Ellig Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='TZmestudio']Rozmawiałam przed chwilą z Panią Basią od Ary i wszyscy są zachwyceni sunią. Pani powiedziała że już cała rodzina odwiedziła psa i każdy przyszedł z prezentem i akurat Ara się wybawia gumowym kurczakiem. Pani powiedziała, że sunia zachowuje się tak jakby znała ich od dawna, bawi się jak szalona i z wnukiem i z córką Państwa. Jak Pani pracuje przy komputerze w domu (przy oknie)to Ara zagląda do okna opierając łapy na parapecie. W ogóle jak się z Panią rozmawia to słychać samo zadowolenie i radość. Ja jestem już dużo spokojniejsza i pełna optymizmu.[/QUOTE] Najlepsza widomośc na koniec dnia! :) Quote
Gusiaczek Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='TZmestudio']Rozmawiałam przed chwilą z Panią Basią od Ary i wszyscy są zachwyceni sunią. Pani powiedziała że już cała rodzina odwiedziła psa i każdy przyszedł z prezentem i akurat Ara się wybawia gumowym kurczakiem. Pani powiedziała, że sunia zachowuje się tak jakby znała ich od dawna, bawi się jak szalona i z wnukiem i z córką Państwa. Jak Pani pracuje przy komputerze w domu (przy oknie)to Ara zagląda do okna opierając łapy na parapecie. W ogóle jak się z Panią rozmawia to słychać samo zadowolenie i radość. Ja jestem już dużo spokojniejsza i pełna optymizmu.[/QUOTE] Też jestem spokojniejsza zawłaszcza po wczorajszym śnie ..... zerwałam się przerażona, bo w moim koszmarze Ara nawiała - klepałam co chwilę "sen mara , bóg wiara", ale łomot serca miałam niezły Bieluchna, jej historia, dodają mi skrzydeł i pogłębiają przekonanie, że wiara umiera ostatnia :) Aruniu, ciesz się życiem, kochaj i bądz kochana na zawsze z banerkiem na razie nie potrafię się rozstać, a poza tym może jeszcze ktoś tu zajrzy i się poraduje z nami ;) Quote
mestudio Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [B]Dobrzy ludzie nad nami czuwają no i dziś zerknęłam na konto, a tam niespodzianka:-). Dostaliśmy 200 zł od Pani Małgosi Sz. na konto Ary i 81,50 zł od Mattilu. Bardzo, bardzo dziękujemy. Tym samym minus sunieczki zmniejszył się bardzo z sumy 381,80 na minus 100 zł. [/B]Wiecie, ja nie mogę uwierzyć, że z Ary zrobił się taki fajny pies, i że Państwo tak dobrze i z przyjemnością o niej opowiadają. Jak rozmawiałam z Panią to naprawdę słychać było, że sunia wnosi mnóstwo radości w ich życie. Jestem bardzo, bardzo wdzięczna Arturowi za opiekę nad Arą i ogarnięcie jej lęków. Pani obiecała zdjęcia. [B] Jeszcze raz pięknie dziękuję za wpłaty dla suni i ogromną pomoc w jej utrzymaniu. [/B] Quote
Ellig Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Serdecznie jeszcze raz dziękujemy Jamorowi!!!!:) Quote
mestudio Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Elu, Tobie także bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu :-). No i zapominam ciągle napisać, że uregulowałam wszystko w hoteliku. Quote
Ellig Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Ela ma szczęśliwą rękę :)[/QUOTE] Oby tak bylo zawsze Gusiaczku, to bede robila jeszcze więcej ogloszen, Ewa nie ma za co dziekowac, ale serce sie raduje :) Pozdrowienia dla Pani Barbary i Jej Rodzinki :) Quote
azalia Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Bardzo się cieszę,że Arunia jest szczęśliwa. Quote
mestudio Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 U Ary wszystko dobrze, może kiedyś będą zdjęcia :-), ale nie wszyscy lubią szaleć ze zdjęciami i nie wszyscy pojmują naszą psią pasję. Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 mestudio napisał(a):U Ary wszystko dobrze, może kiedyś będą zdjęcia :-), ale nie wszyscy lubią szaleć ze zdjęciami i nie wszyscy pojmują naszą psią pasję. to zrozumiałe, najważniejsze, że Bieluchna u siebie i jest ok :) Quote
Ellig Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Cieszę się na dobre wieści:) Chcialam tylko przypomniec, ze zostalo jeszcze w mojej skarpecie 12 zł od Gusiaczka na wyróżnienia ogłoszen. Quote
Gusiaczek Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ellig napisał(a):Cieszę się na dobre wieści:) Chcialam tylko przypomniec, ze zostalo jeszcze w mojej skarpecie 12 zł od Gusiaczka na wyróżnienia ogłoszen. Decyzję pozostawiam Ewie Quote
phase Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Powodzenia Arunia!!! Czas chyba już zmienić tytuł wątku. :) Quote
mestudio Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Doliczam do rozliczenia 100 zł z bazarku Gusiaczka. Bardzo dziękujemy za uzupełnienie minusa :-). U suni wszystko w porządku, liczę na to, że kiedyś dostaniemy jakąś fotkę pannicy. Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zaglądam z sentymentu i wiarą, że Arunia jest szczęśliwa Wielki Szu, Ara ..... po trosze moje dzieciaczki - mają stałe miejsce w moim sercu :loveu: Quote
Mattilu Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zaglądam z sentymentu i wiarą, że Arunia jest szczęśliwa Wielki Szu, Ara ..... po trosze moje dzieciaczki - mają stałe miejsce w moim sercu :loveu: W moim tez :) Quote
mestudio Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Dostałam niedawno piękne zdjęcie Ary, jak TZ się zlituje to mi je wgra z komórki - w tej chwili jest na etapie złośliwości i twierdzi, że jestem leniwa bo sama bym umiało to zgrać. Quote
Gusiaczek Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Piękna moja Kochana :loveu: Dziękuję , o Litościwy :) Quote
TZmestudio Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Dalej twierdzę, że mestudio mogła by sama.... Quote
azalia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Piękna Arunia,leży sobie zadowolona wygodnie,aż miło patrzeć. Quote
Recommended Posts