Ellig Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='Gusiaczek']Dziękuję Elu, że pamiętasz o Aruni :loveu: zatem w poniedziałek zrobimy przelew na kolejne wyróżnienie zadzwonię dzisiaj Zrobilam wyróznienie ogloszenia Ary do 24 lipca w cenie promocyjnej.Powodzenia psinko! Moze trzeba dowiedziec sie jak zamiescic ogloszenie w tym dzienniku? http://www.dziennikpolski24.pl/pogodzinach/przygarnijzwierzaka/ Quote
Gusiaczek Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='Ellig']Zrobilam wyróznienie ogloszenia Ary do 24 lipca w cenie promocyjnej.Powodzenia psinko! Moze trzeba dowiedziec sie jak zamiescic ogloszenie w tym dzienniku? http://www.dziennikpolski24.pl/pogodzinach/przygarnijzwierzaka/ Dziękuję :) Dziennik Polski jest krakowski chyba .... Quote
Ellig Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Trzymam kciuki i po znajomosci zapraszam na bazarek, na splatę dlugow za leczenie naszych podopiecznych:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-20-00/page3 Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Aruchna, to że domku swojego jeszcze nie masz już mnie nie dziwi, ale dziwi wszystko, co wokół mnie dziwi najważniejsze, że jesteś bezpieczna, a czy szczęśliwa? nie wiem, nie jestem tobą, nie wiem, co między uszami ci gra i ogona też nie mam ... nie opuszcza mnie jednak nadzieja, że doczekasz swojego miejsca na ziemi, ale ku temu potrzebny ktoś, kto zrozumie tę potrzebę mądrze i odpowiedzialnie Aruchna szepnę ci w uszko, że ja też "z pola" i dałam radę dobrej nocki Przepiękna :) Quote
Mattilu Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Gusiaczek Ci na ucho szepce na dobranoc, to nie bede Wam przeszkadzac :) Quote
mestudio Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Witaj Gusiaczku :-). U nas leje z przerwami na spacer psi i od nowa ulewa za ulewą... Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 podobnie i u nas ..... a ja w płóciennych pantofelkach :evil_lol: Quote
mestudio Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 No ja to mam kaloszki wyjściowe na miasto w złociste kropeczki - dla odmłodzenia się - i kaloszki ogrodowe :-). Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 mnie na odmłodzenie nawet złoty ząb nie pomoże ;) jedyne kaloszki zeżarła Ovo dziecięciem będąc :) Quote
monika083 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Widze, ze za czerwiec braknie , podeslijcie nr konta ,to cos podrzuce. Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 monika083 napisał(a):Widze, ze za czerwiec braknie , podeslijcie nr konta ,to cos podrzuce. super! ciocia, miałam bazarkować teraz dla Ary, ale Białogonki serce mi skradły (o matulu! każdemu Ogonkowi chciałoby się pomóc!) fanty na Aruchny bazar już naszykowane - w przyszłym tygodniu ruszymy i załatamy dziurę ;) nie ma bata, by Ara została na minusie, a jeśli nawet, to na chwilę ;) Quote
monika083 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ja tez jestem u Bialogonkow,kazdemu chcialoby sie pomoc, a to trzeba byloby w lotka miliona wygrac ..i pewnie za malo. Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 masz rację .... bardzo mnie raduję, że dogomaniacy się nie poddają że robimy, co w naszej mocy (często w niemocy), by wspomóc, że pamiętamy i nam się chce Quote
mestudio Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 monika083 napisał(a):Widze, ze za czerwiec braknie , podeslijcie nr konta ,to cos podrzuce. Bardzo dziękujemy :-). Quote
mestudio Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 monika083 napisał(a):Ciocie,czekam na ten numer :cool3: Dawno już próbowałam wysłać, ale jeśli skrzynka zapchana to wysłać się nie da niestety. Także spróbuję ponownie dziś. Quote
monika083 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 mestudio napisał(a):Dawno już próbowałam wysłać, ale jeśli skrzynka zapchana to wysłać się nie da niestety. Także spróbuję ponownie dziś. tak wiem, juz oczyscilam. Quote
mestudio Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Wysłane :-), poszło. Jeszcze raz pięknie dziękuję. Quote
Recommended Posts