Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='TZmestudio']Rozmawiałam przed chwilą z Panią Basią od Ary i wszyscy są zachwyceni sunią. Pani powiedziała że już cała rodzina odwiedziła psa i każdy przyszedł z prezentem i akurat Ara się wybawia gumowym kurczakiem. Pani powiedziała, że sunia zachowuje się tak jakby znała ich od dawna, bawi się jak szalona i z wnukiem i z córką Państwa. Jak Pani pracuje przy komputerze w domu (przy oknie)to Ara zagląda do okna opierając łapy na parapecie. W ogóle jak się z Panią rozmawia to słychać samo zadowolenie i radość. Ja jestem już dużo spokojniejsza i pełna optymizmu.[/QUOTE]

Najlepsza widomośc na koniec dnia! :)

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TZmestudio']Rozmawiałam przed chwilą z Panią Basią od Ary i wszyscy są zachwyceni sunią. Pani powiedziała że już cała rodzina odwiedziła psa i każdy przyszedł z prezentem i akurat Ara się wybawia gumowym kurczakiem. Pani powiedziała, że sunia zachowuje się tak jakby znała ich od dawna, bawi się jak szalona i z wnukiem i z córką Państwa. Jak Pani pracuje przy komputerze w domu (przy oknie)to Ara zagląda do okna opierając łapy na parapecie. W ogóle jak się z Panią rozmawia to słychać samo zadowolenie i radość. Ja jestem już dużo spokojniejsza i pełna optymizmu.[/QUOTE]

Też jestem spokojniejsza zawłaszcza po wczorajszym śnie .....
zerwałam się przerażona, bo w moim koszmarze Ara nawiała - klepałam co chwilę "sen mara , bóg wiara",
ale łomot serca miałam niezły
Bieluchna, jej historia, dodają mi skrzydeł i pogłębiają przekonanie, że wiara umiera ostatnia :)

Aruniu, ciesz się życiem, kochaj i bądz kochana na zawsze

z banerkiem na razie nie potrafię się rozstać, a poza tym może jeszcze ktoś tu zajrzy i się poraduje z nami ;)

Posted

[B]Dobrzy ludzie nad nami czuwają no i dziś zerknęłam na konto, a tam niespodzianka:-).

Dostaliśmy 200 zł od Pani Małgosi Sz. na konto Ary i 81,50 zł od Mattilu. Bardzo, bardzo dziękujemy.

Tym samym minus sunieczki zmniejszył się bardzo z sumy 381,80 na minus 100 zł.

[/B]Wiecie, ja nie mogę uwierzyć, że z Ary zrobił się taki fajny pies, i że Państwo tak dobrze i z przyjemnością o niej opowiadają. Jak rozmawiałam z Panią to naprawdę słychać było, że sunia wnosi mnóstwo radości w ich życie. Jestem bardzo, bardzo wdzięczna Arturowi za opiekę nad Arą i ogarnięcie jej lęków.
Pani obiecała zdjęcia.
[B]
Jeszcze raz pięknie dziękuję za wpłaty dla suni i ogromną pomoc w jej utrzymaniu.

[/B]

Posted

[quote name='Gusiaczek']Ela ma szczęśliwą rękę :)[/QUOTE]

Oby tak bylo zawsze Gusiaczku, to bede robila jeszcze więcej ogloszen, Ewa nie ma za co dziekowac, ale serce sie raduje :) Pozdrowienia dla Pani Barbary i Jej Rodzinki :)

• 2 weeks later...
Posted

mestudio napisał(a):
U Ary wszystko dobrze, może kiedyś będą zdjęcia :-), ale nie wszyscy lubią szaleć ze zdjęciami i nie wszyscy pojmują naszą psią pasję.

to zrozumiałe, najważniejsze, że Bieluchna u siebie i jest ok :)

Posted

Cieszę się na dobre wieści:)

Chcialam tylko przypomniec, ze zostalo jeszcze w mojej skarpecie 12 zł od Gusiaczka na wyróżnienia ogłoszen.

• 2 weeks later...
Posted

Doliczam do rozliczenia 100 zł z bazarku Gusiaczka. Bardzo dziękujemy za uzupełnienie minusa :-). 

U suni wszystko w porządku, liczę na to, że kiedyś dostaniemy jakąś fotkę pannicy.

• 1 month later...
Posted

Dostałam niedawno piękne zdjęcie Ary, jak TZ się zlituje to mi je wgra z komórki - w tej chwili jest na etapie złośliwości i twierdzi, że jestem leniwa bo sama bym umiało to zgrać.

• 3 weeks later...
  • 5 months later...