważyłem....:-) To jak się już ujawniłaś to jutro rzucaj czaryyyyy..... :-)[/QUOTE] Nie ma problemu :) ale musicie mi w tym pomóc i kciuki trzymać trzeba ;) Quote
Gusiaczek Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='mestudio']Znowu mnie coś ominęło :-), ale to przez nocne spacery po polach. Jest fantastyczna pogoda, mnóstwo śniegu, delikatny mrozek i piękny księżyc prawie w nowiu (bo jutro przypada nów) oświetlający pola. Zero sztucznego oświetlenia, Mały Wóz, Duży Wóz - naprawdę fajnie się łazi z psami nocną porą w takim pustym miejscu. Mattilu bardzo Ci dziękuję.[/QUOTE] Zazdroszczę takich spacerów - pięknie:) Uwielbiam te klimaty .... [quote name='Ziutka']Cały czas jestem sznowny TZcie :)[/QUOTE] :multi: [quote name='TZmestudio']zauważyłem....:-) To jak się już ujawniłaś to jutro rzucaj czaryyyyy..... :-)[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Nie ma problemu :) ale musicie mi w tym pomóc i kciuki trzymać trzeba ;)[/QUOTE] Ta jeeeees! trzymamy dzisiaj kciuki za czarujące czary Ziutki :) Quote
Gusiaczek Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Witaj Aruniu :) oby czary i twoje imiona przyniosły domek i to Zaraz :) Quote
Ellig Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Witaj Ara! Kciuki trzymam za najlepszy domek dla ciebie! Quote
phase Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='mestudio']A ma, proszę bardzo http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/1549297 Pięknie dziękuję :) Ile znaczą dobre zdjęcia, widać Zary cudną urodę! Czy sunia jest ogłaszana? Quote
mestudio Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='phase']Pięknie dziękuję :) Ile znaczą dobre zdjęcia, widać Zary cudną urodę! Czy sunia jest ogłaszana?[/QUOTE] Tak, cały czas, nawet ma jakieś straszliwie drogie wyróżnienia w tej chwili dzięki Gusiaczkowi i Ellig. Quote
Gusiaczek Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Mattilu']Ziutka, czarnego koguta ubilas?[/QUOTE] też się pytam ;) Quote
Gusiaczek Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ara ćwiczy buziaki przed walentynkami :) (zdjęcie: Jamor) Quote
Ziutka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Mattilu']Ziutka, czarnego koguta ubilas?[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek']też się pytam ;)[/QUOTE] Sie wsio wyjasni na dniach...jak to było z tym kogutem ;) Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Aruniu, Biała Suniu z Pól, dobrej nocki - mam nadzieję, że Los łaskaw dla ciebie będzie. Quote
Recommended Posts