Ellig Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/warka/mloda-madra-i-zdrowa-ara-szuka-kochajacego-domu-560792389 i moderowane ogloszenie: http://tablica.pl/oferta/mloda-piekna-i-zdrowa-ara-szuka-kochajacego-domu-CID103-ID2MJ8N.html Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 No, Słodzizno, masz nas jak w banku Jagoda też zakochała się w Tobie ;) Ogłoszenia masz piękne - tylko domku wyglądać Quote
mestudio Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Ellig']http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/warka/mloda-madra-i-zdrowa-ara-szuka-kochajacego-domu-560792389 i moderowane ogloszenie: http://tablica.pl/oferta/mloda-piekna-i-zdrowa-ara-szuka-kochajacego-domu-CID103-ID2MJ8N.html Pięknie dziękuję za ogłoszenia, za podarowanie ich kolejnemu psu pod naszą opieką. [quote name='Gusiaczek']No, Słodzizno, masz nas jak w banku Jagoda też zakochała się w Tobie ;) Ogłoszenia masz piękne - tylko domku wyglądać Czy to aby na 100% miłość wolnego wyboru :-) ? Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Zatem deklarujemy z Jagodą dla Ary comiesięczną wpłatę każda z nas po 20.00 zł Pozostałe 25.00 na ogłoszenia z puli Szu do dyspozycji mestudio Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='mestudio'] Czy to aby na 100% miłość wolnego wyboru :-) ?[/QUOTE] Przyznam, że czaiłam się na Arę od dłuższego czasu ;) Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Dlaczego upieram się przy Ara,skoro sunia Zara ? Chyba tak mi bardziej pasi ;) Quote
mestudio Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 (edited) Historia jest taka - DS nazwał ją Aza, jak ją oddawali to Jamor zrobił z niej Arę, potem tu pojawiła się Zara :-). Ara Zara dwojga imion jest dobrze i oryginalnie. Edited January 27, 2014 by mestudio Quote
cisowianka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 No i zapisuje wątek , jak to ja, zapóźniona ..... :oops: :cool1:po banerku, po banerku...... Quote
TZmestudio Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 zdjęcie z "albumu" (to są stare zdjęcia): Quote
Gusiaczek Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Witaj Śliczna z piegowatym brzuszkiem:) Teraz u mnie ciężki czas, więc rzadko zagladam, ale to się zmieni. Śpij dobrze i bądź grzeczna ;) Quote
mestudio Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Hej białasku miły, czekamy na telefony................. Quote
Mattilu Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='cisowianka']No i zapisuje wątek , jak to ja, zapóźniona ..... :oops: :cool1:po banerku, po banerku......[/QUOTE] Ooooo, to tak jak ja ;) Quote
mestudio Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Cisza chwilowo, nikt nie dzwoni, nikomu nie potrzebne psiaki. Quote
Gusiaczek Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Ellig']Cześć Ara :)[/QUOTE] I Ara wita Cioteczkę :) [quote name='mestudio']Hej białasku miły, czekamy na telefony.................[/QUOTE] ano czekamy, aż się doczekamy ! [quote name='Mattilu']Ooooo, to tak jak ja ;)[/QUOTE] banerki TZmestudio czynią cuda ;) [quote name='mestudio']Cisza chwilowo, nikt nie dzwoni, nikomu nie potrzebne psiaki.[/QUOTE] są tacy, którym potrzebne są, ale trzeba czekać cierpliwie, bo potrzeba musi być mądra i tyle, a Wy, Opiekunowie, Ogonków wiecie o tym najlepiej Szu czekał 10 mies. na swój dom Quote
Gusiaczek Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Witaj Śnieżna Ślicznoto wczoraj zbyt wcześnie zasiadłam do kompa i przywitałam się z tobą na wątku wariatkowa :oops: już jestem, już się staram .... Cześć, Śnieżynko :) Quote
Mattilu Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Zara, ciotka Gusiak wziela Cie pod swoje skrzydla, nie zginiesz :) Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Witaj Bieluchna :) piękny, słoneczny dzień nam nastał, ale nie ma zmiłuj II szychta czeka .... Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Mattilu']Zara, ciotka Gusiak wziela Cie pod swoje skrzydla, nie zginiesz :)[/QUOTE] jeszcze Gusiak rozpędu musi nabrać ;) Quote
Gusiaczek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Witaj Ara Zara :) dobrego dnia, Śnieżynko :loveu: Quote
mestudio Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Ara Zara dostała pieniążki ze skarbonki i od Gusiaczka oraz Pani Jagody. Wieczorem uzupełnię bo mi tylko śmignęło na koncie jak zajmowałam się innymi sprawami. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Gusiaczek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='mestudio']Ara Zara dostała pieniążki ze skarbonki i od Gusiaczka oraz Pani Jagody. Wieczorem uzupełnię bo mi tylko śmignęło na koncie jak zajmowałam się innymi sprawami. Pięknie dziękujemy!!![/QUOTE] Pewnie Siwy pokręcił - to są stałe od Jagody i ode mnie. Niestety skarbonka świeci pustkami .... muszę podumać nad inną formą żebraczą Quote
Recommended Posts